Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Μεγάλο προπονητικό όνομα στον πάγκο του Βελουχίου




Ο Αντώνης Δρακόπουλος είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τον ΑΠΟΚ στη 2η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με την προετοιμασία να ξεκινά τη Δευτέρα 17 Αυγούστου.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό όνομα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, του Τρόντ Σόλιντ στον Ολυμπιακό και του Λάκη Πετρόπουλου στην Προοδευτική. Επιπρόσθετα υπήρξε βοηθός του Νίκου Παντέλη στον Πανιώνιο, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Καλλιθέα και στον Πανηλειακό. Ο 52χρονος(Γεννημένος στις 18/4/1968), κάτοχος UEFA A έχει εργαστεί επίσης σε πληθώρα ομάδων της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής ως πρώτος προπονητής. Συγκεκριμένα πέρασε από τον πάγκο των: Μανδραϊκού, Πρέβεζα, Κεραυνού Κερατέας,  Οδυσσέα Αναγέννησης, Α.Σ. Ρούβας, Χανίων, Νέστου Χρυσούπολης και του Αμβρυσσέα Διστόμου. Με την Καλλιθέα μάλιστα και το Δίστομο βρέθηκε για προετοιμασία στο Καρπενήσι τα προηγούμενα χρόνια. 
Η ανακοίνωση του Βελουχίου: "Ο 52χρονος προπονητής με το πλούσιο βιογραφικό είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Βελουχίου. Ο Αντώνης Δρακόπουλος απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και της Ανώτατης Ποδοσφαιρικής Σχολής του Βελιγραδίου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1994 στην Προοδευτική δίπλα στον Λάκη Πετρόπουλο. Από το 1995 και για μια δεκαετία περίπου εργάστηκε ως βοηθός στο πλευρό του Ντούσαν Μπάγεβιτς σε Ολυμπιακό και σε ΠΑΟΚ, αλλά και σαν άμεσος συνεργάτης του Τροντ Σόλιντ στον Ολυμπιακό, έχοντας κατακτήσει τρόπαια και με τις δυο ομάδες. Στη συνέχεια διετέλεσε πρώτος προπονητής σε πολλές ομάδες της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής. Ύστερα από διαπραγματεύσεις το τελευταίο ραντεβού έγινε στην Αθήνα και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια".

*Στην κεντρική φωτογραφία ο προπονητής του Βελουχίου Αντώνης Δρακόπουλος με τον Πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Ρεσίτη.