Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Κ12: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Εύβοιας 0-5

Η ομάδα προπαίδων(Κ12) της ΕΠΣ Εύβοιας επικράτησε στο εναρκτήριο παιχνίδι με 0-5 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 11 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων(Κ12). Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν αθλητές γεννημένη τα έτη 2008 και 2009, με τα ματς να έχουν διάρκεια 60 λεπτά.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της να αποκομίζουν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια του θεσμού.Τα μέλη της ανήκουν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και στον ΠΑΟΚ Καρπενησίου.
Η Εύβοια του Γιώργου Κρόκου είχε ένα εύκολο πέρασμα από το Καρπενήσι και αποτελεί ένα από τα φαβορί του ομίλου για κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη 2αδα. Προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας μέρος με 0-3. Δυο γκολ σημείωσε ο 11χρονος Κώστας Αδαμόπουλος.
Για την επόμενη(2η) αγωνιστική που θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου η Ευρυτανία θα αντιμετωπίσει στον Βόλο τη Θεσσαλία, ενώ η Εύβοια υποδέχεται την Καρδίτσα.

Διαμονή στο «Ελβετία»
Η αποστολή της ΕΠΣ Εύβοιας βρέθηκε στο Καρπενήσι από την Τρίτη(10/12), διαμένοντας στο ξενοδοχείο «Ελβετία».

Προεδρική Παρουσία
Τις προσπάθειες των μικτών παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας.


Τα τέρματα
Για τους νικητές σκόραραν οι: Αλέξης Καλαμάρας, Δημήτρης Τσούπρας και Γιώργος Αλαφάκης, ενώ δυο τέρματα πέτυχε ο Κώστας Αδαμόπουλος, που ανήκει στον Κύζικο Νέας Αρτάκης.

Συνθέσες Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Δρίβας, Μουρτογιάννης, Καλύβας, Κεχριμπάρης, Παπαροιδάμης, Λαμπαδάρης, Ράικος, Μπακαλίδης, Καψάλης(Μούτσελος, Παπαιωάννου, Βαρελάς, Χαβέλος, Ζωχάκης, Δροσίνης, Χρηστίδης, Μπαρμπούτης)

Εύβοια (Γιώργος Κρόκος): Γεωργίου, Ρίννης, Κουσέρης, Στούμπος, Καλαμάρας, Μίσχος, Τσούπρας, Αλαφάκης, Λάμπρου(Παπαγεωργίου, Αδαμόπουλος, Ψωμαδέλης, Πηλιχός, Αντωνίου, Τόγιας)

Διαιτητής: Γιώργος Σκούρας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Επαμεινώνδας Κατσαβριάς(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης-Νικηφόρος Φαρμάκης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος