Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησε η σαιζόν στο τμήμα πετοσφαίρισης του Άτλαντα


Η ομάδα βόλεϊ του Άτλαντα άρχισε την αγωνιστική της σαιζόν. Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 16:00 και ακολούθησαν καθημερινές προπονήσεις.
Στόχος του συλλόγου είναι η διασκέδαση, η μάθηση και η άθληση με το σύνθημα «Παίζουμε όλοι βόλεϊ».  Προβλέπονται τμήματα Δημοτικού-Γυμνασίου(κοριτσιών-αγοριών) και ενηλίκων(γυναικών-ανδρών).
Ο Γυμναστικός θα συνεχίσει επίσης την παρουσία του σε αγωνιστικό επίπεδο, συμμετέχοντας σύμφωνα με ανακοίνωση του στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ στις κατηγορίες γυναικών, κορασίδων, παγκορασίδων και παμπαίδων. Πέρυσι οι γυναίκες του Άτλαντα έλαβαν μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, κατακτώντας δυο βαθμούς, ενώ οι ταλαντούχες παγκορασίδες εντυπωσίασαν φτάνοντας έως τους «8» της διοργάνωσης.
Ο αξιόλογος coach Χρήστος Μακρής συνεχίζει και φέτος την συνεργασία του με τον σύλλογο, ενώ προπονητές στα τμήματα υποδομής θα είναι και οι καθηγητές φυσικής αγωγής Γιάννης Χαλκιάς και Διονύσης Δουλαβέρης. Δίπλα στην ομάδα είναι και φέτος ο έφορος Μιχάλης Σφακιανάκης.
Οι εγγραφές του συλλόγου άρχισαν τον Αύγουστο και είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6972346342(Μιχάλης Σφακιανάκης) 6985649024(Σίσσυ Κυλερτζή).

Συνεχίζει με Μακρή


Ο 43χρονος Φθιωτός Περιφερειακός Ομοσπονδιακός τεχνικός Χρήστος Μακρής(Φωτογραφία) θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας και φέτος.






















Φωτογραφίες: Πάνος Ράπτης