Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Αξιοσημείωτα ποδοσφαιρικά ονόματα στο Καρπενήσι

 

Στο Καρπενήσι με διαμονή στο Montana βρίσκεται από την Πέμπτη 6 Αυγούστου με αφορμή την προετοιμασία του Αήττητου Σπάτων και της Α.Ε. Μυκόνου ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολιτικής προστασίας Μυκόνου Αλέκος Κουκάς, ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Α.Ε.Μ. και βασικός χρηματοδότης του Αήττητου. Το όνομα του κ. Κουκά αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία των δυο ομάδων στη Γ΄ Εθνική.

Στην πόλη μας βρίσκεται και ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας, που συνδέεται με στενή φιλία εδώ και χρόνια με τον Αλέκο Κουκά(Ο τελευταίος μάλιστα έχει βαπτίσει το δεύτερο παιδί του κ. Γάτα). Ο Άρης Γάτας να αναφερθεί πως είναι ο πρώτος δημοσιογράφος στην ιστορία της «Έρασπορ» που βραβεύεται με βραβείο Μπότση.

Επιπλέον στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας βρίσκεται ο Γιάννης Τζανόπουλος, Γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αήττητου. Ο κ. Τζανόπουλος είναι επίσης Πρόεδρος  του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων, ενώ είναι γνωστός από τη θητεία του στον Θρασύβουλο ως εκπρόσωπος τύπου και τη γενικότερη δημοσιογραφική του πορεία. 

Ο πατέρας του Μιχάλης Τζανόπουλος διατέλεσε ιδρυτής και επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, καθώς  και Πρόεδρος της ΕΠΟ.

Τέλος για μια ακόμη χρονιά συναντήσαμε στο Καρπενήσι τον «στρατιώτη» των Σπάτων Μάκη Ράπτη, βετεράνο ποδοσφαιριστή και πρώην Πρόεδρου του συλλόγου. Έχει διατελέσει παίχτης μεταξύ άλλων του Ατρομήτου και του Λεβαδειακού.