Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Καταγγελτική ανακοίνωση από το Καρπενήσι Futsal


Η ομάδα του Καρπενήσι Futsal με ανακοίνωση και επιστολή της προς την ΠΕΠΣΣ και τους φίλους τους αθλήματος καταδικάζει τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν στο εκτός έδρας παιχνίδι της(22/2) κόντρα στην Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, το οποίο διεκόπη μόλις στο 1o λεπτό, ενώ ακολούθησε επίθεση στον αρχηγό της Νίκο Κωστή. Μάλιστα ζητά την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ:https://evrytaniasport.blogspot.com/2020/02/futsal_23.html

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Προς ΠΕΠΣΣ , αγαπητοί Φίλοι του FUTSAL
Τo Σάββατο 22/02/2020 και ώρα 19:30 ζήσαμε στο γήπεδο της Αναγέννησης Θρακομακεδώνων στιγμές που γύρισαν το ποδόσφαιρο αλλά και την κοινωνία μας πολλά χρόνια πίσω.
Επι της αρχής δεν θα σταθούμε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι μιας και στο 1ο λεπτό
η αντίπαλη ομάδα δια στόματος του αρχηγού της «κύριου» Α υ λήτη ζήτησε να αλλάξουν
οι παίχτες μας τα παπούτσια με πλαστικές χαμηλές τάπες κατάλληλες για το συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο και να φορέσουν παπούτσια για άλλο αγωνιστικό χώρο , αυτού της σάλας . Σε αντίθεση του αιτήματος οι διαιτητές είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής παπουτσιών και ζήτησαν να συνεχιστεί το ματς.
Σε ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα και βρεμένο λόγω βροχής η αλλαγή παπουτσιών θα καθιστούσε άκρως επικίνδυνο τον αγώνα για την σωματική ακεραιότητα των παιχτών μας λόγω ολισθηρότητας του γηπέδου. Να σημειώσουμε ότι στον αγώνα
Με το Φάληρο ο Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μαντέκας τραυματίστηκε λόγω της ολισθηρότητας του γηπέδου γιατί φόρεσε παπούτσια Σάλας σε συνθετικό χλοοτάπητα.
Στην ουσία τώρα , όταν ο Αρχηγός της Ομάδας μας Νίκος Κωστής Βγήκε να υπογράψει το φύλλο αγώνος τον περιμένανε εν είδει ενέδρας οι «κύριοι» Φραγκίσκος Α υ λητης , Ηρακλής Α υ λήτης περιτριγυρισμένοι από 20 άτομα και του ζήτησαν τον λόγο για ένα ποδοσφαιρικό μαρκάρισμα στον προηγούμενο Αγώνα του 2019 το οποίο τραυμάτισε έναν εκ των δύο.
Ο Νίκος Κωστής τους εξήγησε ότι ζήτησε συγγνώμη και μέσω των κοινωνικών δικτύων αλλά και με κατ ιδίαν τηλεφώνημα στον Πρόεδρο της ομάδας Νικήτα ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ για ένα μαρκάρισμα μέσα σε αγώνα ποδοσφαίρου και ότι το θέμα είχε λήξει εκεί . Εκείνη την στιγμή όμως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Α υ λητης Γρονθοκόπησε τον Αρχηγό της Ομάδας μας και κινήθηκε κατευθείαν μαζί με τον έτερο Α υ λήτη απειλητικά για δεύτερη φάση επίθεσης. Ο Αρχηγός μας αιμόφυρτος μπήκε στο γραφείο των διαιτητών όπου και παρέμεινε μέχρι της έλευση της αστυνομίας και του γιατρού.
Εδώ να αναφέρουμε ότι και ο προπονητής της Ομάδας των Θρακομακεδώνων και ο Πρόεδρος προς τιμήν τους μπήκαν στην μέση και λειτούργησαν πυροσβεστικά μαζί με τους ψυχραιμότερους.
Πράξαμε άμεσα τα δέοντα ,καλέσαμε πρώτα την πολιτεία αλλά και την αστυνομία όπου βρέθηκε αμεσα στον χώρο με 5 περιπολικά (4 περιπολικά και ένα της ασφάλειας) με 14 άτομα δύναμη μιας και ο αγώνας ήταν επίσημος αλλά δεν ξέραμε τι άλλο ετοιμάζανε οι εν λόγω «κύριοι» εκτός πάντα αγωνιστικού χώρου για την βεντέτα που φαίνεται ότι κρατούσαν για το ποδοσφαιρικό μαρκάρισμα του 2019.

Με την έλευση της αστυνομίας οι «κύριοι» Φραγκίσκος Αυ λήτης και Ηρακλής Αυ λήτης όπως ήταν λογικό εξαφανίσθησαν και δεν επέστρεψαν ούτε για την υπογραφή του φύλλου αγωνα μιας και ο ένας ήταν αρχηγός.
Στην διαδικασία δε της Μήνυσης για σοβαρή σωματική βλάβη που ήθελε να υποβάλει ο Αρχηγός της ομάδας μας προς τους εν λόγω «κυρίους» ο Πρόεδρος της ομάδας των Θρακομακεδωνων εγκλωβισμένος απ το φύλλο αγώνα αλλά και τα γεγονότα είπε επί λέξη «Αν προχωρήσεις σε μήνυση θα πω ότι με έβρισες θα σου κάνω μήνυση και θα πάμε και οι 2 αυτόφωρο». Το γεγονός της εξύβρισης ήταν απόρροια της φαντασίας του μιας και όλη η Αποστολή της ομάδας μας ήταν υπόδειγμα όπως και ο Αρχηγός μας πριν αλλά και μετά την επίθεση και δεν αποδεικνύεται πουθενά.
Το Καρπενήσι FUTSAL ,οι παίχτες οι παράγοντες και Αρχηγός μας ζητάει απ την ΠΕΠΣΣ
• Να τιμωρηθούν με αποκλεισμό δια βίου οι 2 τραμπούκοι από το πρωτάθλημα Σάλας
• Να καταδικάσει η ΠΕΠΣΣ το γεγονός , την ΒΙΑ αλλά και να πράξει τα νόμιμα γιατί σκοπός είναι να φέρουμε νέες ομάδες και κόσμο στο FUTSAL και όχι να τις διώξουμε.
• Η Ομάδα της Αναγέννησης Θρακομακεδώνων να καταδικάσει τα γεγονοτα και την συμπεριφορά των παιχτών της γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλουν να στιγματιστεί ένα σωματείο από δύο τραμπούκους
Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε μιας και υπήρξαν αρκετοί μάρτυρες στο γήπεδο να βοηθήσουμε στο να γίνει το ποδόσφαιρο Σάλας υπόδειγμα πρωταθλήματος μακριά από Στοιχεία που μας πάνε Αθλητικά αλλά και σαν Κοινωνία αρκετά χρόνια πίσω.
Το ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται τραμπούκους και παίζεται MONO στις 4 γραμμές. ¨Οταν σπέρνουν ανέμους θα θερίσουν θύελλες.

Με εκτίμηση
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ FUTSAL