Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (6/9)


Αγαπητοί αναγνώστες, είμαστε και σήμερα μαζί σας. Δεν έχουμε δράση στα πρωταθλήματα λόγω εθνικών ομάδων.Ένα σχετικά μικρό κουπόνι με εθνικές ομάδες και χαμηλότερες κατηγορίες. Πάμε να δούμε τι θα κάνουμε.

 ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΓΕΟΒΙΛ
Καλό ξεκίνημα για την Μπράντφορντ. Έχει μια από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας. Από την άλλη υπάρχουν εσωτερικές διαμάχες στην Γέοβιλ, που δεν την αφήνουν να συγκεντρωθεί στο ματς

ΑΚΡΙΝΚΤΟΝ-ΤΡΑΝΜΙΡ
Αναμενόμενο κακό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους. Από τα φαβορί για υποβιβασμό φέτος. Από την άλλη η Τρανμίρ μπορεί να «αποδράσει» από έδρες τέτοιου στυλ, έχει την εμπειρία να το κάνει.

ΕΞΕΤΕΡ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Και οι 2 δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Ισοδύναμο ματς, πάμε με την γηπεδούχο, η οποία πιστεύω είναι πιο κοντά στην νίκη. Έχει και πολλές απουσίες η Μάνσφιλντ.

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ
Κλασικό ιταλικό ματς τριπλή. Για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολούθησα καμία από τις δυο στην πρεμιέρα. Το ματς έχει μπόλικο «Χ»,  αλλά εγώ θα πάω με την έδρα και τον «άσσο» της Μπρέσια από έμπνευση περισσότερο.

Αυτά τα 4 ματσάκια για σήμερα, οι αποδόσεις είναι μεγάλες και μπορούμε να το κάνουμε και ένα σύστημα 3-4.
Ανανεώνουμε για αύριο πάλι για προτάσεις με εθνικές ομάδες.

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου