Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Στο ρινγκ του Stoiximan η επόμενη αποστολή (Missions)


Στον αγώνα πυγμαχίας μεταξύ Φλόιντ Μεϊγουέδερ - Κόνορ Μακ Γκρέγκορ η εταιρία Stoiximan.gr προσφέρει τοποθετώντας δυο μονά στοιχήματα Full Bet μέχρι 30 ευρώ.
Για να επωφεληθείτε από την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσετε 2 μονά δελτία πρίν η μετά την διάρκεια του αγώνα σε αξία 5 ευρώ τουλάχιστον το καθένα και σε απόδοση 1.90 και πάνω. Έτσι απλά θα πάρετε το 50% της συνολικής αξίας σε Full Bet, ανεξάρτητα από την έκβαση των στοιχημάτων μέχρι το ποσό των 30 ευρώ.
Επίσης η εταιρία Stoiximan για τον συγκεκριμένο αγώνα θα προσφέρει ζωντανό στοιχηματισμό, καθώς και πολλά ειδικά στοιχήματα.

    Επιλέξτε αγορές από την αναμέτρηση Φλόιντ Μεϊγουέδερ - Κόνορ ΜακΓκρέγκορ (27/8, 06:00). Τοποθετήστε 2 μονά δελτία πριν ή/και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αξίας τουλάχιστον 5€ το καθένα, σε απόδοση 1.90 και πάνω.
Και θα σου προσφερθεί το 50% της συνολικής τους αξίας, σε Full Bet μέχρι το ποσό των 30€, ανεξάρτητα από την έκβασή τους!

    Αν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
    Η προσφορά ισχύει MONO για την αναμέτρηση μεταξύ Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.
    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Κυριακή 27/8 στις 06:00.
    Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
    Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
    Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
    Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής. (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions).
    Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.