Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Κόλλιας και Κουτσούμπας στον Κυπάρισσο Αντίκυρας

 


Δυο ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνήσει να στελεχώσουν το Βελούχι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αποτελούν παρελθόν. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κόλλια και τον Σπύρο Κούτσουμπα.

Ο Παναγιώτης Κόλλιας μεταγράφηκε στον Κυπάρισσο Αντίκυρας, με τον οποίο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Βοιωτίας. Κατά το παρελθόν ο 24χρονος πλάγιος μπακ υπήρξε μέλος της Ένωσης ΑΣΑ/Αντίκυρα και του ΑΠΟΚ, με τον οποίο έπαιξε στην 3η κατηγορία την περίοδο 2017-2018.

Ο ίδιος μάλιστα ευχαρίστησε το Βελούχι για τη σύντομη συνεργασία, ευχόμενος περαστικά στον τέως Πρόεδρο Παναγιώτη Ρεσίτη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αποκ «Το βελουχι»,  τη διοίκηση τους προπονητες και τους συμπαικτες μου για τη σύντομη συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ περαστικά στον Πρόεδρο, καθώς η υγεία είναι πάνω απ΄όλα.»

Στον Κυπάρισσο Αντίκυρας μεταγράφηκε και ο Φθιωτός ποιοτικός μεσοαμυντικός Σπύρος Κούτσουμπας, που πέρυσι αγωνίστηκε σε Ύπατο και Αταλάντη (Γ΄Ε θνική). Ο 28χρονος έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υπάρξει μέλος της Ένωσης 2010, της Ένωσης ΑΣΑ/Αντίκυρα, του Οπούντιου Μαρτίνου, της Θήβας και του Αστέρα Ιτέας.