Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΛ Καρπενησίου-ΓΕΛ Κερασοχωρίου 75-13

Δια περιπάτου το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου συνέτριψε το Γενικό Λύκειο Κερασοχωρίου με 75-13 στο 2ο ημιτελικό του σχολικού πρωταθλήματος.
Ο ημιτελικός του σχολικού πρωταθλήματος διεξήχθη την Τετάρτη (10/12)στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι.
Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου συνέχισε να εντυπωσιάζει και δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στο Κερασοχώρι. Από την αρχή πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και σκόραρε διαρκώς. Σημαντικό χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι αθλητές, με όλους να έχουν εξίσου καλή παρουσία. Πρώτοι σκόρερ των Καρπενησιωτών ήταν με 13 ο Δημήτρης Νιούτσικος (Πέτυχε και 1 3ποντο) και ο Παντελής Κωστής.
Το Γενικό Λύκειο Κερασοχωρίου δεν μπόρεσε να «φρενάρει» την πορεία του αντιπάλου προς τον τελικό και γνώρισε μια βαριά ήττα. Ηττήθηκε με διαφορά 62 πόντων και «αποχαιρέτησε» το σχολικό πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 ήταν ο Βασίλης Μακρής.
Το ΓΕΛ Καρπενησίου δια περιπάτου πέρασε στον τελικό, όπου αντιμετώπισε το ΕΠΑΛ Φραγκίστας.

Σφύριξε τους συμμαθητές


Χρέη διαιτητή και στον 2ο ημιτελικό εκτέλεσαν οι: Χρήστος Λιάγκος και Θοδωρής Κατσαρός (Φωτογραφία). Μάλιστα ο τελευταίος σφύριξε αναμέτρηση, όπου αγωνίζονταν οι συμμαθητές του στο ΓΕΛ Καρπενησίου.

13αρηδες «Νιού» & Κωστής

 












Για τους νικητές πρώτοι σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο αρχηγός Δημήτρης Νιούτσικος (Φωτογραφία Αριστερά) με 13 πόντους, ο οποίος πέτυχε και 1 τρίποντο, όσους σημείωσε και ο Παντελής Κωστής (Φωτογραφία Δεξιά).

6 ο Β.Μακρής


Για το Λύκειο Κερασοχωρίου ο Βασίλης Μακρής σημείωσε 6 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Ξεκίνησε με 22-0
 

Με εντυπωσιακό σερί 22-0 ξεκίνησε τον ημιτελικό το ΓΕΛ Καρπενησίου. Ο Χρυσόστομος Λιάπης (Φωτογραφία Αριστερά) με 2ποντο, ο Παντελής Κωστής με 1/2 ελεύθερες βολές, ο Βασίλης Τσολάκης με 2ποντο, ο Σεραφείμ Κολοκύθας με 3 συνεχόμενα δίποντα, ο Παντελής Κωστής με 2ποντο και 2/2 βολές, ο Θοδωρής Τάκης με 2ποντο, ο Δημήτρης Νιούτσικος με 2ποντο και ο Βαγγέλης Τετράδης (Φωτογραφία Κέντρο) με 3ποντο διαμόρφωσαν το 22-0. Ο Γιάννης Φεγγούλης (Φωτογραφία Δεξιά) σκόραρε για το ΓΕΛ Κερασοχωρίου και ο Θανάσης Κοντοκώστας με δίποντο έκανε το 24-2. Ο Θοδωρής Τάκης του ΓΕΛ Καρπενησίου ανέκοψε με «τάπα» τον Γιάννη Φεγγούλη του ΓΕΛ Κερασοχωρίου.



+31


Στους 31 πόντους ανέβηκε η διαφορά στο 2ο 8λεπτο, όπου το ΓΕΛ Καρπενησίου προηγήθηκε με 40-9. Ο Βασίλης Μακρής με 1/2  ελεύθερες βολές, ο Βασίλης Τσολάκης (Φωτογραφία Αριστερά) με 2ποντο και ο Βασίλης Μακρής με δίποντο έκαναν το 26-5. Ακολούθησε δίποντο του Βασίλη Τσολάκη και καλάθι του Χρυσόστομου Λιάπη (30-5). Ο Χριστόφορος Γερονίκος (Φωτογραφία Δεξιά) με 3ποντο και ο Δημήτρης Μπίκας (Φωτογραφία Κέντρο) με δυο δίποντα έκαναν το 34-8. Ο Δημήτρης Κατσαρός με 2ποντο και ο Δημήτρης Νιούτσικος με 2ποντο διαμόρφωσαν το 38-8. Ακολούθησαν 1/2 ελεύθερες βολές του Σπύρου Μακρή και δίποντο του Κώστα Κόπανου (40-9). Ο Χριστόφορος Γερονίκος του ΓΕΛ Κερασοχωρίου μοίρασε «τάπα» στον Θανάση Κοντοκώστα του ΕΠΑΛ Καρπενησίου.


Με καλάθια του αρχηγού
Με επι μέρους σκορ 15-1 ολοκληρώθηκε η 3η περίοδος, με τους Καρπενησιώτες χάρις τις προσπάθειες του αρχηγού Δημήτρη Νιούτσικου να φτάνουν στο 55-10. Με 1/2 ελεύθερες βολές του Βασίλη Μακρή και 2 καλάθια του Βασίλη Τσολάκη έγινε το 44-10. Ο Παντελής Κωστής με 2ποντο και ο Σεραφείμ Κολοκύθας με δίποντο έκαναν το 48-10. Ο αρχηγός Δημήτρης Νιούτσικος με 2 δίποντα και ένα τρίποντο έκανε το 55-10.

+62


Παίζοντας όμορφο και ελεύθερο μπάσκετ οι παίκτες του Χρήστου Αρμάγου «σκόρπισαν» τον αντίπαλο και σταμάτησαν στο τελικό 75-13. Ο Δημήτρης Μπίκας με δίποντο και ο Παντελής Κωστής με δυο συνεχόμενα δίποντα έκαναν το 61-10. Ακολούθησαν 1/2 βολές του Γιάννη Φεγγούλη και νέο καλάθι του Παντελή Κωστή (63-11). Ο Βασίλης Τσολάκης με δίποντο και ο Σεραφείμ Κολοκύθας (Φωτογραφία) με εντυπωσιακό καλάθι μετά από ασιστ του Βασίλη Τσολάκη διαμόρφωσαν το 67-11. Ο Χρυσόστομος Λιάπης με 2ποντο, ο Βαγγέλης Τετράδης με 2ποντο, ο Μακρής Μακρής με δίποντο και ο Δημήτρης Νιούτσικος με δίποντο διαμόρφωσαν το τελικό 75-13.


Τα οκτάλεπτα
24-2, 40-9, 55-12, 75-13

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Ρεσίτης, Κατσαρός 2, Κοντοκώστας 2, Τετράδης 7(1), Τσολάκης 12, Νιούτσικος 13(1), Κολοκύθας 10, Κόπανος 2, Μπίκας 6, Τάκης 2, Κωστής 13, Λιάπης 6

ΓΕΛ Κερασοχωρίου (Στέργιος Παπάζογλου): Κουρκουβής, Νορέτσι, Γερονίκος 3(1), Μακρής Β. 6, Ντάλλας, Μακρής Σ. 1, Φεγγούλης 3, Γκαλιμάνης, Ζανιάς, Κουτσούμπας

Διαιτητές : Θοδωρής Κατσαρός & Χρήστος Λιάγκας
Κριτές: Γιάννης Φλωράκης & Δημήτρης Δημόπουλος
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος