Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Παγκορασίδες: Γ.Σ. Άτλας-Α.Ο. Λαμίας 3-0

Οι παγκορασίδες του Άτλαντα ξεκίνησαν με νίκη στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησαν με 3-0 σετ του Α.Ο. Λαμίας.
Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του αθλητικού κέντρου και ξεκίνησε στις 3.30 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου των Παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή πήρε εύκολα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Φθιώτιδας με 3-0 στα σετ. Οι νεαρές αθλήτριες των «κόκκινων» έδειξαν από νωρίς αρκετά καλά στοιχεία, δείγμα της δουλείας που γίνεται από τον προπονητή της ομάδας. Ο κ. Μακρής έχει δουλέψει σχεδόν με όλες τις αθλήτριες την περασμένη χρονιά με την Π.Α.Κ., όπου μετείχε και τότε στο ίδιο πρωτάθλημα.
Ο Α.Ο. Λαμίας της Δήμητρας Ζαχάρη και του Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου στο πρώτο του επίσημο ματς στην κατηγορία των παγκορασίδων ξεκίνησε με ήττα. Πρόκειται για μια καινούργια ομάδα, η οποία ήταν αρκετά ανταγωνιστική στα πρώτα 2 σετ. Η γυναικεία ομάδα θα αντιμετωπίσει στο τοπικό περιφερειακό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ. τον Άτλαντα.
Την επόμενη (3η) αγωνιστική η ομάδα του Καρπενησίου το ερχόμενο Σάββατο θα παίξει στην Σπερχειάδα με τον τοπικό Άρη και Α.Ο. Λαμίας με τον Γυμναστικό στο τοπικό ντέρμπι.

Διαιτητής ο έφορος
Την αναμέτρηση διεύθυνε ο έφορος της ομάδας του Άτλαντα Μιχάλης Σφακιανάκης. Ο κ. Σφακιανάκης παρακολούθησε πέρυσι σχολή διαιτησίας και πιστοποιήθηκε από την Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ.

Πρεμιέρα με νίκη
Οι παγκορασίδες του Χρήστου Μακρή στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι ξεκίνησαν με το «δεξί». Πήραν εύκολα την νίκη με 3-0 στα σετ δείχνοντας με το «καλημέρα» αρκετά θετικά στοιχεία.

Νεοσύστατος ο Α.Ο.Λ.
Πρώτο επίσημο ματς και για τον Α.Ο. Λαμίας στις παγκορασίδες, ο οποίος ξεκίνησε με ήττα.

Τεχνικό «δίδυμο»
Την ομάδα της Λαμίας κατέβασε η Δήμητρα Ζαχάρη μαζί με τον Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο, που είναι αμφότεροι καθηγητές φυσικής αγωγής. Μάλιστα η πρώτη είναι και αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του Α.Ο.Λ., η οποία είναι προσεχής αντίπαλος της γυναικείας ομάδας του Άτλαντα.

Τα σετ
25-19, 25-20, 25-13

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Γυφτομήτρου, Ρεσίτη, Καββαδία, Τσιουγκρή, Κολαζά, Καγκαρά, Τσιούνη

Α.Ο. Λαμίας (Δήμητρα Ζαχάρη & Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος): Κλέτση, Κλειδωπινάκου, Σταφασάνη, Καλαντζή, Φράγκου, Καρακασίδου, Ταγαράκη, Κάτσα, Ζώη, Σκαρμούτσου, Τσαντή

Διαιτητής : Μιχάλης Σφακιανάκης
Κριτές: Μαρία Χαντζοπούλου & Σεραφείμ Λερογιάννης






































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος