Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Στοιχηματικές προβλέψεις (22/11)


Αγαπητοί φίλοι της σελίδας είμαστε και σήμερα κοντά σας. Ακόμη μια εξαιρετική μέρα είχαμε χτες, καθώς επαληθεύτηκαν 4 από τις 5 βασικές μας προτάσεις, ενώ κάναμε το απόλυτο στο αγαπημένο μας νησί με 7 στα 7 και πολύ καλές αποδόσεις.
Πολύ καλό ταμείο δηλαδή πήγε όποιος μας ακολούθησε και χτες. Σήμερα βλέπω ένα ποιοτικά μέτριο κουπόνι αλλά ξεχώρισα ορισμένα ματσάκια.

ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Τεράστιας σημασίας διπλό έκανε η Λάουτερν την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Λειψία και για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει να πάρει το παιχνίδι σήμερα για να πλησιάσει στην κορυφή.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ
 Μετά από 2 ήττες η Λάτσιο έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες στην δυνατή της έδρα. Δεν φοβίζει αυτή η Παλέρμο φέτος.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΕΜΠΟΛΙ
Θα έχουμε ανοιχτό παιχνίδι εδώ. Πάμε με το όβερ μιας και βλέπω να σκοράρει και η Έμπολι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Τέτοια παιχνίδια ξέρει να τα κερδίζει η Ξάνθη, κάπου θα σταματήσει ο πανιώνιος δεν γίνεται να κερδίζει παντού, αν και έχει πολύ καλή ομάδα φέτος.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΤΟΤΕΝΑΜ-Γ.ΧΑΜ
Σκοράρουν εύκολα και οι 2. Θα γίνει ανοιχτό ματς με γρήγορο ρυθμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5
ΤΑΡΑΓOΝΑ-ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ
 Έχουν προηγούμενα από προπέρσινο παιχνίδι. Είναι δυνατή στην έδρα της η Ταραγόνα και αυτή τη χρονική στιγμή ένα κλίκ καλύτερη από την αντίπαλο της.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Υ.Γ ΟΤΑΝ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ.ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΙ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ....

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου