Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

O πολλά υποσχόμενος Α.Ο. Λαμίας


Στην 2η χρονιά λειτουργία του έχει μπει ο Α.Ο. Λαμίας, που ιδρύθηκε το 2013. Αποτελεί τον πρώτο αντίπαλο του Άτλαντα στους επίσημους αγώνες. Αγωνίστηκε την περασμένη σαιζόν για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ., έφτασε στην 2η φάση, διεκδικώντας την άνοδο, η οποία κατέληξε τελικά στην «συμπολίτισσα» Φθία και στην Νίκαια από την Λάρισα.
Φέτος με την απαραίτητη ενίσχυση στοχεύει να προβιβαστεί στην Β΄ Εθνική, έχοντας κάνει μάλιστα και τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά με νίκη 3-0 ενάντια στην Φθία, η οποία έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση κυπέλλου.
Την περυσινή ομάδα αποτελούσαν οι: Ζαχαρή, Μιμίκου, Καραντζίκου, Καλπάκη, Πολύζου, Παπακαρμέζη, Κουτσή, Γώγου, Κουτρίδη, Καζάκου, Μπέλλη και Ρώσσου. Στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ηλίας Αγγέλης.
Ο Α.Ο.Λ. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες του, έχοντας ως υπεύθυνο τον Δημήτρη Μπαμπάση.

Η μεταγραφική ενίσχυση


Νέα μέλη για τις Λαμιώτισσες αθλήτριες είναι οι ακόλουθες: Γεωργία Παπαδοπούλου, Δήμητρα Διπλάρη, Σπυριδούλα Κίσσα, Αλεξάνδρα Ντάλλα, Μαρία Νικολίτσα και Μαρίνα Τσιλαλή. Να αναφέρουμε πως η Δήμητρα Ζαχαρή μαζί με τον Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο είναι προπονητές στα τμήματα υποδομής.

Απέκλεισε την Φθία
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν τα κορίτσια του Α.Ο. Λαμίας επικράτησαν με 3-0 σετ(25-20,  25-17, 25-18) της Φθία Λαμίας, που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω. Αγωνίστηκαν οι: Πολύζου, Ζαχαρή, Παπαδοπούλου, Παπακαρμέζη, Κίσσα, Διπλάρη, Νικολίτσα, Τσιλαλή, Μιμίκου, Κουτρίδη και Ντάλλα.


Αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα


Άτλαντας και Α.Ο. Λαμίας είναι αντιμέτωποι και στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ, όπως και στο πρωτάθλημα παγκορασίδων. Στον ίδιο(3ο όμιλο) του γυναικείου πρωταθλήματος συμμετέχουν οι: Γ.Σ. Λαμίας, Γ.Σ. Αντίκυρας και Α.Σ. Ιτέας.