Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Νίκες και νέες εμπειρίες για την Π.Α.Κ. κόντρα στον Άρη Γλυφάδας


Τρεις φιλικές αναμετρήσεις έδωσαν τις προηγούμενες ημέρες η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης και ο Άρης Γλυφάδας στα πλαίσια συνεργασίας των δυο συλλόγων. Μάλιστα οι Ευρυτάνες είχαν θετικό απολογισμό με  2 νίκες και 1 ήττα. Οι δυο ακαδημίες αναμετρήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Montana. Ο Άρης προετοιμάστηκε με δυο γκρουπ αθλητών: Το ένα με αθλητές γεννημένους τα έτη 2002-2006 (22-28 Ιουνίου) και το άλλο με αθλητές γεννημένους τα έτη 1998-2001 (25-30 Ιουνίου).
Την Τετάρτη 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν δυο αγώνες. Στον πρώτο αγώνα Juniors, που έγινε από τις 6 έως τις 7:30 παίχτηκαν 6 δεκάλεπτα. Ο Άρης Γλυφάδας απαρτίζονταν από παιδιά ηλικίας 6-8 ετών, ενώ η Π.Α.Κ. θέλησε να δοκιμάσει και παίχτες μικρότερης ηλικίας με στόχο την συμμετοχή όλων των παιδιών σε συνθήκες αγώνα. Οι Ευρυτάνες ήταν μάλιστα οι νικητές με σκορ 36-32. Στον δεύτερο αγώνα, ο οποίος παίχτηκε από τις 7:00 έως τις 9:00 συμμετείχαν παιδιά Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου και από τις δυο ομάδες. Το ματς είχε διάρκεια 5 δεκάλεπτα και οι Γλυφαδιώτες επικράτησαν με 26-46. Την Παρασκευή 27/6 αγωνίστηκαν τα εφηβικά τμήματα των δυο ομάδων. Η Π.Α.Κ. ήταν η νικήτρια με 50-48.
Για τους νικητές πρώτοι σκόρερ ήταν οι: Κατσαρός και Τσολάκης με 10 πόντους. Σκόραραν επίσης οι: Κωστής(7 π.), Νιούτσικος(7 π.), Κολοκύθας(6 π.), Νιαβής(4 π.), Ρεσίτης(4 π.) και Μάλλιος(2 π.)
Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης θα ήθελε να συγχαρεί πρωτίστως τα παιδιά του Άρη Γλυφάδας και να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους υπευθύνους της ομάδας για την συνεργασία. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η πολύ καλή δουλειά, που γίνεται από τους προπονητές Κατερίνα Μπαλωμένου, Φώντα Ζαχαρόπουλο και Γιάννη Χαλκιά.















* Ευχαριστούμε τους προπονητές της Π.Α.Κ. για την παραχώρηση των στοιχείων και των φωτογραφιών.