Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Με τον Χρήστο Γιαννίτσαρη στο «τιμόνι» ο Αίολος

Ο προπονητής της νέας ακαδημίας του Αιόλου Χρήστος Γιαννίτσαρης θα έχει τον αντίστοιχο ρόλο και στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. O τεχνικός των δυο τελευταίων ετών Κώστας Γουλέτας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αυτό το διάστημα δεν δύναται να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας και ο «κλήρος» έπεσε στον Χρήστο Γιαννίτσαρη.

Ο 44χρονος διπλωματούχος Uefa C είχε πέρυσι τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων και του βοηθού προπονητή στην Ποταμιά, ενώ έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής, παράγοντας και βοηθός προπονητή στον ΑΠΟΚ επί σειρά ετών. Επιπλέον υπήρξε ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του Α.Ο. Γαλατσίου, του Πανιωνίου και των ανδρών της Α.Ε. Γαλατσίου και της Δόξας Αγίας Άννας.

Οι διοικούντές του Αιόλου επιθυμούν να πλαισιώσουν με δυο ακόμη άτομα το τεχνικό επιτελείο του ιστορικού συλλόγου. Η προετοιμασία των ανδρών ξεκίνησε τη Δευτέρα 24/8 και της ακαδημίας, η οποία είναι ενταγμένη στο δίκτυο του Παναθηναικού την Πέμπτη 27/8, με τα πρώτα μηνύματα να είναι άκρως θετικά.