Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Μπάρμπεκιου από τον κόουτς του Βελουχίου Λάκη Αναστασόπουλο


Στιγμές χαλάρωσης και σύσφιξης των σχέσεων τους έζησαν οι ποδοσφαιριστές του Βελουχίου σήμερα το απόγευμα μετά την απογευματινή προπόνηση.Διοργανώθηκε έξω από τα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου μπάρμπεκιου μετά από πρωτοβουλία του προπονητή του συλλόγου Λάκη Αναστασόπουλου.
Παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της διοίκησης Νεκτάριος Καρδαμπίκης και Ανδρέας Κατσακιώρης. Τον ρόλο του ψήστη είχε ο δεξιός μπακ της ομάδας Δημήτρης Τσιλιμέκης.
Ο τεχνικός του ΑΠΟΚ Λάκης Αναστασόπουλος, αλλά και η ομάδα του ΑΠΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις: Αφοι Βρέκου, Περικλή Δεδούση, Δημήτρη Νταή και Αφοι Μαυραγάνη για την χορηγία τους.
Η «μόδα» των μπάρμπεκιου είναι κάτι που συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα από αρκετούς προπονητές ομάδων, ώστε να αποφορτίσουν και να χαλαρώσουν τους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεχόμενα της Ευρυτανίας. Ο ΑΠΟΚ προέρχεται από σημαντική νίκη κόντρα στην Μυρίκη και την Κυριακή δίνει το ντέρμπι κορυφής με τον Αίολο. Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το βραδινό μπάρμπεκιου του Βελουχίου.








Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος