Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Γ.Σ. Άτλας-Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας 0-3

Άνετο «διπλό» σημείωσαν στο Καρπενήσι οι γυναίκες της Φθία Λαμίας, καθώς επιβλήθηκαν με 0-3 του Άτλαντα.
Η εξ αναβολής συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο κλειστό  του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 3.45 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ. Έγινε κάτω από χαμηλή θερμοκρασία, κρύο και παρουσία περίπου 40 θεατών.
Ο Άτλαντας του Χρήστου Μακρή δεν μπόρεσε να κοντράρει μια πολύ πιο ισχυρότερη και πιο δυνατή ομάδα. Πάλεψε μόνο το 2ο σετ, όπου εκεί ήταν αρκετά ανταγωνιστικός. Η φετινή γυναικεία ομάδα του συλλόγου επενδύει στο μέλλον έχοντας αρκετές αθλήτριες των τμημάτων υποδομής, οι οποίες συλλέγουν εμπειρίες.
Η Φθία του Γιώργου Γρηγοριάδη πήρε εύκολα το διπλό, καθώς κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια του ματς. Πήρε πολύ εύκολα το πρώτο και το τρίτο σετ, όπου ο αντίπαλος της δεν μπόρεσε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Λαμιώτισσες συνεχίζουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα, χωρίς να απωλέσουν σετ και έχουν βλέψεις ανόδου.
Ο Άτλας θα αγωνιστεί με το νέο έτος εκτός έδρας με την Αταλάντη για την 7η αγωνιστική, ενώ η Φθία αντιμετωπίζει αύριο τον Γ.Σ. Λαμίας για την 6η αγωνιστική, στην οποία η ομάδα της Ευρυτανίας έχει ρεπό.

Περίπου 40
Κάτω από τσουχτερό κρύο και πολικές συνθήκες έγινε και η αναμέτρηση των γυναικών. Μόλις 40 περίπου άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση.


45λεπτη καθυστέρηση
Λόγω καθυστέρησης στην ολοκλήρωση του αγώνα των κορασίδων των δυο ομάδων η αναμέτρηση άρχισε με 45λεπτη καθυστέρηση. Η προγραμματισμένη ώρα έναρξη της ήταν στις 3 το μεσημέρι.

Φαβορί για άνοδο
Η Φθία αποτελεί το φαβορί του ομίλου και στοχεύει να επιστρέψει στην Β΄ Εθνική, όπου αγωνίζονταν μέχρι πέρυσι.

1/4
Την 3η του εντός έδρας ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις γνώρισε ο Άτλαντας, ο οποίος έχει μια νίκη στο πρώτο και μοναδικό του εκτός έδρας ματς με τον Γ.Σ. Λαμίας.

Συναντήθηκαν και στο κύπελλο
Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο «Χαλκιοπούλειο» για τον θεσμό του κυπέλλου, όπου και τότε η Φθία είχε κερδίσει με 3-0.

Λίμπερο η Χ. Χαντζοπούλου


Η Χρυσάνθη Χαντζοπούλου του Άτλαντα «κάλυψε» την θέση του λίμπερο στην πρώτη της φετινή εμφάνιση

Η έμπειρη Τζουβάρα


Πολύ καλή παρουσία για την Φθία είχε η αρχηγός Βιολέττα Τζουβάρα, η οποία κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει την ομάδα βόλεϊ του Αίολου αγωνιζόμενη στην Αναγέννηση Λαμίας. Θέση διοικητικού στην Φθία είχε και ο τότε προπονητής της Αναγέννησης κ. Τσαδήμας, που βρέθηκε στο Καρπενήσι.

Νέο αύριο
Η Φθία αντιμετωπίζει αύριο στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής τον Γ.Σ. Λαμίας, όντας φαβορί για το 4Χ4.

Τα σετ
9-25, 19-25, 8-25

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Γυφτομήτρου, Χαντζοπούλου Χ.(λ), Κολαζά, Καββαδία, Ανδρεάκη, Κυλερτζή, Μπούτσι, Τσιώνη

Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας (Γιώργος Γρηγοριάδης): Δημητρίου, Φατσή, Αντωνοπούλου(λ), Γιοκαρίνη, Τζουβάρα, Καϊμάκη, Κουτέρη, Δημητροπούλου

Διαιτητής: Πέτρος Κωστής (Κεντρικής Ελλάδος & Θεσσαλίας)
Κριτής: Δήμητρα Κυλαφά (Κεντρικής Ελλάδος & Θεσσαλίας)
Πίνακας: Σεραφείμ Λερογιάννης 







































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος