Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Συμμετοχή στο φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για δυο Καρπενησιώτες


Στο Πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα της επιτροπής αθλητισμού τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων, που διεξήχθη στην Πάτρα από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου έλαβαν μέρος δυο 18χρονοι πρωτοετείς φοιτητές από την Ευρυτανία.
Κατέκτησαν την 5η θέση με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Πρόκειται για τον Αντώνη Ζαχαρόπουλο του Αιόλου και τον Παναγιώτη Τσιάμη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Ο πρώτος φοιτά στο Φ.Π.Ψ. και ο δεύτερος στο τμήμα Μηχανικών Η.Υ& Πληροφορικής. Στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα συμμετείχαν τα εξής εκπαιδευτικά ιδρύματα: Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πολυτεχνείο Κρήτης, Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας και Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας. Την 1η θέση κατέλαβε το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, τη 2η θέση το Πανεπιστήμιο Πατρών και την 3η θέση το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.
Συμπαίχτες των Ζαχαρόπουλου και Τσιάμη ήταν οι ακόλουθοι φοιτητές, εκ των οποίων οι περισσότεροι αγωνίζονται σε ομάδες της ΕΠΣ Ηπείρου: Παναγιώτης Πάτσης(Α.Ε. Μικρασιατών), Δημήτρης Πάτσαλος, Αλέξανδρος Αραπίδης, Φώτης Τζώρτζης(Αετός Χαροκοπίου), Γιάννης Πεχλιβάνης(ΠΑΟ Κρύας), Δημήτρης Μητρογιάννης, Αναστάσιος Ξυλογιάννης, Αναστάσιος Τζώρτζης, Αργύρης Κοσμάς(Κόντσικα), Απόστολος Φέκας(Κοσμηρά), Σίμος-Γεώργιος Χαλκίδης(Ζωοδόχος), Θάνος Μασούρας(Ομάδα ΕΠΣ Κιλκίς), Οδυσσέας Παπαγιάννης(Πρόοδος Μεταξά) και Χρήστος Παπαγεωργάκης(Κορωπί).