Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

To μήνυμα του Προέδρου του Κρικέλλου Νίκου Κατσιάρη

 

Ο Πρόεδρος του Κεραυνού Κρικέλλου Νίκος Κατσιάρης ανακοίνωσε μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης ην αποχώρηση του από την Προεδρία του συλλόγου μετά από 12 χρόνια προσφοράς σε αυτόν, ωστόσο παραμένει «στρατιώτης» του, συνεχίζοντας το έργο του και δηλώνοντας «παρών» σε όλες τις αθλητικές δράσεις της περιοχής.

 

Η δήλωση του κ. Κατσιάρη

«Μετά από 12 χρόνια προεδρίας ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ στην θέση του προέδρου. Είναι η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη σε νέους του χωριού μας με αίσθημα ευθύνης -αλληλεγγύης και προσφοράς στον αθλητισμό και στον πολιτισμό γενικότερα.

 Εννοείται οτι (θεού θέλοντος) θα είμαι δίπλα στα παιδιά για οτι χρειάζεται.

 Ευχή μου να ενδιαφερθούν άνθρωποι που θα μεγαλώσουν τον ΚΕΡAYNO μέσα από το ήθος τους, την συνέπεια τους και το ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ απέναντι στο ΚΡΙΚΕΛΛΟ αλλά και σε όλο τον ΝΟΜΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ λειτουργώντας ως ένας μικρός ΦΑΡΟΣ στην δύσκολη (πνευματικά) εποχή μας και αποκρούοντας μερικά από τα ΚΑΚΑ που παραμονεύουν και επιτίθενται στη νεολαία μας .

 Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αγκαλιάσουμε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που έχουμε παρακαταθήκη ως χωριό και που έχουν Πανελλήνια εμβέλεια όπως το BIKE ODYSSEY και φυσικά τον ΕΥΡΥΤΑΝΕΙΟ ΔΡΟΜΟ που έχει ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι των αγώνων του ΣΕΓΑΣ και από του χρόνου θα είναι ημιμαραθώνιος (21.500μ)

 Εγώ ως πρόεδρος θα προσπαθήσω ως στο τέλος της θητείας μου i)να φτιάξουμε τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μπάσκετ και να αφήσουμε εντελώς καθαρό από οικονομικής άποψης το συγκεκριμένο έργο (χωρίς ουρές για τους επόμενους) .ii)Λόγω της πρόσφατης επικαιροποίησης των Αθλητικων συλλόγων από την Γ.Γ.Ε, να ολοκληρώσω την εγγραφή (εκ νέου)  του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο ΜΗΤΡΩΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ πηγαίνοντας έτσι στις εκλογές (και στην νέα εποχή) καθαροί και "ενημερωμένοι"

 Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 8-9 Αυγούστου θα προσπαθήσουμε (καιρού επιτρέποντος) να τελειοποιήσουμε το γήπεδο βολευ, το σύστημα φωτισμού (αυτόματο σβήσιμο μετά από μισή ώρα ανάμματος) και φυσικά να σκάψουμε για το στραγγιστικο. Οσοι πιστοί προσέλθετε (έστω και για ψυχολογικούς λόγους)

  Ευχαριστώ το facebook και τα παιδιά (διαχειριστές) της σελίδας  για το ΒΗΜΑ

Υ.Γ  ο διχασμός είναι εύκολος η ΕΝΩΣΙΣ είναι το δύσκολο (και το ζητούμενο)  #krikellolewkaiklaiw»