Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Καρπενήσι Futsal (Διεκόπη)

Μόλις ένα λεπτό παίχτηκε ποδόσφαιρο στον αγώνα της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων με το Καρπενήσι Futsal, καθώς το παιχνίδι διεκόπη και για την «τύχη» του θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΠΕΠΣΣ με βάση τον πειθαρχικού κώδικα του Κ.Α.Π.
Η συνάντηση ξεκίνησε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο αθλητικό κέντρο Θρακομακεδόνων και ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής σάλας.. Συγκεκριμένα ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Μπαρδής κάλεσε στο 1΄ time out και ζήτησε από τους διαιτητές να αλλάξουν ποδοσφαιρικά παπούτσια οι παίχτες των φιλοξενούμενων Άγγελος Παχής και Δημήτρης Κατσαδούρος, καθώς τα θεωρούσε επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών τoυ. Μετά το πέρας του time out οι γηπεδούχοι δεν προσήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και οι διαιτητές διέκοψαν προσωρινά το παιχνίδι, οδηγούμενοι στα αποδυτήρια.  Οι δυο αρχηγοί κλήθηκαν σε αυτά και ο Φραγκίσκος Αυλήτης των Θρακομακεδόνων δήλωσε πως η ομάδα του παραμένει αμετάπειστη να μη συνεχίσει το ματς και συνεπώς αποφασίστηκε από τον πρώτο διαιτητή κ. Πάντου η οριστική διακοπή της αναμέτρησης.
Το φύλλο αγώνος αναφέρει: «Στο 1ο λεπτό του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα Α.Σ. Αναγέννηση Θρακομακεδόνων κατά τη διάρκεια του time out που ζήτησε και συγκεκριμένα ο προπονητής Μπαρδής Δ. μου δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, αν οι ποδοσφαιριστές Παχής Α. νο46 και Κατσαδούρος Δ. νο10 της ομάδας Καρπενήσι Futsal δεν αλλάξουν ποδοσφαιρικά παπούτσια, καθώς τα έκρινε επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών του. Μετά το πέρας του time out σφύριξα τη συνέχιση του παιχνιδιού και η γηπεδούχος ομάδα αρνήθηκε να προσέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Διέκοψα προσωρινά τον αγώνα και πήγαμε στα αποδυτήρια, όπου και προσήλθαν οι αρχηγοί των δυο ομάδων. Ο αρχηγός των γηπεδούχων Αυλήτης Φ. νο8 μας δήλωσε ότι εμμένουν στην απόφαση τους να μην αγωνιστούν και έτσι διέκοψα οριστικά τον αγώνα. Κατά το λεπτό της διακοπής του αγώνα το σκορ ήταν 0-0. Ενώ βρισκόμουν εντός αποδυτηρίων εισήλθε ο αρχηγός της ομάδας Καρπενήσι Futsal Κωστής Ν. και μας δήλωσε ότι τον χτύπησε ο Αυλήτης Ηρακλής. Κατόπιν τούτου καλέσαμε την αστυνομία, παρουσία της οποίας κλείσαμε το φύλλο αγώνα. Ο αρχηγός της ομάδας Α.Σ. Αναγέννηση Θρακομακεδόνων Αυλήτης Φ. νο8 αν και κλήθηκε να υπογράψει το φύλλο αγώνα δεν προσήλθε. Τέλος ο Τζιούβελης Ν., Πρόεδρος της ομάδας Α.Σ. Αναγέννηση Θρακομακεδόνων μας δήλωσε ότι ο Κωστής Ν. νο9 τον εξύβρισε. Ουδεμία άλλη παρατήρηση.»
Η Αναγέννηση του Δημήτρη Μπαρδή, που έχει 16 πόντους αντιμετωπίζει στην έδρα του  τη Δευτέρα(24/2) το πρώτο Φάληρο Futsal για την 13η αγωνιστική, ενώ το Καρπενήσι μια ημέρα μετά «κοντραρίστηκε» με τον Διογενή.

Γρονθοκόπησε τον Κωστή(!)
Κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων Ηρακλής Αυλήτης και Φραγκίσκος Αυλήτης επιτέθηκαν φραστικά στον αρχηγό του Καρπενησίου Νίκο Κωστή. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν ο Ηρακλής Αυλήτης σε μια κατακριτέα ενέργεια γρονθοκόπησε τον Κωστή. Το κλίμα ήταν τεταμένο από το ματς του πρώτου γύρου στο Καρπενήσι, όταν είχαν τραυματιστεί τα αδέρφια Φραγκίσκος και Ηρακλής Αυλήτης, ο δεύτερος από μαρκάρισμα του Κωστή. 
Το φύλλο αγώνος έκλεισε παρουσία αστυνομικής δύναμης, ενώ ο αρχηγός των γηπεδούχων Φραγκίσκος Αυλήτης δεν παρουσιάστηκε, για να υπογράψει.  Από την πλευράς της η Αναγέννηση και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Νικήτας Τζιούβελης ανέφερε πως δέχτηκε εξύβριση από τον Νίκο Κωστή.  Η αποστολή του Καρπενησίου έφυγε μετά από δυο ώρες από το γήπεδο.

Ανακοίνωση Καρπενησίου
Οι Ευρυτάνες δεν άφησαν ασχολίαστα τα κατακριτέα συμβάντα και εξέδωσαν ανακοίνωση, την οποία θα αναρτήσουμε σε νεότερο ρεπορτάζ.

Συνθέσεις Ομάδων

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων (Δημήτρης Μπαρδής): Σουλιώτης, Τραχαλάκης, Τζιούβελης Γ., Μπεκρής, Αυλήτης Φ.(Γκουτσιούλης, Παπαδόπουλος, Παπαγιάννης, Γιαλίτσης, Τζιούβελης Α., Αυλήτης Η.)

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Δόσης, Μαντέκας, Παχής, Ζαχαράκης, Κατσαδούρος(Κωστής Ν., Κωστής Θ., Φακίτσας, Κωστόπουλος, Κολλημένος, Φλέγγας, Οικονόμου)

1ος Διαιτητής: Γιώργος Πάντου
2ος Διαιτητής: Σπύρος Μεντής
3ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Καρράς
Χρονομέτρης: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
Παρατηρητής:  Δημήτρης Σαχίνης








Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καραγιάννης