Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Φοίνικας-Never Fold 2-2

Δεν ανέδειξε νικητή του παιχνίδι ανάμεσα σε Φοίνικα και Never Fold. Οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν μετά από ένα δυνατό ματς ισόπαλες με 2-2.
Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup και άρχισε στις 21:55.
Ο Φοίνικας έχασε την νίκη στην εκπνοή μέσα από τα χέρια του, όταν και βρέθηκε με παίχτη λιγότερο. Δυο τέρματα σημείωσε ο έμπειρος Κώστας Γραμματίκας του Χρήστου. Το συγκρότημα του Μάκη Τριανταφύλλου έχει 4 βαθμούς και δεν μπόρεσε να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης.
Η Never Fold κατάφερε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού να «κλέψει» τον βαθμό, ο οποίος μπορεί να αποβεί καθοριστικός για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο προπονητής Χρήστος Λιάνγκος είχε αυτήν την φορά λύσεις από τον πάγκο σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στην Abalencia. Σκόρερ χρίστηκαν οι: Χρήστος Κοσμάς και Γιάννης Χαλκιάς. Οι «γαλανόλευκοι» έφτασαν τους 4 πόντους και βρίσκονται στην 3η θέση, μαζί με τον Φοίνικα.
Για την 3η αγωνιστική η Never Fold θα παίξει τους Φοιτητές την Παρασκευή 4 Ιουλίου, ενώ δυο ημέρες μετά ο Φοίνικας αντιμετωπίζει την Παρτουζάν.

Πρώτη ισοπαλία
Χρειάστηκε να περάσουν 30 παιχνίδια(!), για σημειωθεί η πρώτη ισοπαλία στο 3ο τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.

Θετικοί οι «Απεράντιοι» πορτιέρο

 












Αρκετά θετική παρουσία είχαν οι δυο τερματοφύλακες Βασίλης Δόσης (Φωτογραφία Αριστερά, Φοίνικας) και Βασίλης Λιάνγκος (Φωτογραφία Δεξιά, Never Fold). Αμφότεροι ανήκουν στον πρωταθλητή της Β΄ ΕΠΣΕ Απεραντιακό.

Βελτιωμένη η Never Fold
Η Never Fold ήταν αρκετά καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό συνετέλεσε η παρουσία του Γιάννη Χαλκιά, αλλά και το γεγονός πως είχε περισσότερες λύσεις. Απών ήταν ο Δημήτρης Τσιγαρίδας

Χαμηλό σκορ
Το 2-2 είναι ένα από τα πιο χαμηλά σκορ του τουρνουά στην ιστορία του και φέτος έχει την αρνητική επίδοση μαζί με το 3-1 στο Dolce-Είθισται.

Μπροστά με Κ(Χ) Γραμματίκα

 












Με 2-1 προηγήθηκε ο Φοίνικας στο πρώτο μέρος. Με μακρινό σουτ του Χρήστου Κοσμά (Φωτογραφία Αριστερά) οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1. Ο Κώστας Γραμματίκας του Χρήστου (Φωτογραφία Δεξιά) με πλασέ από κοντά και με δυνατό σουτ, αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι «έγραψε» το 2-1.


Ισοφάρισε στην τελευταία φάση


Μόλις ένα τέρμα σημειώθηκε στην επανάληψη και μάλιστα στην τελευταία φάση. Ο Γιάννης Χαλκιάς (Φωτογραφία) με δυνατό σουτ, μετά από χτύπημα φάουλ του Χρήστου Καλαμπάκα χάρισε τον βαθμό στην Never Fold. Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες με τους: Νίκο Κωστή και Χρήστο Κοσμά αντίστοιχα.


Αποβολή Αλαφροπάτη


Ο Κωστής Αλαφροπάτης του Φοίνικα δέχτηκε δυο κίτρινες στο δεύτερο μέρος και αποβλήθηκε. Μάλιστα η ομάδα του έπαιξε με 4 παίχτες και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. 



Σκορ Ημιχρόνου: 2-1

Συνθέσεις Ομάδων

Φοίνικας (Μάκης Τριανταφύλλου): Δόσης, Αλαφροπάτης, Κωστής, Γραμματίκας Κ.(Χ) 2, Μπούκας(Διώτης, Τριανταφύλλου, Γραμματίκας Κ. του Ε.)

Never Fold (Χρήστος Λιάνγκος): Λιάνγκος Β., Λιάνγκος Π., Κοσμάς 1, Χαλκιάς 1, Καλαμπάκας(Αθανασιάς, Ζήκας)

Διαιτητές: Βασίλης Λάμπρου& Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής : Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος