Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Φοιτητές F.C.-Φοίνικας 9-2

Ευρεία νίκη σημείωσαν οι Φοιτητές F.C., οι οποίοι συνέτριψαν με 9-2 τον Φοίνικα, πετυχαίνοντας ακόμη μια νίκη.
Το ματς ξεκίνησε στις 21:55 και ήταν για την 5η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπήρχε και από τις δυο πλευρές.
Οι Φοιτητές έφτασαν εύκολα στην επικράτηση, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση, έχοντας καλή παρουσία επιθετικά και αμυντικά. Η ομάδα του Κώστα Γιαννακόπουλου «φορτσάρει» για τους νοκ-άουτ αγώνες. Τρία τέρματα σημείωσε ο Λάμπρος Φλωράκης, επισφραγίζοντας την πολύ καλή του παρουσία. Οι νικητές είχαν στην σύνθεση τους ξανά τον Δημήτρη Ρούσση της Α.Ε.Λ. Τερματίζουν είτε στην 1η είτε στην 2η θέση, φτάνοντας τους 12 βαθμούς (4 νίκες και 1 ήττα). Οι τρεις βαθμοί επισκιάστηκαν με τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ της ομάδας Βασίλη Ντουφεκιά.
Ο Φοίνικας έκανε ξανά μέτρια εμφάνιση, γνωρίζοντας την 2η συνεχόμενη ήττα του από έναν ανώτερο αντίπαλο. Η ομάδα του Μάκη Τριανταφύλλου έμεινε εκτός συνέχειας του τουρνουά, παρότι είχε κάνει καλό ξεκίνημα. Για πρώτο παιχνίδι δέχτηκε 9 συνολικά γκολ. Δεν αγωνίστηκαν οι: Νίκος Κωστής και Κώστα Γραμματίκας του Χρήστου (Παρών στον πάγκο). Ο Φοίνικας, που προκρίνονταν ακόμη και με ισοπαλία έδωσε το τελευταίο του ματς και θα τερματίσει είτε 5ος είτε 6ος με 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 3 ήττες).
Οι Φοιτητές θα αγωνιστούν την Παρασκευή 11 Ιουλίου σε παιχνίδι νοκ-άουτ, χωρίς να γνωρίζουν ακόμη τον αντίπαλο τους.

Αντίθετοι..
Οι «Φόινικες» έκαναν το χειρότερο τους παιχνίδι στο τουρνουά, δεχόμενοι για πρώτο ματς 9 γκολ, τα οποία είναι τα περισσότερα των Φοιτητών σε ένα παιχνίδι.

Αποκλεισμός Φοίνικα
Ο Φοίνικας αποκλείστηκε από την φάση των «16», καθώς στην ισοβαθμία με την Remal Madrid στους 4 βαθμούς έχει χειρότερα τέρματα (-10 έναντι +1 του αντιπάλου). Σε περίπτωση, που εφαρμοζόταν τα κριτήρια της Uefa θα προκρινόταν στην επόμενη φάση.

3 γκολ από Φλωράκη


Ξεχώρισε για τους Φοιτητές ο Λάμπρος Φλωράκης, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

«Πάγωσαν» με Ντουφεκιά


Επισκιάστηκε η νίκη των Φοιτητών από τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ της ομάδας Βασίλη Ντουφεκιά, ο οποίος χτύπησε σοβαρά στο α΄ μέρος, σφαδάζοντας στο έδαφος από τους πόνους.




Πρώτοι η δεύτεροι
Οι Φοιτητές θα τερματίσουν είτε στην πρώτη είτε στην δεύτερη θέση. Πρώτοι θα είναι μόνο εφόσον ηττηθεί η Abalencia από την Παρτουζάν.

Με Drink Team(;)
Πιθανότερος αντίπαλος των νικητών στην φάση των «16» είναι η ομάδα της Drink Team.

Καταιγιστικό ξεκίνημα


 












Οι Φοιτητές μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 4-0 μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Φοίνικα. Με μακρινό σουτ του Βασίλη Ντουφεκιά και κακή εκτίμηση του αντίπαλου πορτιέρο έγινε το 1-0. Ο Λάμπρος Φλωράκης από συνδυασμό των Ρούσση-Ηλιάδη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Λεωνίδας Κόγιας (Φωτογραφία Αριστερά) μετά από πάσα του Γιάννη Ηλιάδη (Τροφοδοτήθηκε από τον Δημήτρη Ρούσση) «έγραψε» το 3-0. Ο Γιώργος Ζαγκότσης βρήκε τον Φλοριάν Μπούτσι (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος απόφυγε τον Βασίλη Δόση και πλάσαρε στο κενό τέρμα (4-0). Δοκάρι είχαν οι: Κώστας Γιαννακόπουλος (Φοιτητές) και Μάκης Τριανταφύλλου (Φοίνικας).


Δεν έριξαν ρυθμούς


Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και στο δεύτερο 25λεπτο, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 9-2, αφού ο Φοίνικας βρήκε και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυαα. Ο Γιάννης Ηλιάδης (Φωτογραφία Αριστερά) από σέντρα του Λάμπρου Φλωράκη χρίστηκε σκόρερ (5-0). Ο Δημήτρης Ρούσσης τροφοδότησε τον Λάμπρο Φλωράκη, που έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα, κάνοντας το 6-0. Ο Γιάννης Ηλιάδης από πάσα του Φλωράκη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0. Ο Βασίλης Κολόκας (Φωτογραφία Κέντρο) μείωσε σε 7-1 μετά από μπαλιά του Λάμπρου Διώτη. Ο Λεωνίδας Κόγιας πέτυχε το 2ο του γκολ και το 8-1, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Κώστα Γιαννακόπουλο. Ο Κωστής Αλαφροπάτης (Φωτογραφεία Δεξιά) διαμόρφωσε με σουτ το 8-2, ενώ ο Λάμπρος Φλωράκης πέτυχε το ωραιότερο γκολ του αγώνα με μακρινό δυνατό σουτ, συμπληρώνοντας χατ-τρικ (9-2). Στα αντίπαλα δοκάρια κατέληξαν οι προσπάθειες των Φλοριάν Μπούτσι και  Βασίλη Κολόκα.

Σκορ Ημιχρόνου: 4-0

Συνθέσεις Ομάδων

Φοιτητές F.C. (Κώστας Γιαννακόπουλος): Κουτούμπας, Ρούσσης, Ντουφεκιάς 1, Φλωράκης 3, Ηλιάδης 2 (Κόγιας 2, Γιαννακόπουλος, Μπούτσι 1, Ζαγκότσης, Καρβέλης)

Φοίνικας (Μάκης Τριανταφύλλου): Δόσης, Διώτης, Αλαφροπάτης 1, Μπούκας, Τριανταφύλλου (Κολόκας 1)















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος