Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Αίολος-Ποταμιά 3-2

Γκραν γκινιόλ φινάλε είχε το ματς του Αίολου με την Ποταμιά. Οι Μεγαλοχωρίτες (Έπαιζαν με 10 από το 35΄) ισοφάρισαν στο 90΄,αλλά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημήτρης Κουρλός χάρισε την νίκη στην ομάδα του γράφοντας το τελικό 3-2.
Το ματς διεξήχθη το Σάββατο(8/11) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας και έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 100 φιλάθλων.
Ο Αίολος του Κώστα Γουλέτα γλίτωσε από ένα «στραβοπάτημα» σε ένα ματς που είχε το πάνω χέρι και είχε προηγηθεί με 2-0 από το ημίχρονο κιόλας. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία λυτρώθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρης το γκολ που σημείωσε ο Δημήτρης Κουρλός. Ο Αίολος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και με τέρματα των Χρήστου Ράμμου και Δημήτρη Κουρλού είχε προηγηθεί με 2-0 και είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 35ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να σκοράρει και άλλα τέρματα και δέχτηκε στο 90ο λεπτό την ισοφάριση από τον αντίπαλο, όμως είπε την τελευταία λέξη στο ματς και πήρε το 4ο τρίποντο. Με απευθείας κόκκινη αποβλήθηκε μετά το γκολ της ισοφάρισης ο προπονητής-παίκτης του Αίολου Κώστας Γουλέτας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου και έδινε οδηγίες από τον πάγκο.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν το παράτησε, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος με 2-0 και έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γιώργου Φαρμάκη στο 35ο λεπτό με απευθείας κόκκινη για εξύβριση αντιπάλου. Οι Μεγαλοχωρίτες μείωσαν στο 60ο λεπτό με πέναλτι του Ηλία Σαπούνη και ισοφάρισαν στο 90ο λεπτό με γκολ της «χρυσής» αλλαγής του Δημήτρη Τσιγαρίδα Νεόφυτου Νεοφύτου. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν τον βαθμό, αφού δέχτηκαν το γκολ στο 96΄. Γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.
Την επόμενη (6η) αγωνιστική ο Αίολος παίζει την Κυριακή (16/11) στο Δημοτικό στάδιο στο ντέρμπι του Καρπενησίου με τον ΑΠΟΚ και η Ποταμιά την ίδια μέρα αναμετριέται στο αθλητικό κέντρο με τα Άγραφα. Ο Αίολος συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής έχοντας 12 βαθμούς(4Χ4), ενώ οι Μεγαλοχωρίτες έμειναν στην 4η θέση με 5 βαθμούς.

Αρκετός κόσμος
Το παιχνίδι έγινε παρουσία περίπου 100 φιλάθλων προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Καρπενησίου.



Αήττητος μόνο ο Αίολος
Οι δυο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα ήταν αήττητες. Η Ποταμιά γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

4Χ4
Ο Αίολος έχει μόνο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α΄ Ευρυτανίας. Έφτασε πλέον τους 12 βαθμούς.

12 κίτρινες & 2 κόκκινες


Αρκετές φορές έβαλε το χέρι στο τσεπάκι του ο ρέφερι Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία) κιτρίνισε συνολικά 12 ποδοσφαιριστές και απέβαλλε 2 παίκτες.


«Πρώτη» Χαλκίδη


Ο 18χρονος δεξιός μπακ Σάββας Χαλκίδης έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τον Αίολο. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με την χρήση της χιλιομετρικής απόστασης πριν μερικές ημέρες από τον Ατρόμητο Κατερίνης (Β΄ ΕΠΣ Πιερίας) και είναι φοιτητής του ΤΕΙ Καρπενησίου. Στο ντεμπούτο του με τον Αίολο στην Α΄ ΕΠΣΕ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Γιόρτασε χωρίς γκολ


Ο Ταξιάρχης Γούλας (Φωτογραφία) του Αίολου δεν κατάφερε να συνδυάσει την ονομαστική του εορτή με κάποιο γκολ. Παρότι είχε τις ευκαιρίες δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ωστόσο πιστώνεται την ασίστ στο δεύτερο τέρμα των νικητών.

Μέσα Κορέντζελος-Μπούρας Σ.

 












Μόλις δυο διαφοροποιήσεις είχε ο Δημήτρης Τσιγαρίδας στην αρχική του 11αδα στο σημερινό ματς σε σύγκριση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Μυρίκη. Στο κέντρο της άμυνας ως λίμπερο έπαιξε ο Γιώργος Κορέντζελος (Φωτογραφία Αριστερά) και σαν αριστερό μπακ άρχισε ο Σπύρος Μπούρας (Φωτογραφία Δεξιά). Πήραν τις θέσεις των: Γιώργου Μπούρα και Αλέξανδρου Μπίκα, οι οποίοι απουσίαζαν.

2 διαφοροποιήσεις
Δυο ήταν και οι αλλαγές του Κώστα Γουλέτα στο βασικό του σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Κρέντη για την 3η αγωνιστική. Πέραν του δεξιού μπακ Σάββα Χαλκίδη φανέλα βασικού πήρε ξανά ο μεσοεπιθετικός Ταξιάρχης Γούλας. Αντικατέστησαν τους: Πάνο Αζακά (Απουσίαζε) και Γιώργο Ράικο (Έμεινε εκτός 18αδας λόγω τραυματισμού).

Κόντρα στην «πρώην»


Ο κεντρικός αμυντικός του Αίολου Θωμάς Αζακάς (Φωτογραφία) τέθηκε αντιμέτωπος σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά με την πρώην του ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε από την Ποταμιά στον Αίολο.

Με το αριστερό


Οι νέες πορτοκαλί φανέλες της Ποταμιάς «εγκαινιάστηκαν» με ήττα.

Χωρίς δήλωση


Ούτε και σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής του Αίολου Κώστας Γουλέτας (Φωτογραφία) θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Σύμφωνα με τον ίδιον δεν έχει την άδεια από την διοίκηση της ομάδας να προχωράει σε δηλώσεις προς τα Μ.Μ.Ε.

Α΄ Μέρος

Πήρε την κατοχή
Ο Αίολος πήρε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο δημιούργησε ευκαιρίες μετά το 30ο λεπτό, όταν και σκόραρε δυο φορές.

Ίδιο παιχνίδι
Η Ποταμιά και σε αυτό το παιχνίδι περίμενε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και έψαχνε την δική της στιγμή μέσα από κάποια αντεπίθεση. Έκανε κακό πρώτο μέρος, αφού δέχτηκε δυο γκολ και δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά.

Ευκαιρία με Κουρλό
Την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο ματς έχασε ο Αίολος στο 28ολεπτό. Ο Ταξιάρχης Γούλας σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Δημήτρη Κουρλού από καλή θέση απέκρουσε σωτήρια ο Στέλιος Μεριγκούνης.



Με φάουλ του Ράμμου


Ο Αίολος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ο Χρήστος Ράμμος από μακρινή απόσταση και πλάγια αριστερά με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ άφησε «άγαλμα» τον αντίπαλο γκολκίπερ και έστειλε την μπάλα ψηλά στην δεξιά γωνία του Στέλιου Μεριγκούνη (1-0). Ο 20χρονος σημείωσε το 4ο του τέρμα στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχει κάνει εντυπωσιακή αρχή.




Απευθείας κόκκινη


Ένταση επικράτησε στο 35ο λεπτό ο Γιώργος Φαρμάκης (Φωτογραφία) της Ποταμιάς έπεσε στο έδαφος, δεχόμενος σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου του Αίολου. Ο στόπερ του Αίολου Θωμάς Αζακάς πήγε από πάνω του και φώναξε στον παίκτη της Ποταμιάς, θεωρώντας ότι κάνει θέατρο. Ο κεντρικός αμυντικός της Ποταμιάς εξύβρισε αντίπαλο και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, ενώ ο Θωμάς Αζακάς του Αίολου είδε την κίτρινη. Βάσει του Κ.Α.Π. ο Γιώργος Φαρμάκης αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή  2 αγωνιστικών.






Αλλαγή ξανά στο α΄
Και σε αυτό το παιχνίδι ο Κώστας Γουλέτας έκανε την πρώτη του αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο. Στο 42ο λεπτό αντικατέστησε για να προφυλάξει από πιθανή αποβολή τον στόπερ Θωμά Αζακά και έβαλε στην θέση του τον Δημήτρη Ίβρο.



Ολοκληρώθηκε με γκολ


Με τον καλύτερο τρόπο «εξαργύρωσε» την αριθμητική του υπεροχή ο Αίολος, αφού έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 44ο λεπτό ο Ταξιάρχης Γούλας έκανε την παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Δημήτρης Κουρλός (Φωτογραφία) με απευθείας χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία του Στέλιου Μεριγκούνη πέτυχε το 2-0.




Οι καλύτερες φάσεις
12΄: Ο Ηλιάδης έκανε την μπαλιά για τον Ζαραβέλη, που σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της Ποταμιάς και πέρασε κόρνερ λίγο πάνω από το τέρμα του Μεριγκούνη.
18΄: Ο Χαλκίδης πάσαρε στον Κουρλό, που σούταρε χαμηλά εκτός περιοχής δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
28΄: Ο Γούλας έκανε την μπαλιά για τον Κουρλό, που απέφυγε έναν αντίπαλο, πλάσαρε από καλή θέση μέσα στην περιοχή και ο Μεριγκούνης απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.
30΄: Ο Ράμμος με πανέμορφη μακρινή εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά έστειλε την μπάλα ψηλά στην δεξιά γωνία της Ποταμιάς (1-0).
35΄: Ο Φαρμάκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου.
44΄: Ο Γούλας έκανε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Κουρλός από το ύψος του πέναλτι με απευθείας χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία της Ποταμιάς έκανε το 2-0.

Β΄ Μέρος

Καλύτερα ο Αίολος
Αρκετά επιθετικός ήταν στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης ο Αίολος, ο οποίος παρά τις ευκαιρίες δεν έφτασε στο 3-0.

Νικήθηκε ο Γούλας
Μεγάλη στιγμή για να κάνει 3 τα τέρματα του έχασε στο 57ο λεπτό ο εορτάζων Ταξιάρχης Γούλας. Ο Νίκος Ράικος με κεφαλιά τον έβγαλε απέναντι στον γκολκίπερ Στέλιο Μεριγκούνη, ο Γούλας πλάσαρε από κοντά και ο Στέλιος Μεριγκούνης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.



Ανέβηκε χάρις τις διορθωτικές
Ο προπονητής των Μεγαλοχωριτών Δημήτρης Τσιγαρίδας έκανε αρκετές διορθωτικές αλλαγές στο ημίχρονο σε σχήμα, αλλά και σε πρόσωπα. Η Ποταμιά «διαφύλαξε» την άμυνα της και κατάφερε να μειώσει με πέναλτι και να ισοφαρίσει στο 90ο λεπτό.

Μπήκε στο ματς


Η Ποταμιά μπήκε στο ματς στο 60ο λεπτό όταν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλία Σαπούνη μείωσε σε 2-1. Ο Λάμπρος Φλωράκης έκανε ατομική ενέργεια και ανατράπηκε από τον Γιάννη Ηλιάδη κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Ηλίας Σαπούνης (Φωτογραφία) το εκτέλεσε εύστοχα και με χαμηλή εκτέλεση στην αριστερή γωνία του Αίολου μείωσε σε 2-1. Ο «Σαπ» έχει 3/3 στις εκτελέσεις πέναλτι στα φετινά επίσημα παιχνίδια.




Πρώτη Νεοφύτου
Ο Αλέκος Οικονόμου στο 63ο λεπτό βγήκε από το ματς λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο και την θέση του πήρε ο Νεόφυτος Νεοφύτου. Ο Νεοφύτου έπαιξε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος σε θέση αριστερού χαφ.

Έπαιζε τραυματίας


Ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Μαντζιούτας (Φωτογραφία) έπαιζε τραυματίας από το 64ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία έσφιξε τα δόντια και έβγαλε το ματς ως το τέλος. Σε διαφορετική περίπτωση η Ποταμιά θα έμενε με 9, αφού οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί.



Κυπριακή ισοφάριση


Ο Κύπριος Νεόφυτος Νεοφύτου (Φωτογραφία) στο 90ο λεπτό αποδείχτηκε ψύχραιμος και ισοφάρισε για την Ποταμιά σε 2-2. Ο Γιώργος Κορέντζελος άφησε την άμυνα και βγήκε στην επίθεση, κάνοντας όμορφη προσπάθεια πάσαρε στον Κώστα Πολυμερόπουλο, αυτός έδωσε στον 24χρονο Νεόφυτο Νεοφύτου που μέσα από την περιοχή και αριστερά με ψύχραιμο σουτ στην αριστερή γωνία του Αίολου ισοφάρισε σε 2-2. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι αναπληρωματικοί της Ποταμιάς πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ που πέτυχαν.





Κόκκινη στον Coach
Μετά το γκολ της ισοφάρισης ο προπονητής-παίκτης του Αίολου Κώστας Γουλέτας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον ρέφερι Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο για εξύβριση στα Θεία. Ο Γουλέτας δέχεται κόκκινη για 2ο ματς στο φετινό πρωτάθλημα και χάνει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΚ. Βάσει του Κ.Α.Π. αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή 4 αγωνιστικών.



Λύτρωση στο 96΄
Ο Αίολος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και πήρε μια σημαντική νίκη από ψυχολογικής και βαθμολογικής άποψης. Ο Δημήτρης Κουρλός πάσαρε στον Γιάννη Ηλιάδη, που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ο Στέλιος Μεριγκούνης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Δημήτρης Κουρλός από κοντά σκόραρε το 3-2 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο φορ του Αίολου έβγαλε την φανέλα στον πανηγυρισμό και είδε την κίτρινη από τον διαιτητή Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο.






Ζήτησαν αποβολή


Ο πάγκος της Ποταμιάς ζήτησε αποβολή του παίκτη του Αίολου Γιάννη Ηλιάδη (Φωτογραφία) ισχυριζόμενος ότι ο έμπειρος αμυντικός έκανε άσεμνες χειρονομίες μετά το γκολ του Δημήτρη Κουρλού. Το ματς διακόπηκε και πάλι ο διαιτητής Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος είχε διαβουλεύσεις με τον βοηθό του Μίλτο Ελ Ταχάν, ωστόσο δεν έδειξε κάποια κάρτα, προκαλώντας την «έκρηξη» του Λάμπρου Φλωράκη της Ποταμιάς.

Οι καλύτερες φάσεις
52΄: Ο Φλωράκης εκτέλεσε φάουλ με πάσα από δεξιά και ο Πολυμερόπουλος σούταρε απευθείας από αριστερά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κατελούζου.
55΄: Ο Ράμμος έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Κουρλός σούταρε αρκετά άουτ από το αριστερό δοκάρι.
56΄: Ο Νικολάου σέντραρε από αριστερά και το απευθείας σουτ του Γούλα στο δεύτερο δοκάρι πέρασε λίγο άουτ.
57΄: Ο Ράικος με το κεφάλι βρήκε τον Γούλα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή τετ α τετ με τον Μεριγκούνη από δεξιά πλάσαρε και ο τερματοφύλακας της Ποταμιάς απέκρουσε σε κόρνερ.
60΄: Ο Φλωράκης έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ηλιάδη, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Σαπούνης το εκτέλεσε εύστοχα και με χαμηλή εκτέλεση στην αριστερή γωνία των γηπεδούχων μείωσε σε 2-1.
66΄: Ο Ράμμος σούταρε εκτός περιοχής χαμηλά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της δεξιάς γωνίας του Μεριγκούνη.
75΄: Μονοκόμματο σουτ του Τόσκα εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
90΄: Ο Κορέντζελος ξεχύθηκε στην επίθεση, πάσαρε στον Πολυμερόπουλο, αυτός έδωσε στον Νεοφύτου που με σουτ εντός περιοχής στην αριστερή γωνία του Αίολου ισοφάρισε σε 2-2.
90΄: Ο Γουλέτας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον ρέφερι Χρυσαφόπουλο για εξύβριση στα Θεία.
96΄: Ο Κουρλός πάσαρε στον Ηλιάδη, αυτός πλάσαρε μέσα από την περιοχή ο Μεριγκούνης απέκρουσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία και ο Κουρλός με εξ επαφής πλασέ χάρισε την νίκη στην ομάδα του 3-2.

«Φώναξαν» και δυο
Μετά το τέλος της αναμέτρησης και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων φώναξαν δυνατά το όνομα της ομάδας τους στο κέντρο του γηπέδου. Οι μεν του Αίολου για να πανηγυρίσουν την νίκη τους η δε της Ποταμιάς για την υπερπροσπάθεια που έκαναν.



Κίτρινες Κάρτες
Χαλκίδης, Νικολάου, Αζακάς Θ., Ηλιάδης, Ράμμος, Κουρλός, Γούλας, Πολυμερόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λιάγκος, Φλωράκης, Γιαννόπουλος

Διακριθέντες
Αίολος: Κουρλός, Γούλας, Ράμμος
Ποταμιά: Πολυμερόπουλος, Κορέντζελος, Φλωράκης

Δηλώσεις Προπονητών

* Ούτε και σε αυτό το ματς έκανε κάποια δήλωση ο προπονητής του Αίολου Κώστας Γουλέτας.

Δημήτρης Τσιγαρίδας (Ποταμιά): «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας. Νομίζω ότι σήμερα προσφέραμε σε όλους τους φιλάθλους ένα ματς γεμάτο συγκίνηση, μια απρόβλεπτη για τα δεδομένα της Ευρυτανίας εξέλιξη στον αγώνα, κάτι που το έκανε πάρα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον για όλους αυτούς που παρακολούθησαν το ματς ή συμμετείχαν αγωνιστικά. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με 10 παίκτες, να χάνεις 2-0 με αντίπαλο τον Αίολο και να συμπεριφέρεσαι αγωνιστικά με αυτό τον τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο, που λίγο έλλειψε να μας δώσει και το αποτέλεσμα. Από πέρυσι από την στιγμή που αναλάβαμε την ομάδα ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο και θα χρειάζονταν πάρα πολύ δουλειά, έτσι ώστε να κάνουμε όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα να δουν τα πράγματα με έναν άλλο τρόπο. Σε αυτές τις 4 αγωνιστικές  δείχνουμε δείγματα βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Πραγματικά βλέπουμε το ποδόσφαιρο από μια διαφορετική οπτική γωνία, που πρωτεύον είναι η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση, ο σεβασμός στον αντίπαλο και τα συγκεκριμένα πράγματα που θα κάνει ο καθένας από διαφορετικό πόστο, για να πάει η ομάδα κάθε φορά και καλύτερα.  Συγχαρητήρια στον Αίολο για την νίκη, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και σε μας πολλά συγχαρητήρια για τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών. Θα ήθελα να πω για τον Κώστα τον Γουλέτα ότι είναι ευτύχημα για την Ευρυτανία που βρίσκεται στο πρωτάθλημα της, τον σέβομαι πολύ και νομίζω ότι έχουμε πάρα πολλά κοινά στο τρόπο που βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Του εύχομαι καλή συνέχεια.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Κατελούζος, Χαλκίδης, Νικολάου, Ζαραβέλης, Μπόνιας(46΄ Τόσκα), Αζακάς Θ.(42΄ Ίβρος), Ράικος Ν., Ηλιάδης, Ράμμος, Κουρλός, Γούλας(69΄ Μπουμπουρής Κ.)

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Μεριγκούνης, Κορέντζελος, Μπούρας Σ.(46΄ Ζαγκότσης), Οικονόμου(63΄ λ.τρ. Νεοφύτου), Μαντζιούτας Κ., Φαρμάκης, Πολυμερόπουλος, Γιαννακόπουλος(46΄ Γιαννόπουλος), Λιάγκος, Φλωράκης, Σαπούνης

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)







































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος