Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Ο προπονητής Δημήτρης Αντωνίου στο Ράδιο ΝΕΤ 101,9 και την ομάδα Καρπενήσι Futsal

Ο προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας Καρπενήσι Futsal Δημήτρης Αντωνίου βρέθηκε στον αέρα του Ράδιο ΝΕΤ 101,9 και στην εκπομπή Ραδιοφωνική Εφημερίδα το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Αυγούστου. Ο κ. Αντωνίου τοποθετήθηκε σε θέματα που αφορούν την ομάδα του Καρπενήσι Futsal στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’Εθνικής, τη σημερινή επίσημη ”πρώτη”,  όλους τους μελλοντικούς στόχους ενώ αναφέρθηκε φυσικά στις διοικητικές εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του ΑΠΟΚ Βελουχίου στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής. 

Αναλυτικά: << Είναι γεγονός ότι σήμερα έχουμε τη πρεμιέρα μια καινούργια προσπάθεια στο ποδόσφαιρο σάλας ή Futsal όπως το γνωρίζουμε. Μια σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι από μια παρέα φίλων και την υποστήριξη όλων των φορέων της πόλης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Δήμου, της Περιφέρειας, της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Όλο αυτό παίρνει σάρκα και οστά και στη δεύτερη χρονιά με συνεργασία με ανθρώπους και φίλους του ποδοσφαίρου αλλά και την εμπειρία που αποκομίσαμε από τη περσινή  χρονιά θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θα έχουμε περισσότερο κόσμο στο κλειστό μας καθώς το παιχνίδι παίζεται στην κλειστή αίθουσα, στο κλειστό του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου. Ακόμη περισσότερο φέτος η σύνθεση των ομάδων φαίνεται να είναι από πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας όπως η Λάρισα και ο Βόλος. Ευελπιστούμε μελλοντικά και από τη μεριά της Λαμίας έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα δικό μας ξεχωριστό όμιλο εκτός Αθηνών και να εξαπλωθεί περισσότερο το άθλημα του Futsal. Είμαστε στην Β’ Εθνική έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους πέρυσι κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση μετά από μεγάλη και καλή προσπάθεια. Θα είχαμε το δικαίωμα ανόδου με βάση το οργανόγραμμα της ομοσπονδίας. Είμαστε οι εν δυνάμει και υποψήφιοι για να διεκδικήσουμε τον τίτλο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. 
    Βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις με παιδιά της πόλης του Καρπενησίου και παιδιά που είναι η καταγωγή τους από την Ευρυτανία και ζουν στην Αθήνα κατά κύριο λόγο. Κάνουμε ακόμα κινήσεις ώστε να στελεχώσουμε καλύτερα την ομάδα για να είμαστε αποτελεσματικοί. 
    Ο ΑΠΟΚ Βελουχίου είναι η πιο ιστορική ομάδα στην Ευρυτανία και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια πρόταση από όλους τους φορείς και της τοπικής κοινωνίας για το καλύτερο δυνατό. Μακάρι να βρεθεί στην ύστατη προσπάθεια μια λύση για να κατέβει η ομάδα στην Γ’Εθνική. Ελπίζω τα καλύτερα ειλικρινά από καρδιάς. Έχουμε υπηρετήσει όλοι την ομάδα του Βελουχίου από όλα τα πόστα. Θέλουμε το κάτι δυνατό και στο τέλος να βγει κάτι θετικό. >>

Ο Δημήτρης Αντωνίου είναι ο άνθρωπος, ο οποίος καλείται να οδηγήσει την ομάδα του Καρπενήσι Futsal στην Α΄ Εθνική σάλας. Ο 57χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής και διπλωματούχος προπονητής UEFA B άφησε τα διαπιστευτήρια του στο περυσινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, οδηγώντας την ομάδα σε υψηλά βαθμολογικά «στρώματα». Ο κ. Αντωνίου με καταγωγή από το Λιανοκλάδι Φθιώτιδας είναι ιδιοκτήτης και προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, από την οποία αναδείχτηκε ο διεθνής Παναγιώτης Λιάγκας του Λεβαδειακού. Έχει επίσης προπονήσει την Παλλαμιακή Φθιώτιδας, τον ΑΠΟΚ, τον Αίολο, τον Εύρυτο Λαγκαδιάς, τα Άγραφα και τη Μυρίκη, ενώ είναι και ενωσιακός τεχνικός της ΕΠΣ Ευρυτανίας επί σειρά ετών. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή του Πανιωνίου την περίοδο 2001-2002 στην Α΄ Εθνική. Ως ποδοσφαιριστής πέρασε από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, την Παλλαμιακή, τον ΑΠΟΚ και τον Αίολο. Είναι ένας άνθρωπος με σημαντική προσφορά στον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετεί επί σειρά ετών. Είναι πατέρας του ολυμπιονίκη της χιονοδρομίας Γιάννη Αντωνίου και του ποδοσφαιριστή Πάνου Αντωνίου. 

Πηγή Φωτό: Ευρυτανικά Νέα – Καρπενήσι Futsal Facebook 

Πηγή: radio-net.gr