Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Συνέχεια προετοιμασίας πρωταθλητών στίβου στο Καρπενήσι

 

Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού στίβου παρελαύνουν και φέτος στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και το Casa Di Neve(Διευθυντής του είναι ο Γιώργος Λαθύρης, άριστος γνώστης του αθλητισμού) που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο. Μετά τις: Γλυκερία Σκάρκου, Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη, Μάρκο Γκούρλια, Θοδωρή Αρωνιάδα και Λάμπρο Μαλτέζο σειρά πήρε ο πρωταθλητής βάδην με δυο παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ(Α.Ο. Μυκόνου) που επέλεξε για ακόμη μια φορά την πόλη μας. Ο Καρδιτσιώτης κατέκτησε μάλιστα το χρυσό μετάλλιο στα 20 χιλιόμετρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος βάδην, φτάνοντας για 11η φορά σε αυτήν την επιτυχία.

Αυτές τις ημέρες στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου προπονούνται η 5 φορές χρυσή πρωταθλήτρια των 3 χιλιομέτρων του κλειστού στίβου Αναστασία Καρακατσάνη(Το 2013 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κ23 στα 10 χιλιόμετρα), ο επτά φορές Πανελληνιονίκης Ανέστης Παπούλιας, πρωταθλητής των 1500 και 3000 μέτρων και ο Συριανός πρωταθλητής μαραθωνίου Γιώργος Μενής.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι πρωταθλητές του μαραθωνίου Γκλόρια Πριβιλέτζιο και Νίκος Τσικούρας. Μάλιστα η πρώτη βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, επικρατώντας πρόσφατα στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με ατομικά ρεκόρ.

Παρά τις γνωστές φετινές αντιξόοτητες στο Καρπενήσι φιλοξενούνται και φέτος σημαντικοί αθλητές.