Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Μάθημα από τον Δημήτρη Καλύβα σε παλαιούς και νέους διαιτητές


Το 3ο μάθημα της σχολής διαιτησίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας στις 19:30. Την «σκυτάλη» στα μαθήματα παρέδωσε στον αδερφό του Δημήτρη ο Γιάννης Καλύβας, που είχε διδάξει στα δυο προηγούμενα.
Ο κ. Καλύβας, που ανήκει στην ΕΠΣ Βοιωτίας δίδαξε μέσω οπτικού ολικού τον κανονισμό του οφσάιντ, την κίτρινη και την κόκκινη κάρτα, το χέρι και το άμεσο και έμμεσο λάκτισμα.
Από τους νέους υποψήφιους ρέφερι παρόντες ήταν οι: Δημήτρης Κουρλός, Θοδωρής Κατσαρός, Γιάννης Αρχοντής, Belba Dritan, Κατερίνα Λάππα, Παναγιώτα Κουτσουπιά και Στέλλα Ζαχαράκη.
Το παρών έδωσαν και οι παλαιοί διαιτητές: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, Λάμπρος Κολοκώτσιος, Σπύρος Μπύρος, Δημήτρης Γιαννιώτης, Στέλιος Σώμαλης και Ηλίας Γαλάνης, ο αρχιδιαιτητής  της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαδημός. Από πλευράς της ΕΠΣ Ευρυτανίας στην αίθουσα βρέθηκαν οι: Πάνος Παπαδημητρίου, Γιώργος Λιάγκας και ο υπάλληλος της ενώσεως Διονύσης Βονόρτας. Το επόμενο μάθημα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, το πιθανότερο υπό την διδασκαλία Γιάννη Καλύβα.





Φωτογραφίες: Γιάννη Βονόρτας