Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Παίδες: ΑΣΕ Μπούκαλη-Π.Α.Κ. 66-56

Πάλεψε κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη η Π.Α.Κ., με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 66-56.
Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 19/10 στο ΔΑΚ Λαμίας, αρχίζοντας στις 2. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη ξεκίνησαν από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά, διατηρώντας μια διαφορά ασφαλείας. Η ομάδα της Λαμίας πέτυχε την 4η της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και «κλειδώνει» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με 15 πόντους ολοκλήρωσε τη συνάντηση ο Θωμάς Σακκάς. 
Η Πανευρυτανική της Κατερίνας Μπαλωμένου αντιμετώπισε έναν δυνατότερο αντίπαλο και προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, έχοντας όπως και σε κάθε ματς ανταγωνιστική παρουσία. Οι Καρπενησιώτες ηττήθηκαν για 3ο σερί ματς και είχαν πρώτο σκόρερ τον Βαγγέλη Μπόνια με 24 πόντους.
Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους για τον πρώτο γύρο. Η Πανευρυτανική θα αγωνιστεί ξανά στη Λαμία στις 3 Νοεμβρίου με την Αναγέννηση, ενώ τα Μπούκαλη ξεκινούν με ρεπό.

Διπλή αποστολή Χουσιάδα
Ο Καρπενησιώτης ρέφερι Θανάσης Χουσιάδας σφύριξε και το προηγούμενο ματς κορασίδων ανάμεσα σε Έσπερο Λαμίας και Π.Α.Κ.

Εντυπωσιάζουν τα Μπούκαλη
Το 4 στα 4 έκαναν τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, που βρίσκονται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση.

Πρώτος ο Σακκάς

Για τους νικητές ο Θωμάς Σακκάς(Φωτογραφία) σημείωσε 15 πόντους, με τον Παναγιώτη Παπαδήμα και τον Παναγιώτη Γεωργούση να βάζουν έναν λιγότερο. Επιθετική πολυφωνία παρουσίασε και σε αυτό το ματς η ομάδα του Φώτη Πιτσιλιώνη.

Παλεύει τα ματς
Η Π.Α.Κ. ηττήθηκε για 3ο σερί ματς, ωστόσο σε όλα τα παιχνίδια έχει αρκετά ανταγωνιστική εικόνα.

24 ο Μπόνιας

Για τους Καρπενησιώτες ο Βαγγέλης Μπόνιας(Φωτογραφία) σταμάτησε στους 24 πόντους, με τον Γιώργο Ντότσικα να έχει 16.

Προβάδισμα με 7
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 20-13 σε ένα ανοιχτό ματς.

Σταθερή πρωτοπορία
Με διαφορά 10 πόντων υπέρ των Λαμιωτών ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Το επιμέρους 15-12 έφερε το 35-25.

Ξέφυγαν οι γηπεδούχοι
Οι Φθιωτοί του Φώτη Πιτσιλιώνη, που αγωνίζονται σε νέα έδρα «καθάρισαν» τη συνάντηση στο 3ο δεκάλεπτο με ένα επιμέρους 18-13. Έφτασαν στο 53-38, μια διαφορά ασφαλείας για αυτούς.

Μαχητική έως το τέλος
Οι παίχτες της Κατερίνας Μπαλωμένου πάλεψαν έως το τέλος, κατεβάζοντας τη διαφορά στο -10 για το τελικό 66-56. Έκαναν ένα επιμέρους 13-18 στην τελευταία περίοδο. Ο Γιάννης Κουδουνάς της Ακαδημίας συμπλήρωσε 5 ατομικά φάουλ.

Τα δεκάλεπτα
20-13, 35-25, 53-38, 66-56

Συνθέσεις Ομάδων 

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Κουλαρμάνης, Ζησιμος, Γεωργούσης 14, Οικονόμου 4, Σακκάς 15, Αντωνόπουλος 2, Θεοδωρόπουλος, Κιαμούρης 6, Καραστάθης 2, Παπαδήμας Π. 14, Γαλάνης, Παπαδήμας Κ. 9(1)

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Κοκοτίνης, Φλωράκης, Κουδουνάς 8(2), Τσάνε, Κότσιεβ 2, Μαυραγάνης 6, Μαραγούσιας, Κοτσιμπός, Ντότσικας 16, Φέγγος, Μπόνιας 24

Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Παναγιώτης  Λαδάς-Διονύσης Αναγνώστου-Δημήτρης Γλωσσόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)