Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Φοιτητές F.C.-Abalencia 7-9

Με ωραίο ποδόσφαιρο η Abalencia έφτασε σε ακόμη μια επικράτηση, κερδίζοντας και το ντέρμπι του ομίλου με το εντυπωσιακό 9-7 των Φοιτητών.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1-7 και άρχισε στις 19:45. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Οι Φοιτητές ύστερα από δυο επιτυχημένα αποτελέσματα υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα. Παρουσίασαν αρκετά αμυντικά κενά και δέχτηκαν εύκολα γκολ. Εξαιρετική παρουσία είχε ξανά ο Βασίλης Ντουφεκιάς, που πέτυχε τα 5 από τα 7 γκολ των ηττημένων. Η ομάδα του Γιάννη Καραγιάννη υποχώρησε στην 2η θέση, έχοντας 6 βαθμούς, ωστόσο θα είναι στην επόμενη φάση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Η Abalencia από την πλευρά της συνέχισε την πολύ καλή της πορεία. Έπαιξε όμορφη μπάλα και με ωραίους συνδυασμούς έφτασε στην επίτευξη 9 τερμάτων. Αγώνα με αγώνα βελτιώνει την παρουσία της και είναι φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Σκόραραν μάλιστα 6 διαφορετικοί παίχτες. Οι περυσινοί «χάλκινοι» έφτασαν τους 9 πόντους, κάνοντας το 3 στα 3.
Οι νικητές αντιμετωπίζουν για την 4η αγωνιστική την Παρασκευή (4-7) την Remal Madrid, ενώ οι Φοιτητές θα παίξουν με την Never Fold.

Διορθώσεις στα δίχτυα
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού έγιναν από τον υπεύθυνο διοργάνωσης Κώστα Κοντοπάνο διορθωτικές κινήσεις στα δίχτυα του τέρματος, καθώς υπήρχε «τρύπα».




Δεν αγωνίστηκαν 3
Από πλευράς Φοιτητών δεν χρησιμοποιήθηκαν και έμειναν στον πάγκο ο προπονητής-παίχτης Γιάννης Καραγιάννης, ο Τριαντάφυλλος Χαντζόπουλος και ο Πάνος Κοντογιάννης.

Πάλευε μόνος ο «Ντουφ»


Κορυφαίος για ένα ακόμη παιχνίδι των Φοιτητών ήταν ο Βασίλης Ντουφεκιάς (Φωτογραφία). Ο 26χρονος χρίστηκε μάλιστα 5 φορές σκόρερ.


Πρόκριση «Ισπανών»
Η Abalencia προκρίθηκε και μαθηματικά στην επόμενη φάση και φιλοδοξεί να επαναλάβει την περυσινή πορεία, όπου τερμάτισε 3η, όντας η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Χατ-τρικ Φούκα


Συνεχίζει να έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα ο Αποστόλης Φούκας. Ο νεαρός άσος σημείωσε 3 γκολ για τους νικητές.

Προβάδισμα δυο τερμάτων

 












Οι «Βαλενθιάνοι» προηγήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο με σκορ 1-3. Ο Αποστόλης Φούκας από απόκρουση του Γιάννη Ηλιάδη σε σουτ του Χάρη Ζαραβέλη πλάσαρε εύστοχα (0-1). Ο Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραία Αριστερά) από πάσα του Μάκη Ζήκα διαμόρφωσε το 0-2, ενώ ο Βασίλης Ντουφεκιάς με πλασέ μείωσε σε 1-2. Ο Άρης Σιταράς (Φωτογραφία Δεξιά), αφού έπαιξε ιδανικά το 1-2 με τον Πάνο Λιάγκα πραγματοποίησε το 1-3. Δοκάρι είχε για τους φιλοξενούμενους ο Ζαραβέλης.



Ανοιχτό παιχνίδι 


 












Ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ανοιχτό. Καλύτερη η Abalencia επικράτησε με 7-9, αν και είχε ισοφαριστεί με 5-5. O Γιώργος Ζαγκότσης (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά) μείωσε σε 2-3, ενώ ο Θωμάς Τσίπρας (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά) μετά από σέντρα του Πάνου Λιάγκα έκανε το 2-4. Με γκολ του Βασίλη Ντουφεκιά από μπαλιά του Λάμπρου Φλωράκη και πλασέ του Γιάννη Κρασιά (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά) έγινε το 3-5. Ο Γιώργος Ζαγκότσης πέτυχε το 2ο του γκολ από σέντρα του Βασίλη Ντουφεκιά, ενώ ο τελευταίος με ωραίο μακρινό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε για πρώτη φορά σε 5-5. Η συνέχεια ωστόσο άνηκε στην Abalencia. Ο Άρης Σιταράς με εξαιρετικό σουτ και ο Αποστόλης Φούκας από πάσα του Χάρη Ζαραβέλη ανέβασαν το σκορ στο 5-7. Ο Πάνος Λιάγκας (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά) εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Θωμά Τσίπρα και «έγραψε» το 5-8, ενώ ο Αποστόλης Φούκας πήρε το «ριμπάουντ» από σουτ του Άρη Σιταρά στο δοκάρι και έκανε το 5-9. Ο Βασίλης Ντουφεκιάς μείωςε στο τελικό 7-9 με κεφαλιά και με αρκετά μακρινό σουτ. Δοκάρια είχαν οι: Γιώργος Ζαγκότσης (Φοιτητές), Άρης Σιταράς, Χάρης Ζαραβέλης και Αποστόλης Φούκας (Abalencia). Ο τελευταίος μάλιστα το σημάδεψε με σουτ πίσω από την σέντρα.




Κατεβασιά και…γκολ
Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν 12 τέρματα στο σύνολο με τις δυο ομάδες να προσφέρουν θέαμα. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 4 συνεχόμενες φάσεις Φοιτητές και Αμπαλένθια σκόραραν από δυο φορές έκαστος.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-3

Συνθέσεις Ομάδων

Φοιτητές F.C. (Γιάννης Καραγιάννης): Ηλιάδης, Ντουφεκιάς 5, Κόγιας, Φλωράκης, Καρβέλης (Γιαννακόπουλος, Ζαγκότσης 2, Μπούτσι)

Abalencia (Αποστόλης Φούκας): Μπίκας, Ζαραβέλης 1, Φούκας 3, Σιταράς 2, Λιάγκας 1 (Κρασιάς 1, Ζήκας, Τσίπρας 1)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης& Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος