Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Παλτά United-Σύλλογος Νέων Καρπενησίου 3-5

Ολική ανατροπή έκανε ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου κόντρα στα Παλτά United. Το 3-0 εις βάρος του έγινε 5-3 υπέρ του με ένα δυναμικό «Come Back».
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (1/7) και ξεκίνησε στις 20.50 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Τα Παλτά του Νίκου Χουσιάδα ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και έδειξαν ότι θα έχουν εύκολο έργο, αφού πολύ νωρίς έφτασαν στο 3-0. Οι «μαύροι» όμως στην συνέχεια έπαθαν «black out» και δεν διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους αποτέλεσμα. Είχαν αρκετές ευκαιρίες, όμως περίπου 35 λεπτά δεν σκόραραν κανένα τέρμα και μοιραία έχασαν.
Ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου του Γιώργου Κοντογεώργου άργησε πολύ να μπει στο ματς και χρειάστηκε να κάνει μια τεράστια ανατροπή. Το 3-0 εις βάρους του χάρις το πάθος και την διάθεση των ποδοσφαιριστών έγινε 5-3 υπέρ του. Η νίκη δίνει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ στην ομάδα εν όψει της συνέχειας.
Ο Σύλλογος Nέων πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο τουρνουά και τα Παλτά γνώρισαν την 3η τους ήττα. Την επόμενη (4η) αγωνιστική τα Παλτά αγωνίζονται στο ντέρμπι των ουραγών την Παρασκευή (4/7) με τον Καφραϊκό και ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου την ίδια μέρα με τους Οράνιε.

Ντέρμπι «ουραγών»
Οι δυο ομάδες πριν την έναρξη της αναμέτρησης δεν είχαν βαθμολογική συγκομοιδή. Η ομάδα του Συλλόγου Νέων Καρπενησίου έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στους «16».

Έπαιξε ο Coach


Ο προπονητής των Παλτών Νίκος Χουσιάδας (Φωτογραφία) μπήκε στο ματς στα τελευταία λεπτά και έκανε ντεμπούτο στο τουρνουά. Μάλιστα δημιούργησε τις ευκαιρίες, ώστε η ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση.

Οδηγίες από Βούρτσα
Για τους «ροζ» οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο τραυματίας ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Βούρτσας.



3 νέα πρόσωπα


Για τον Σύλλογο νέων 3 ποδοσφαιριστές ντεμπούταραν στο φετινό τουρνουά. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Δημήτρη Κοντογεώργο (Φωτογραφία Αριστερά) και τους Νίκο Τριανταφύλλου (Φωτογραφία Κέντρο) και Πάνο Παχή (Φωτογραφία Δεξιά).

Ισχνό προβάδισμα

 
Τα Παλτά παρά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο πρώτο μέρος με 3-2. Ο Πάνος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά) με δύσκολο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Ακολούθησε χαμένο πέναλτι με τον Θανάση Ζαρκάδα. Ο Χρήστος Ανδρεάκης (Φωτογραφία Κέντρο) με μακρινό σουτ, που κόντραρε σε αντιπάλου κατέληξε στα δίχτυα (2-0). Ο Θανάσης Ζαρκάδας αυτή την φορά ήταν εύστοχος και έγραψε το 3-0. Ο Δημήτρης Κώτσιας (Φωτογραφία Δεξιά) με όμορφο δυνατό σουτ μείωσε σε 3-1. Ο ίδιος με σουτ ξανά πραγματοποίησε το 3-2.




Νικήθηκε ο Ζαρκάδας


Τα Παλτά κέρδισαν πέναλτι όταν το σκορ ήταν 1-0. Ο Θανάσης Ζαρκάδας το εκτέλεσε, όμως ο Δημήτρης Κοντογεώργος απέκρουσε και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε και στο δεξί κάθετο δοκάρι.


3Χ3 κίτρινες


Ίδιο σκηνικό για 3ο συνεχόμενο ματς για τον γκολκίπερ των Παλτών Χρήστο Παπαβασιλείου (Φωτογραφία), ο οποίος έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια και «κιτρινίστηκε». Η φάση έγινε στα τελευταία λεπτά του 1ου μέρους και για λίγα δευτερόλεπτα έκατσε ξανά κάτω από την εστία της ομάδας ο δεύτερος γκολκίπερ Θάνος Ντρίβας.


Ανατροπή από τους νέους


Οι νέοι του Καρπενησίου συνέχισαν την αντεπίθεση διαρκείας και έφτασαν στην ολική ανατροπή επικρατώντας με 3-5. Ο αρχηγός Γιώργος Κοντεογώργος έφερε το ματς στα ίσα (3-3). Ο Παναγιώτης Μαντέκας (Φωτογραφία) μετά από εκτέλεση έμμεσου έβαλε μπροστά την ομάδα του με 3-4. Ο Πάνος Παχής είχε δοκάρι για τους νέους, το οποίο ήταν το μοναδικό της αναμέτρησης. Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε ο Παναγιώτης Μαντέκας μετά από πάσα του Γιώργου Κοντογεώργου.



Κίτρινη στον αρχηγό


Ο Γιώργος Κοντογεώργος (Φωτογραφία) του Συλλόγου Νέων Καρπενησίου «κιτρινίστηκε», αφού έκανε σκληρό φάουλ σε αντίπαλο και έμεινε εκτός αγώνα για 1 λεπτό.


Σκορ Ημιχρόνου: 3-2

Συνθέσεις Ομάδων

Παλτά United (Νίκος Χουσιάδας): Παπαβασιλείου, Ανδρεάκης 1, Ζαρκάδας 1, Παπαϊωάννου, Γενιτσαρόπουλος 1 (Ντρίβας, Μυρισιώτης, Δημητρόπουλος, Χουσιάδας)

Σύλλογος Νέων Καρπενησίου (Γιώργος Κοντογεώργος): Κοντογεώργος Δ., Κοντογεώργος Γ. 1, Τριανταφύλλου, Ξαγάρας, Παχής (Κώτσιας 2, Κατσούδας, Μαντέκας 2)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος