Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Σπουδαία μεταγραφή με Μπότη στον ΑΠΟΚ

 

Ένα σημαντικό γρανάζι έβαλε στη μηχανή του ο ΑΠΟΚ εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Το Βελούχι ένταξε τον  Γιώργο Μπότη, 26χρονο(10/4/1994) Αθηναίο μεσοεπιθετικό, που είχε ως τελευταία του ομάδα τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει πλούσιο βιογραφικό στις Εθνικές κατηγορίες και θητεία στις ακαδημίες του Πανιωνίου,  τα Τρίκαλα, τη Γλυφάδα, τον Φωστήρα, την Αγία Παρασκευή, τον Άγιο Τυχώνα Λεμεσού, Αθηναϊκό, τη Θύελλα Ραφήνας,τα  Καλύβια, τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και τον ΠΑΣ Κόρινθος. Ο Μπότης είναι ένας παίχτης που μπορεί να συμμετάσχει σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, με τις μεταγραφικές κινήσεις των πρωταθλητών Ευρυτανίας να συνεχίζονται το επόμενο διάστημα.
Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής: "Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο και ταλαντούχο επιθετικό Γιώργο Μπότη, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Αγία Παρασκευή και Πανιώνιο, ανδρώθηκε στη Β΄ Εθνική σε: Τρίκαλα, Γλυφάδα και Φωστήρα, αλλά και σε διάφορες ομάδες στη Γ΄ Εθνική. Καλώς ήρθες Γιώργο."

*Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνεται ο Γιώργος Μπότης με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΚ Παναγιώτη Ρεσίτη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας Στέλιο Ρεσίτη.