Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Αποστολή από την Stoiximan στα 4 Ευρωπαϊκά ντέρμπι του Σαββατοκύριακου


Η ποδοσφαιρική αποστολή των Missions της Stoiximan.gr για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αφορά τα 4 ντέρμπι (Ρόμα-Ίντερ, Λίβερπουλ-Άρσεναλ, Ρεάλ-Βαλένθια και Μονακό-Μαρσέιγ).
Για να επιβραβευτείτε με Full Bet από την Stoiximan θα πρέπει να τοποθετήσετε 4 δελτία με 3 ή περισσότερες επιλογές από τα παραπάνω ματς, σε συνολική απόδοση κάθε δελτίου 3.00 και αξίας 5 ευρώ το δελτίο. Θα σας επιστραφεί το 50% σε Full Bet εφόσον 2 από τα 4 δελτία κερδίσουν μέχρι το ποσό των 50 ευρώ.
    Επιλέξτε αγορές από τους αγώνες μεταξύ Ρόμα-Ίντερ, Λίβερπουλ-Άρσεναλ, Ρεάλ-Βαλένθια και Μονακό-Μαρσέιγ αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/8): .
    Τοποθετήστε 4 δελτία με 3 ή περισσότερες επιλογές (3άδες/4άδες κλπ, αλλά όχι δελτία με ζητούμενα), αξίας τουλάχιστον 5€ το καθένα, σε συνολική απόδοση κάθε δελτίου 3.00 και πάνω
Και θα σου προσφερθεί το 50% του συνολικού πονταρίσματος, σε Full Bet μέχρι το ποσό των 50€, αν τουλάχιστον 2 από τα 4 δελτία σου κερδίσουν!
    Aν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
    Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για τους αγώνες Ρόμα-Ίντερ, Λίβερπουλ-Άρσεναλ, Ρεάλ-Βαλένθια και Μονακό-Μαρσέιγ αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/8) και πρέπει να εμπεριέχεται τουλάχιστον μία αγορά από αυτούς στο κάθε δελτίο.
    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Κυριακή 27/8 στις 22:35.
    Στην προσφορά αυτή δεν εμπίπτουν δελτία με ζητούμενα, π.χ. 2άδες/3άδες/4άδες κ.λπ.
    Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
    Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
    Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
    Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions).
    Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.