Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Διενεργήθηκε φιλανθρωπική ημερίδα με θέμα την δωρεά αιμοπεταλίων και μυελού οστών


Μαζί με τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας η Πανευρυτανική Ακαδημία διοργάνωσε ημερίδα με θέμα την δωρεά αιμοπεταλίων και μυελού οστών.
  Η ομιλία διεξήχθη το Σάββατο 21/11 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου και ομιλήτρια ήταν η Μαρία Κώστογλου, απεσταλμένη από το Κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (KEΔMOΠ). Αξίζουν για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην Π.Α.Κ. και ιδιαίτερα στους προπονητές Κατερίνα Μπαλωμένου και Φώντα Ζαχαρόπουλου για τις πρωτοβουλίες του.
Το φιλανθρωπικό διήμερο θα συνεχιστεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο στις 18:00 αγώνας μεταξύ αθλητών από τα προπαιδικά τμήματα της Π.Α.Κ. και μικτής ομάδας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου και στις 20:00 ματς ανάμεσα στους άνδρες της Π.Α.Κ. και της Α.Δ. Ευρυτανίας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 2 ευρώ για τον πρώτο αγώνα και 3 ευρώ για τον δεύτερο και πληροφορίες για την αγορά τους μπορείτε να βρείτε στους δύο προπονητές του Συλλόγου στο Τρίτο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου καθώς και στο αστυνομικό τμήμα Καρπενησίου. Να σημειωθεί τέλος ότι τα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».




















Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος