Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Είπε «όχι» στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ ο Άτλας


Στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, το οποίο ξεκινά τον Νοέμβριο προτίμησε να αγωνιστεί την νέα περίοδο η Ευρυτανική ομάδα του Γ.Σ. Άτλαντα. Ο Α.Ο. Φάρος Χαλκίδας δεν δήλωσε συμμετοχή στον Α΄ Όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ και ο Άτλας ήταν βάσει περυσινής κατάταξης ο πρώτος επιλαχών για να τον αντικαταστήσει. Τελικώς την κενή θέση δεν κάλυψε ούτε ο 4ος Άτλας, ούτε ο 5ος Α.Γ.Σ. Λίμνης, αλλά ο 6ος Οπούντιος Μαρτίνου.
Τα πράγματα ωστόσο θα ήταν πολύ δύσκολα, εφόσον οι Ευρυτάνες δήλωναν συμμετοχή, καθώς πέραν του γεγονότος ότι ο χρόνος προγραμματισμού δεν ήταν αρκετός θα αναγκαζόταν να ταξιδέψουν 7(!) φορές στην Εύβοια, γεγονός που συνιστά τεράστια οικονομική δυσκολία.
Στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ ο Άτλας ήταν 4ος πίσω από τις 3 ομάδες που ανήλθαν στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ (Α.Ο. Άβαντες, Προοδευτική Λάρυμνας, Γ.Ε. Αλέξανδρος).
Στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ, που αρχίζει στις 11 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν τελικά οι 16 εξής ομάδες: Λάρκο Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου, Α.Ε.E. Παναγίτσας, Α.Σ.Κ. Ερέτριας, Α.Γ.Ε. Χαλκίδας, Α.Ο. Κύμης, Α.Σ. Καρυστίας, Α.Ο. Άβαντες, Γ.Ε. Αλέξανδρος (Α΄ Όμιλος), Α.Ν.Ο. Πρωτέας Λαμίας, Α.Σ. Κένταυρος, Σ.Κ. Σύλλας Αιδηψού, Α.Σ. Τελεθριακός, Α.Σ. Προοδευτική Λάρυμνας, Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, Α.Σ. Απόλλων Λειβαδιάς και Γ.Σ. Ιτέας (Β΄ Όμιλος).