Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Το πρωτάθλημα Συλλόγων Θαλάσσης έγινε και φέτος στο Καρπενήσι


Για 3η συνεχόμενη χρονιά το κολυμβητήριο Καρπενησίου φιλοξένησε το Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων ανοιχτής θαλάσσης σε τρεις ξεχωριστές αγωνιστικές ενότητες. H διοργάνωση έγινε το Σαββατοκύριακο το  Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου.
Έλαβαν μέρος οι εξής σύλλογοι: ΑΨΛ Μεδεών με 22 αθλητές, Ν.Ο. Αλιβερίου με 45 αθλητές, Ν.Ο. Αταλάντης με 3 αθλητές, Ν.Ο. Δίαυλου Ωρεών με 13 αθλητές, Ν.Ο. Ήλου με 6 αθλητές και Ν.Ο. Καλύμνου με 8 αθλητές. Πολυνίκης αναδείχτηκε ο Ν.Ο. Αλιβερίου.
Το πρωτάθλημα συνδυάστηκε με εντυπωσιακή επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης των κοριτσιών του Ν.Ο. Βόλου Αργοναυτών(ΝΟΒΑ).  Η σελίδα sourta.blogspot.gr του κ. Μούτουπα κάνει ιδιαίτερη μνεία στους εθελοντές κριτές και χρονομέτρες, στον Κ.Ο. Καρπενησίου, στην Περιφέρεια Στερέας Ελλάδας και στον Δήμο Καρπενησίου για την άψογη διοργάνωση.  Στο κολυμβητήριο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες. Πηγή-Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης, http://sourta.blogspot.gr/2017/09/2017_11.html , https://www.evrytanikospalmos.gr
Πλήρες φωτογραφικό υλικό και αποτελέσματα στο link.