Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Κ14: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Εύβοιας 0-8

«Καταιγιστική» ήταν η ΕΠΣ Εύβοιας στην κατηγορία των παίδων(Κ14), καθώς επιβλήθηκε με 0-8 της ομάδας της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Το ματς διεξήχθη την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ξεκινώντας στη 1. Διενεργήθηκε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων(Κ14). Στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στα έτη 2006 και 2007, διάρκειας 70΄.
Η ΕΠΣ Ευρυτανίας του Δημήτρη Τσιγαρίδα παρουσίασε ποσοτικό και ποιοτικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας μια πανίσχυρη Ένωση. Η συμμετοχή των Ευρυτάνων στα πρωταθλήματα παρά τις αντιξοότητες είναι από μόνη της επιτυχία, με το έργο των ενωσιακών προπονητών αν είναι εξ ολοκλήρου δυσχερές.
Η ΕΠΣ Εύβοιας  του Αργύρη Μαστραγγελή με πολύ καλό ποδόσφαιρο σημείωσε μια ευρεία νίκη, μπαίνοντας με το «δεξί» στο ενωσιακό πρωτάθλημα, στο οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Ξεχώρισε στο σκοράρισμα με τρία τέρματα ο Νεκτάριος Αλαφάκης.
Οι Ευρυτάνες τη 2η αγωνιστική θα παίξουν στις 18/12 στον Βόλο με την ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ οι Ευβοιώτες υποδέχονται στο ντέρμπι κορυφής την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ποιοι σκόραραν
Ο Νεκτάριος Αλαφάκης του Ηρακλή Ψαχνών έβαλε τρία τέρματα, ενώ το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ έβαλαν και οι: Διονύσης Πετράκης, Νίκος Βουγιούκας, Αργύρης Μαρνέζος, Νίκος Μήτρου και Κώστας Κουτουλής. Το ημίχρονο είχε λήξει με 0-5 υπέρ της Εύβοιας.

Ίδια τριάδα
Και το δεύτερο ματς σφύριξε η ίδια διαιτητική τριάδα.

Συνθέσες Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Τσάκνης, Καρφής, Τσιάρας, Αθανασόπουλος, Γυφτομήτρος, Ρεσίτης, Μουρτογιάννης, Καραγιάννης, Σταμούλης, Κουτσοκώστας, Καλογιάννης(Μαντέκας, Τσιλίκας, Μπομποτσιάρης, Μπουμπουρής, Χρυσικός)

Εύβοια (Αργύρης Μαστραγγελής): Μητακίδης, Σολλάκου, Λιάσκος, Κουτούλης, Τσάλας, Μάρκου, Βογιατζής, Αλαφάκης, Δεμερούτης, Πετράκης, Αρτσίτας(Βουγιούκας, Σπύρου, Τσούμαρης, Καραγιάννης, Μαρνέζος, Σταγάκης, Μήτρου)

Διαιτητής: Γιώργος Σκούρας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Επαμεινώνδας Κατσαβριάς(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης-Νικηφόρος Φαρμάκης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)







Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας