Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Α.Ο. Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 3-0

Εύκολη πρόκριση πήρε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Α.Ο. Λαμίας, που νίκησε τον Άτλαντα Καρπενησίου με 3-0 στα σετ. Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς της νέας ομάδας ποδοσφαίρισης του Καρπενησίου.
Ο αγώνας κυπέλλου γυναικών Ελλάδος έγινε την Κυριακή (9/11) στο κλειστό Χαλκιοπούλειο της Λαμίας και άρχισε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Περίπου 150 άτομα τον παρακολούθησαν.
Ο Α.Ο. Λαμίας του Ηλία Αγγέλη χωρίς να δυσκολευτεί πήρε μια ακόμη νίκη και συνεχίζει ακατάθετος στον θεσμό του κυπέλλου. Ο Α.Ο.Λ. πήρε εύκολα και τα τρία σετ, έχοντας μεγάλη διαφορά στους πόντους από τον αντίπαλο. Ξεχώρισε με την παρουσία της η Δήμητρά Διπλάρη.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του και έδειξε ότι με δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και διαρκή βελτίωση θα μπορέσει να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στα επόμενα παιχνίδια. Οι Καρπενησιώτισσες πάλεψαν ωστόσο έπαιζαν μακριά από το γήπεδο τους και με έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Έκαναν καλό 4ο σετ, όπου δεν τα παράτησαν και έφτασαν μέχρι τους 18 πόντους. Ξεχώρισαν με την απόδοση τους η Χρυσάνθη Χαντζοπούλου και η Πένυ Τσώνη.

Περίπου 150
Ο αγώνας έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο Χαλκιοπούλειο και τον παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι. Μεταξύ αυτών ήταν και εκδρομείς από το Καρπενήσι, που παρακολούθησαν την πρώτη επίσημη αναμέτρηση του Άτλαντα.


Νέο 3-0
Ο Α.Ο.Λ. είχε κερδίσει για την προηγούμενη φάση του κυπέλλου με 3-0 στα σετ την συμπολίτισσα Φθια Λαμίας. Θα συμμετάσχει στην επόμενη φάση του κυπέλλου, που θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο. Η κλήρωση θα γίνει αύριο Δευτέρα 10-11.

Πρώτο επίσημο
Ο Άτλας έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του. Η ομάδα βόλεϊ δημιουργήθηκε πριν από λίγους μήνες και είναι η δεύτερη μετά τον Αίολο, που αγωνίζεται σε επίπεδο γυναικών.

Ξεχώρισε η Διπλάρη


Πολύ καλή εμφάνιση από πλευρά του Α.Ο. Λαμίας πραγματοποίησε η 22χρονη ακραία Δήμητρα Διπλάρη.

Οι «παλιοσειρές»

 
3 αθλήτριες του Άτλαντα είχαν αγωνιστεί με τον Αίολο και αποτελούσαν στελέχη της τότε ομάδας. Πρόκειται για την αρχηγό Χρυσάνθη Χαντζοπούλου (Φωτογραφία Αριστερά), την Πένυ Τσώνη (Φωτογραφία Κέντρο) και την Μαρία Χαντζοπούλου (Φωτογραφία Δεξιά). Μάλιστα οι πρώτες δυο ξεχώρισαν με την παρουσία τους στον σημερινό αγώνα.

Με Αθηναϊκή εμπειρία

 












Σε επίσημο παιχνίδι βόλεϊ έχουν αγωνιστεί περάν των 3 και 2 ακόμη παίκτριες του Άτλαντα. Συμμετοχή στο τοπικό της Αθήνας έχουν η Άννα Τσουβαλά (Φωτογραφία Αριστερά) και η Χρύσα Σωτηροπούλου (Φωτογραφία Δεξιά).

Επένδυση στο μέλλον














Ο Α.Ο.Λ. έχει κάνει επένδυση στο μέλλον αφού έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι η 14χρονη Αλεξάνδρα Ντάλλα (Φωτογραφία Αριστερά) και η 13χρονη Μαρίνα Τσιλαλή (Φωτογραφία Δεξιά) αποτελούν στελέχη της μεγάλης ομάδας του Α.Ο.Λ. Αγωνίζονται επίσης και στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων.

20,5
Ο μέσος όρος ηλικίας της Λαμιώτικης ομάδας στο συγκεκριμένο ματς ήταν μόλις 20.5. Αντίθετα ο μέσος όρος ηλικίας των αθλητριών του Άτλαντα είναι πάνω από 30, αφού πλην της λίμπερο Άλμπα Μπούτσι οι άλλες βολειμπολίστριες έχουν ξεπεράσει το 30έοτος της ηλικίας τους.

Τα σετ
25-14, 25-12, 25-18

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Λαμίας (Ηλίας Αγγέλης): Πολύζου, Ζαχαρή, Παπαδοπούλου, Παπακαρμεζή(λ), Κίσσα, Διπλάρη, Νικολίτσα, Μιμίκου, Κουτρίδη, Τσιλαλή, Ντάλλα

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Γαλανού, Χαντζοπούλου Χ., Τσιώνη, Τσουβαλά, Κυλερτζή, Χαντζοπούλου Μ., Σωτηροπούλου, Μπούτσι(λ)

Διαιτητές : Αργύρης Μαυράκης & Ηλίας Καλουντζής





























































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος