Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Κρέντη-Ποταμιά 2-4

Όπως αναμένονταν η Ποταμιά επικράτησε εύκολα της Κρέντης με 4-2, ωστόσο η νίκη δεν ήταν αρκετή, για να οδηγήσει τους Μεγαλοχωρίτες στα Play Off. Η Ποταμιά για πολλοστή φορά τερματίζει στην 5η θέση.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/2) στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας, έγινε κάτω από κρύο και ήλιο με «δόντια» και χωρίς θεατές.
Η Κρέντη του Νίκου Βούρτσα κατάφερε μετά από αρκετά προβλήματα και δυσκολίες να ολοκληρώσει την φετινή σαιζόν. Στο συγκεκριμένο ματς αγωνίστηκε χωρίς άγχος και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έκανε κακό πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε από νωρίς να χάνει με 0-3. Στο δεύτερο μέρος πίεσε και στα τελευταία λεπτά σκόραρε δυο φορές με ισάριθμα γκολ του παίκτη-προπονητή της Νίκου Βούρτσα.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα ήθελε οπωσδήποτε την νίκη και περίμενε «στραβοπάτημα» των Αγράφων με τον ΑΠΟΚ για να μπει στην 4αδα των Play Off ή να διεκδικούσε την είσοδο της σε νοκ άουτ αγώνα μπαράζ. Κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο στο πρώτο μισάωρο, σκοράροντας με τους Σπύρο Πατρώνη, Λάμπρο Φλωράκη και Γιώργο Ζαγκότση. Στο δεύτερο μέρος έριξε την απόδοση της ωστόσο έφτασε σε 4ο γκολ με τον Νεόφυτο Νεοφύτου. Στα τελευταία λεπτά έπαιξε με 10 παίκτες αφού ο Ντίνος Γιαννόπουλος αποχώρησε τραυματίας. Ο φορ της Ποταμιάς είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.
Οι Μεγαλοχωρίτες τερμάτισαν στην 5η θέση, φτάνοντας τους 19 βαθμούς, ενώ η Κρέντη τερμάτισε στην 6η θέση με 4 πόντους.

Άδειες οι εξέδρες
Η αναμέτρηση με αριθμημένους στα δάχτυλα ενός χεριού τους οπαδούς που την παρακολούθησαν. Οι φίλαθλοι του Καρπενησίου παρακολούθησαν το ντέρμπι ΑΠΟΚ-Άγραφα που γίνονταν στο Δημοτικό στάδιο της πόλης την ίδια ώρα.


«Αποχιονίστηκε» το πρωί
Ο αρχηγός και προπονητής της Κρέντης Νίκος Βούρτσας μαζί με τον υπεύθυνο του σταδίου Σεραφείμ Λερογιάννη «ξεχιόνισαν» το γήπεδο το πρωί της Κυριακής, ώστε η αναμέτρηση να διεξαχθεί κανονικά. Το αθλητικό κέντρο ήταν ακόμα σκεπασμένο με χιόνια και χρειάστηκε να γίνει ο αποχιονισμός του γηπέδου. Μάλιστα υπήρχε χιόνι κοντά στην τελική γραμμή και συγκεκριμένα μπροστά από τους δυο πάγκους.




Ξανάπαιξαν Α΄ ΕΠΣΕ


Για ακόμη μια φορά σφύριξε παιχνίδι της Α΄ κατηγορίας ο νεαρός Φθιωτός ρέφερι Λεωνίδας Σταύρου (Φωτογραφία Αριστερά). Βοηθούς είχε τους Γιώργο Πατάγια (Φωτογραφία Κέντρο) και Θόδωρο Οικονόμου (Φωτογραφία Δεξιά), που και αυτοί έχουν διευθύνει φετινές αναμετρήσεις της Α΄ ΕΠΣΝΕ.



Διάδρομος για τα αποδυτήρια
Ως γνωστόν υπάρχει πρόβλημα στο αθλητικό κέντρο και έτσι τοποθετήθηκε μεταλλική μπάρα, για να αποφύγουν τα νερά οι ποδοσφαιριστές και να κατευθύνονται ομαλά από τον αγωνιστικό χώρο  προς τα αποδυτήρια.





Αίτημα για ίδια ώρα
Η ομάδα της Ποταμιάς από τις αρχές της εβδομάδας έκανε αίτημα και οι 3 αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής να γίνουν ίδια ώρα (Ακόμη και εάν η Ποταμιά χρειάζονταν να αγωνιστεί σε γήπεδο της Δυτικής Φθιώτιδας). Το αίτημα αυτό απορρίφτηκε  από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.  Επίσης οι Μεγαλοχωρίτες θέλησαν να αγωνιστούν το Σάββατο (14/2) με την Κρέντη και να γίνονταν Κυριακή (15/2) οι αγώνες Μυρίκη-Αίολος και ΑΠΟΚ-Άγραφα, ωστόσο ούτε και αυτό το αίτημα έγινε αποδεκτό.

Έμεινε 5η  
Η Ποταμιά μετά την νίκη των Αγράφων επί του ΑΠΟΚ έμεινε 5η και μοιραία έχασε το «εισιτήριο» για την συμμετοχή της στα Play Off.

Αγαπημένη θέση
Η 5η θέση έχει γίνει συνήθεια στην Ποταμιά αφού τα τελευταία 8 χρόνια έχει τερματίσει 7 φορές στην 5η θέση (!). Είχε μπει στα μπαράζ για πρώτη και μοναδική φορά το 2008.

Ολοκλήρωσε την σαιζόν
Η Κρέντη κατάφερε μετά από αρκετά προβλήματα και αγωνιζόμενη μακριά από την έδρα της να ολοκληρώσει την χρονιά στην Α΄ Ευρυτανίας. Θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα με -2.

Χρησιμοποίησε 30
Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 30 ποδοσφαιριστές, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα του τοπικού.
 
3 αλλαγές


Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας ξεκίνησε την Ποταμιά με 3 διαφοροποιήσεις στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το ματς της 13ης αγωνιστικής με τα Άγραφα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Σπύρος Πατρώνης, στο κέντρο έπαιξε ο Δημήτρης Νάσιος (Φωτογραφία) και στην επίθεση ο Ντίνος Γιαννόπουλος. Πήραν τις θέσεις των: Γιώργου Μπούρα, Γιώργου Κορέντζελου και Κώστα Γιαννακόπουλου.

Μέσα Μπισμπίκης & Κουτσούμπας


Για την ομάδα της Κρέντης στο αρχικό σχήμα επέστρεψε ο σκληροτράχηλος μέσος Βασίλης Μπισμπίκης (Φωτογραφία) και ο νεαρός Παύλος Κουτσούμπας. Ήταν οι μοναδικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τελευταίο ματς ενάντια στα Άγραφα. Αντικατέστησαν τους: Γιώργο Βούρτσα και Κώστα Ιωάννου, που αποχώρησαν από την Κρέντη στην μεταγραφική περίοδο.

Κέρδισε το κύπελλο ήθους
Η Κρέντη δεν είχε καμία αποβολή σε όλο το πρωτάθλημα και κατέκτησε το κύπελλο ήθους για 1η φορά στην χειρότερη αγωνιστικά ιστορία της.

Α΄ Μέρος

Επιθετική η Ποταμιά
Οι Μεγαλοχωρίτες ήταν επιθετικοί σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, σκόραραν 3 φορές και είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες και 1 δοκάρι.

Προβάδισμα με Πατρώνη


Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της αναμέτρησης η Ποταμιά άνοιξε το σκορ. Ο Γιώργος Ζαγκότσης έκανε όμορφα την κάθετη για τον Σπύρο Πατρώνη που πλάσαρε εύστοχα στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων γράφοντας το 0-1. Ο 34χρονος σημείωσε το πρώτο του γκολ την τρέχουσα σαιζόν.





Δοκάρι με Γιαννόπουλο


Δυο λεπτά μετά το τέρμα του Σπύρου Πατρώνη η Ποταμιά είχε δοκάρι με τον Ντίνο Γιαννόπουλο. Ο Λάμπρος Φλωράκης έκανε ατομική ενέργεια, σέντραρε παράλληλα και το σουτ του Ντίνου Γιαννόπουλου από δύσκολη θέση σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γιάννη Φεγγούλη.



Βρήκε ξανά δίχτυα


Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πολιορκία στα αντίπαλα καρέ και στο 18ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Πολυχρόνης Λιάγκος έκανε την μπαλιά για τον Λάμπρο Φλωράκη (Φωτογραφία), που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα πλάσαρε από τα όρια της περιοχής και πέτυχε το 0-2. Ο Φλωράκης με 3 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ της φετινής Ποταμιάς.

Υπογραφή «Τσέλου»


Το τρίτο γκολ της Ποταμιάς φέρει την υπογραφή του Γιώργου Ζαγκότση (Φωτογραφία), στο 28ο λεπτό ο «Τσέλος» με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία των γηπεδούχων και πέτυχε το 0-3. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έκλεισε με 2 τέρματα το φετινό πρωτάθλημα.

Μέσα ο Σ. Μπύρος

 












Στο 37ο λεπτό η ομάδα της Κρέντης έκανε την πρώτη της αλλαγή. Ο Σπύρος Μπύρος (Φωτογραφία Αριστερά, Διαιτητής του ΣΔΠ Εύβοιας) μπήκε στο ματς και αντικατέστησε τον Παύλο Κουτσούμπα (Φωτογραφία Δεξιά). Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.


Αρκετές με καλές προϋποθέσεις
Έγινε ανοιχτό ματς στο πρώτο μέρος και η Κρέντη είχε αρκετές επιθετικές προσπάθειες με καλές προϋποθέσεις, ωστόσο δεν τις ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Σουτ του Ζαγκότση εκτός περιοχής κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.
7΄: Ο Λιάγκος έκανε κάθετη μπαλιά για τον Γιαννόπουλο, ο οποίος άνοιξε το κοντρόλ από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.
15΄: Ο Ζαγκότσης έκανε όμορφα την κάθετη για τον Πατρώνη, που με πλασέ στην αριστερή γωνία έκανε το 0-1.
17΄: Ο Φλωράκης έκανε ατομική ενέργεια, έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Γιαννόπουλος πλάσαρε από δύσκολη θέση στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φεγγούλη.
18΄: Ο Λιάγκος με μπαλιά βρήκε τον Φλωράκη, που κέρδισε την μπάλα από αμυντικό και πλάσαρε στην έξοδο των Φεγγούλη από τα όρια της περιοχής, «γράφοντας» το 0-2.
20΄: Ο Σαπούνης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Λιάγκος από το ύψος του πέναλτι σούταρε στην κίνηση ελάχιστα άουτ.
24΄: Ο Ντάλλας Αθ. έκανε ατομική ενέργεια από κέντρο, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά σούταρε αδύναμα άουτ.
28΄: Ο Ζαγκότσης με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Φεγγούλη (0-3).
33΄: Ο Γιαννόπουλος τροφοδότησε τον Σαπούνη, που μέσα από την περιοχή και δεξιά σούταρε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
38΄: Ο Σαπούνης πρόλαβε στην έξοδο τον Φεγγούλη, σέντραρε παράλληλα και το εξ επαφής πλασέ του Λιάγκου στην συνέχεια απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Φεγγούλης.
41΄: Ο Ζαγκότσης τροφοδότησε τον Λιάγκο, που σούταρε και ο Φεγγούλης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Β΄ Μέρος

4ο με Νεοφύτου


Ο Κύπριος Νεόφυτος Νεοφύτου στο 61ο λεπτό έκανε 4 τα τέρματα της Ποταμιάς. Ο Κώστας Μαντζιούτας εκτέλεσε το ελεύθερο και ο Νεόφυτος Νεοφύτου βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ πλάσαρε υποδειγματικά γράφοντας το 0-4. Ο Νεοφύτου πέτυχε 2 γκολ φέτος σε μόλις 4 αναμετρήσεις.




Έμεινε με 10
Στο 68ο λεπτό ο φορ Ντίνος Γιαννόπουλος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων και η Ποταμιά αγωνίστηκε για τα υπόλοιπα λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας είχε προγραμματίσει να βάλει στο ματς τον γκολκίπερ Κώστα Χειλά και προτίμησε να παίξει με 10 παίκτες.




Πίεσαν οι γηπεδούχοι
Οι Κρεντιώτες έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης πίεσαν και σκόραραν 2 τέρματα.

Μείωσε η Κρέντη


Οι γηπεδούχοι στο 74ο λεπτό πέτυχαν το γκολ της τιμής, όταν ο Νίκος Βούρτσας (Φωτογραφία) μπήκε στην περιοχή όμορφα από αριστερά και με πλασέ στην δεξιά κλειστή γωνία του Στέλιου Μεριγκούνη έκανε το 1-4.




Ντεμπούτο «Τακαρέλ»


Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας Κώστας Χειλάς (Φωτογραφία) της Ποταμιάς γνωστός και ως «Τακαρέλ» πέρασε στο ματς, αντικαθιστώντας τον Στέλιο Μεριγκούνη κάνοντας την πρώτη του φετινή εμφάνιση της Α΄ Ευρυτανίας.



Δεύτερο με Ν. Βούρτσα
Η αριθμητική υπεροχή της Κρέντης μετουσιώθηκε και σε δεύτερο τέρμα στο 80ο λεπτό. Ο Θοδωρής Κατσαρός γέμισε προς την περιοχή της Ποταμιάς και μετά από αδράνεια της άμυνας ο Νίκος Βούρτσας εύκολα με πλασέ νίκησε τον Κώστα Χειλά και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μείωσε στο τελικό 2-4. Ο 33χρονος Βούρτσας έφτασε τα 3 γκολ φέτος και ήταν ο μοναδικός που έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια.




Συμμετοχή «μικρών»

 












Στα τελευταία του ματς συμμετείχαν οι νεαροί Γιώργος Βούρτσας (Φωτογραφία Αριστερά) και Γιάννης Μάκκας (Φωτογραφία Δεξιά).


Οι καλύτερες φάσεις
55΄: Ο Γιαννακόπουλος πάσαρε για τον Ζαγκότση, που σούταρε και ο Φεγγούλης μπλόκαρε.
61΄: Μετά από εκτέλεση άουτ του Μαντζιούτα Κ., ο Νεοφύτου βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ και με πλασέ στην δεξιά γωνία από τα όρια της περιοχής έκανε το 0-4.
72΄: Μακρινό σουτ του Γκούρλια πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι της Ποταμιάς.
73΄: Όμορφο συρτό σουτ του Μπύρου από τα όρια της περιοχής πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
74΄: Ο Βούρτσας Ν. έκανε έξοχη προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ στην κλειστή δεξιά γωνία του Μεριγκούνη μείωσε σε 1-4.
78΄: Ο Πολυμερόπουλος έκανε κούρσα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και ο Φεγγούλης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
80΄: Ο Κατσαρός γέμισε και μετά από λάθος της άμυνας ο Βούρτσας Ν. πλάσαρε εξ επαφής τον Χειλά και μείωσε στο τελικό 2-4.
86΄: Ο Σερπάνος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η κεφαλιά του Κουρκουβή έφυγε άουτ.

Κίτρινες Κάρτες
-

Διακριθέντες
Κρέντη: Βούρτσας Ν.
Ποταμιά: Ζαγκότσης, Πατρώνης, Γιαννόπουλος

Δηλώσεις Προπονητών

Νίκος Βούρτσας (Κρέντη): «Για μας ήταν το τελευταίο παιχνίδι σήμερα της χρονιάς, το είδαμε σαν φιλικό, προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο πιο απελευθερωμένα μπορούσαμε, να το χαρούμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι έγινε ένα ανοιχτό και καλό παιχνίδι, υπήρχαν φάσεις και αρκετά γκολ και από τις δυο ομάδες. Όσον αφορά για εμάς τελείωσε ένα μαρτύριο για φέτος, ίσως ήταν η χειρότερη χρονιά για την ομάδα. Ξαφνικά θυμήθηκαν ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο και δεν έγινε τίποτα τόσα χρόνια και από το Δήμο και περισσότερο από την πλευρά της ΕΠΣ να πιέσει καταστάσεις ώστε σιγά-σιγά να έχουμε ένα γήπεδο με προδιαγραφές. Όλα αυτά τα χρόνια η ΕΠΣ δεν κοιτούσε τις ομάδες της Δυτικής Ευρυτανίας, κοίταγε το πώς τελειώσει ένα πρωτάθλημα με οποιοδήποτε κόστος για τις ομάδες και όχι να γίνει ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα. Σε αυτό φταίμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες των ομάδων που τόσα χρονιά δεν πιέσαμε να γίνει ένα γήπεδο στην έδρα μας. Γενικά οι ομάδες δεν χτίζονται στα καφενεία παρά μόνο με σοβαρές διοικήσεις και από ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη για μπάλα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ακολούθησαν μέχρι τέλους την ομάδα. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από την συμμετοχή των παικτών, καθώς φτάναμε να παίζουμε 10-11 ποδοσφαιριστές  και όπως ξέρουμε ότι η χρονιά δεν βγαίνει πέρα με τόσους παίκτες. Για αυτό είναι κατόρθωμα για εμάς φέτος που τελειώσαμε το πρωτάθλημα. Να επισημάνω επίσης ότι πρέπει οι πιτσιρικάδες να ασχοληθούν πιο πολύ με τον αθλητισμό, καθώς είναι υγεία πάνω από όλα και σε αυτό πιο πολύ ευθύνη έχουν οι γονείς των παιδιών, γιατί δεν αφήνουν τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Καλό είναι να ασχολούνται με τον αθλητισμό και όχι να γυρνάνε από καφενείο σε καφενείο, εάν θέλουμε το ποδόσφαιρο μας να έχει μέλλον. Όσον αφορά εμένα θα αναλάμβανα ευχαρίστως την ευθύνη της ομάδας, εάν είχα τουλάχιστον 14-15 ποδοσφαιριστές σε κάθε αγώνα. Δεν νομίζω να ασχοληθώ ξανά με την ομάδα πλέον και ας καθίσουν να αποφασίσουν εάν το χωριό θέλει ομάδα ή όχι.» 

Δημήτρης Τσιγαρίδας (Ποταμιά): «Με το σημερινό παιχνίδι τελείωσε για μας το πρωτάθλημα, στο οποίο πραγματικά μείναμε όλοι πάρα πολλοί ευχαριστημένοι με την παρουσία της ομάδας μας. Σταθήκαμε σαν ίσοι απέναντι σε όλες τις ομάδες, που διεκδίκησαν την 4αδα. Όσο αφορούσε το δικό μας κομμάτι νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση και σε όλους αυτούς, οι οποίοι μας βοήθησαν, στην προσπάθεια μας, για να βελτιωθούμε σαν ομάδα και να μπορέσουμε να δούμε την ομάδα μας, αλλά και τις άλλες ομάδες με διαφορετικό μάτι. Αποδείξαμε ότι με μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση και πειθαρχία, ένα σύνολο ανθρώπων μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα. Εύχομαι και στα επόμενα χρόνια η ομάδα της Ποταμιάς να μπορέσει να σταθεί σε ένα τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο και να γίνει και αυτή μια από τις ομάδες, που θα διεκδικούν κάθε χρόνο όλα τα τρόπαια του νομού μας. Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι έπρεπε να αλλάξουμε αγωνιστικό πλάνο, να σκεφτούμε πιο επιθετικά, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ που θα μας έδιναν το τρίποντο. Πραγματικά παρουσιάσαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε 4 γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κρέντης, που πάρα τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε όλη την χρονιά κατάφερε να είναι ανταγωνιστική σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. Πιστεύω και για το καλό του Ευρυτανικού πρωταθλήματος πρέπει να υπάρχουν και άλλες ομάδες  από την Δυτική Ευρυτανία και θα πρέπει όλοι οι φορείς που θα μπορούσανε να τις βοηθήσουν, να ενεργοποιηθούν γιατί χωρίς αυτές τις ομάδες θα είναι δύσκολη η ύπαρξη της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Εύχομαι στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα της 4αδας καλή επιτυχία, καλή δύναμη και η καλύτερη να πάρει τον τίτλο και να μας εκπροσωπήσει επάξια στα μπαράζ, που θα γίνουν για την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. »

Συνθέσεις Ομάδων

Κρέντη (Νίκος Βούρτσας): Φεγγούλης, Τσάκνης, Κατσαρός, Γκούρλιας, Μάκκας Ε., Κουρκουβής, Βούρτσας Ν.(81΄ Τσέτσος), Μπισμπίκης(83΄ Γεωργάτος), Κουτσούμπας(37΄ λ.τρ. Μπύρος Σ.), Σερπάνος, Ντάλλας Αθ.(Ν)

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Μεριγκούνης(75΄ Χειλάς), Πολυμερόπουλος, Πατρώνης, Φαρμάκης, Μαντζιούτας Κ., Λιάγκος(46΄ Νεοφύτου), Ζαγκότσης, Σαπούνης(46΄ Μπούρας Σ.), Γιαννόπουλος, Φλωράκης, Νάσιος

Διαιτητής: Λεωνίδας Σταύρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Πατάγιας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Θόδωρος Οικονόμου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος & Δημήτρης Κοκοτίνης