Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αποστολή (Mission) της Stoiximan με Full Bet έως 40 ευρώ


Ευρωπαϊκή εβδομάδα διανύουμε και η εταιρία Stoiximan ετοίμασε νέα προσφορά-αποστολή για τους χρήστες του, η οποία αφορά τους αγώνες του Champions League και του Europa League.
Μπορείτε να κερδίσετε 40 ευρώ σε Full Bet εάν τοποθετήσετε 5 δελτία με 2 η περισσότερες επιλογές, αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα και συνολική απόδοση δελτίου 2.00 και πάνω και εφόσον 3 από τα 5 δελτία κερδίσουν θα σας προσφερθεί το 40% του συνολικού πονταρίσματος σε Full Bet μέχρι της αξίας των 40 ευρώ.

Επιλέξτε αγορές από τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του Champions και Europa League αυτής της εβδομάδας (12-14/9).
Τοποθετήστε 5 δελτία με 2 ή περισσότερες επιλογές (2άδες/3άδες κλπ, αλλά όχι δελτία με ζητούμενα), αξίας τουλάχιστον 5€ το καθένα. Σε συνολική απόδοση κάθε δελτίου 2.00 και πάνω

Aν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του Champions και Europa League αυτής της εβδομάδας (12-14/9) και πρέπει να εμπεριέχεται τουλάχιστον μία αγορά από αυτούς στο κάθε δελτίο.
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Πέμπτη 14/9 στις 23:45.
Στην προσφορά αυτή δεν εμπίπτουν δελτία με ζητούμενα, π.χ. 2άδες/3άδες/4άδες κ.λπ.
Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions).
Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.