Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (6/9)


Μετά από μια μέρα ξεκούρασης για όλους, το μουντομπάσκετ επιστρέφει. Σήμανε η ώρα των νοκ-αουτ. Πλέον τα λάθη στοιχίζουν για όλους και κάθε παιχνίδι είναι ο θάνατός σου η ζωή μου.
Οι ομάδες χτες ταξίδεψαν σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη αντίστοιχα και πλέον βρισκόμαστε σε άλλη διάσταση. Εμείς προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τα παιχνίδια και ότι τα περιβάλλει και βγάλαμε κάποια στοιχηματικά συμπεράσματα. Για να δούμε. 

Η.Π.Α.-ΜΕΞΙΚΟ

 








Αήττητοι μέχρι στιγμής οι Αμερικάνοι, δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου στον εύκολο όμιλο που κληρώθηκαν, ενώ το ίδιο τυχεροί είναι και στις διασταυρώσεις. Πάντως, προσωπική μου άποψη, δεν έχουν πείσει αρκετά με την απόδοσή τους και κόντρα στην Ισπανία θα δυσκολευτούν αρκετά.Εύκολα αναμένεται να περάσουν και σήμερα πάνω από το Μεξικό, το οποίο έκανε το καθήκον του και πέρασε τέταρτο πάνω από Ανγκόλα και Κορέα. Στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν βρήκα στο παιχνίδι γι' αυτό και πάμε σε κάτι πιο ειδικό. 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΖ.ΧΑΡΝΤΕΝ ΟΒΕΡ 13.5 π.  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.87

ΓΑΛΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ

 








Το ένα από τα δύο σπουδαία ευρωπαικά ντέρμπι διεξάγεται σήμερα (Το άλλο ξέρουμε όλοι ποιο είναι), με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γαλλία και Κροατία με τις διαφορές αναμεσά τους να είναι πολύ μικρές θα κοντραριστούν σήμερα με τον νικητή να πέφτει στην συνέχεια πάνω στην Ισπανία. Δύσκολα τα πράγματα. Δύο ομάδες με αναμφίβολη ποιότητα και εμπειρία, χωρίς όμως σταθερότητα μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Η Γαλλία ψάχνει το κάτι παραπάνω για να γίνει η περσινή ομάδα, αλλά είναι ολοφάνερο ότι δεν θα το βρει στο ρόστερ της. Την θεωρώ πάντως ένα βήμα πιο κόντα στην πρόκριση. Εμείς θα πάμε με το σύνολο πόντων. 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΟΒΕΡ 147.5 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75 

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ

 








Παιχνίδι με μεγάλο φαβορί και αυτό θεωρώ, με τους Σλοβένους να είναι αρκετά μπροστά από τους Δομινικανούς και σε ποιότητα και εμπειρία. Σε καλή κατάσταση και στο τουρνουά, με την μοναδική τους ήττα την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Λιθουανία, να τους πληγώνει καθώς τους στέλνει στους 8 πάνω στις ΗΠΑ. Χαρακτηριστικό της κατάστασης ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντεψαν να ξεσπάσουν σε κλάμματα. Σήμερα πάντως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν την πρόκριση αν και με τα χάντικαπ που κυκλοφορούν δεν θα ρισκάρουμε. 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΟΒΕΡ 144.5  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης