Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Βαγγέλης Τσιώλης: «Καταπληκτικές οι συνθήκες που επικρατούν στο Καρπενήσι»


 Τις πρώτες δηλώσεις για την προετοιμασία του Αήττητου Σπάτων(6-14 Αυγούστου με διαμονή στο Montana) παραχώρησε στο Evrytania Sport ο Ευρυτάνας προπονητής του Βαγγέλης Τσιώλης. Ο νεαρός τεχνικός συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τεχνική ηγεσία του Αήττητου, μετά την περυσινή επιτυχημένη πορεία υπό την καθοδήγηση του. Ο 39χρονος coach στάθηκε ιδιαίτερα στις πολύ καλές συνθήκες προετοιμασίας, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την ασφάλεια που προσφέρει στον σύλλογο η παρουσία του χρηματοδότη Αλέκου Κουκά.

Ο Βαγγέλης Τσιώλης μαζί με τον πατέρα του Σάκη αποτελούν τους καλύτερους «πρεσβευτές» της Ευρυτανίας και του αθλητικού τουρισμού, επιλέγοντας με τις ομάδες που προπονούν το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο κ. Τσιώλης δήλωσε συγκεκριμένα: «Νιώθω πολύ όμορφα και συναισθηματικά φορτισμένος που έρχομαι ξανά στο Καρπενήσι, οι ρίζες μου είναι από αυτά τα μέρη. Με ιδιαίτερη χαρά, όπως και ο πατέρας μου παλαιότερα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να φέρνω τις ομάδες εδώ, για να πραγματοποιούν την προετοιμασία τους και να τις προετοιμάζω και εγώ όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι συνθήκες που επικρατούν στο Καρπενήσι είναι καταπληκτικές, η διαμονή μας είναι υπέροχη, τα γήπεδα του αθλητικού κέντρου είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και νιώθω πάρα πολύ οικεία και άνετα από τους γνωστούς και φίλους μου στην περιοχή. Είναι ευτύχημα για μια ομάδα Γ΄ Εθνικής να κάνει μια τέτοια προετοιμασία σε ένα τέτοιο αθλητικό κέντρο. Θεωρώ ότι η ομάδα στηρίζεται σε υγιείς βάσεις, με τη βοήθεια του κ. Κουκά, που προσφέρει ηρεμία και μας παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά και προπονητής, για να δουλέψει .»