Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Άνοιξε τα φτερά του για το Α΄ τοπικό ο «δικέφαλος» του Καρπενησίου


Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα της ΑΕΚ Αγίων Ευρυτάνων. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου με την παρουσία λιγοστών ποδοσφαιριστών. Η προπόνηση έγινε τελικά στο γήπεδο ρίψεων του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου στις 19:00, καθώς στο Δημοτικό Στάδιο διεξαγόταν ο φιλικός αγώνας του ΑΠΟΚ με την Ποταμιά.
Η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και θα αγωνίζεται την νέα σαιζόν μετά από αρκετό διάστημα αποχής στο Α΄ τοπικό παρά τα προβλήματα, που υπάρχουν. «Στυλοβάτης» του συλλόγου είναι ο Ηλίας Μπακόλας, που υπηρετεί την ομάδα από όλα τα πόστα. Στόχος της ΑΕΚ είναι να παρουσιάσει μια αξιοπρεπή εικόνα και ξεκινά τις υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενάντια στον ΑΠΟΚ.
Στην «πρώτη», που περιελάμβανε τρέξιμο και κατοχή συμμετείχαν μόνο 9 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Γιώργος Κατσαρός, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Σάκης Ρούσσης, Μάκης Νιαβής, Δημήτρης Κολλημένος, Γιάννης Τσόγκας, Δημήτρης Κοτσιμπός, Γιώργος Ιωάννου, και Γιώργος Γιαννόπουλος.

Αρκετές απουσίες
Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της προπόνηση με αρκετές ελλείψεις. Απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων ο Ηλίας Μπακόλας, που είναι παράγοντας της ομάδας, προπονητής και ποδοσφαιριστής.

Προπόνηση για Τσόγκα


Με τον «δικέφαλο» προπονήθηκε ο Γιάννης Τσόγκας (Φωτογραφία), που έχει δελτίο στον ΑΠΟΚ.

Επιστρέφει στο Α΄
Η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, ύστερα από 7 χρόνια. Τελευταία σαιζόν της ήταν η 2008-2009, όταν και εγκατέλειψε την κατηγορία μετά την 5η αγωνιστική.


















Φωτογραφίες: Πάνος Ράπτης