Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Η υποδοχή και το καλωσόρισμα στην Αιγυπτιακή Wadi Degla(Φωτορεπορτάζ)


Η Αιγυπτιακή ομάδα της 1ης κατηγορίας της χώρας Wadi Degla SC κατέφτασε το απόγευμα της Παρασκευής 25 Αυγούστου για προετοιμασία με διαμονή στο Avaris έως τις 6 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για την πρώτη διεθνής ομάδα που προπονείται στην πόλη μας το φετινό καλοκαίρι. Προπονητής της ομάδας είναι ο «θρύλος» του Αιγυπτιακού ποδοσφαίρου Mido. Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι: Mohamed Anwar, Ahmed El Aash, Mohamed Mahmoud, Mohamed Reda, Bassam Walid, Mahmoud Maarie, Mohamed Abdel Aatty, Khaled Walid, Ahmed Badawy, Hossam Arafat, Karim Beder, Ahmed El Shenawy, Mohamed Hassan Abd El Hafiz, Ahmed Samir, Amro Tarek,  El Sayed Salem, Mohamed Sherif, Husseιn Yasser, Mohamed Abdel-Monsef και Osama Azab.
Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τους: Ahmed Hossam Abd El Hamed(Mido), El Said Metvwaly, Hyssin Ramy, Mohamed Abd El Wahed, Fekry Saleh, Mohamed Shawky, Hisham Rashad, Mohamed  Abd El Fattah, Fakhr El Din, Mohamed Imam, Hamdy Atia, Ahmed Hafez, Shraf El Din, Mohamed Lotfi και Hazem Khayrat.
Το Hotel Avaris προεξέχοντος του ιδιοκτήτη Θοδωρή Χονδρού ετοίμασε μια όμορφη υποδοχή στην ομάδα, κατά την οποία δεν έλειψαν μεταξύ άλλων τα γλυκίσματα. Ο σύλλογος είναι ιδιοκτησίας του Μαγκέντ Σαμί.
Η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου(26/8) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι θα δοθούν φιλικά παιχνίδια με το Βελούχι, τον Αήττητο Σπάτων και την Λάρισα.























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος