Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Παλτά United-Τσουβάλια 4-6

Χωρίς να ιδρώσουν τα Τσουβάλια νίκησαν με 6-4 τα Παλτά, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων εν όψει τον νοκ άουτ αναμετρήσεων.
Η συνάντηση έγινε  την Τρίτη (8/7) και ξεκίνησε στις 23.00 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του 4ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Τα Παλτά United παρατάχτηκαν με πολλές απουσίες και έδειξαν εικόνα αποσύνθεσης. Για να αγωνιστούν πήραν στην σύνθεση τους τον «δανεικό» Χάρη Κουτσουπιά της Παρτουζάν. Στο γήπεδο βρέθηκαν μόλις 4 αθλητές. Στα αγωνιστικά προσπάθησαν να πάρουν το πρώτο τους βαθμό, όμως βρήκαν απέναντι τους τον εξαιρετικό γκολκίπερ Νίκο Σβερώνης.
Τα Τσουβάλια του Κώστα Τσιάμη έκαναν μια χαλαρή προπόνηση και διασκέδασαν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό άγχος. Η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε και τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου. Παράλληλα έκανε συντήρηση δυνάμεων εν όψει τον νοκ άουτ αναμετρήσεων. 4 γκολ πέτυχε ο Γιώργος Βούρτσας, που έχασε την ευκαιρία να ανέβει ψηλά στον πίνακα των σκόρερ και να διεκδικήσει το κύπελλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης. Οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο Λάμπρος Σβερώνης, που δεν αγωνίστηκε.
Τα Παλτά τερμάτισαν στην τελευταία (5η) θέση του δεύτερου ομίλου με 0 βαθμούς και τα Τσουβάλια στην 2η θέση με 12 πόντους. Τα Τσουβάλια θα παίξουν στην επόμενη φάση με την LOreal Paris.

Κόντρα στους «Παριζιάνους»
Τα Τσουβάλια θα παίξουν την Πέμπτη(10/7) στην φάση των «16» κόντρα στην L’  Oreal Paris.

Μόλις 4
Τα Παλτά στο τελευταίο τους ματς κατέβηκαν στο γήπεδο με μόλις 4 αθλητές. Χρειάστηκε να γίνει η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή για να συμπληρωθούν. Για πρώτη φορά απουσίαζε και ο προπονητής Νίκος Χουσιάδας.

Θελαν  ακόμη και το «Χ»
Τα Τσουβάλια παίζανε ακόμη και για την ισοπαλία, η οποία θα τους έδινε την 2η θέση τον Όμιλο.

Πήρε Θ. Κουτσουπιά


Τα Παλτά για να μπορέσουν να συμπληρώσουν 5αδα πήραν «δανεικό»-«πλαστό» τον Χάρη Κουτσουπιά της Παρτουζάν. Μάλιστα ο παίκτης του ΑΠΟΚ σκόραρε και 2 τέρματα.

Κόντρα στον αδερφό
Ο Χάρης Κουτσουπιάς λίγο έλλειψε να κάνει την «ζημιά» στον αδερφό του Κώστα, ο οποίος παίζει στα Τσουβάλια.


Κατέβασε ρολά


Σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στους αγώνες νοκ άουτ έβαλε με την εμφάνιση του ο Νίκος Σβερώνης (Φωτογραφία). Ο παίκτης των Τσουβαλιών έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, κάνοντας σωρεία επεμβάσεων στην επανάληψη.

«Καρέ» ο Βούρτσας


4 φορές σκόραρε ο Γιώργος Βούρτσας από τα Τσουβάλια, ο οποίος έχασε σημαντική ευκαιρία να «αναρριχηθεί» ψηλά στον πίνακα των σκόρερ και να διεκδικήσει το κύπελλο. Έφτασε τα 17 τέρματα και είναι μέσα στους πρώτους της διοργάνωσης.

Μικρή διαφορά


Τα Τσουβάλια παίζοντας χωρίς άγχος προηγήθηκαν με 3-2 στο πρώτο μέρος. Μετά την μπαλιά του Οδυσσέα Νούλα, ο Γιώργος Βούρτσας πέτυχε το 0-1. Ο Κώστας Κουτσουπιάς (Φωτογραφία Αριστερά) σκόραρε μετά από ασιστ του Γιώργου Βούρτσα (0-2). Ο Μπάμπης Παπαϊωάννου (Φωτογραφία Κέντρο) με μακρινό χαμηλό σουτ και λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ μείωσε σε 1-2. Ο Μιχάλης Νούλας (Φωτογραφία Δεξιά) σκόραρε για το 1-3 μετά την ασιστ του Κώστα Κουτσουπιά. Ο Μπάμπης Παπαϊωάννου με πλασέ μείωσε σε 2-3. Τα Παλτά είχαν δυο δοκάρια με τον Πάνο Γενιτσαρόπουλο και το αυτοδοκάρι του Μιχάλη Νούλα.


Αυτοδοκάρι
Ο Μιχάλης Νούλας είχε δοκάρι στο τέρμα της εστίας της ομάδας του στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα.

Όλα ο Βούρτσας
Με μόνιμο σκορερ των Γιώργο Βούρτσα τα Τσουβάλια έφτασαν εύκολα στο τελικό 4-6. Αντίθετα τα Παλτά με τον Χάρη Κουτσουπιά είχαν μειώσει προσωρινά στο γκολ (4-5). Ο Γιώργος Βούρτσας με διπλή προσπάθεια μετά την σέντρα του Μιχάλη Νούλα πραγματοποίησε το 2-4. Ο Βούρτσας πέτυχε «χατ-τρικ» με δυνατό σουτ για το 2-5. Ο Χάρης Κουτσουπιάς με δυο συνεχόμενα γκολ μείωσε σε 4-5 με το δεύτερο να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα. Το τελικό 4-6 διαμόρφωσε με το  4ο του τέρμα ο Γιώργος Βούρτσας. Δεύτερο δοκάρι είχε ο Πάνος Γενιτσαρόπουλος των Παλτών

Μέσα ο Τσιάμης


Ο Κώστας Τσιάμης αγωνίστηκε μέσα στο δεύτερο μέρος και όχι στην φυσική του θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-3

Συνθέσεις Ομάδων

Παλτά United (Μπάμπης Παπαϊωάννου): Ντρίβας, Παπαϊωάννου 2, Γενιτσαρόπουλος, Παπαβασιλείου, Κουτσουπιάς Θ. 2

Τσουβάλια (Κώστας Τσιάμης): Σβερώνης Ν., Νούλας Ο., Νούλας Μ. 1, Κουτσουπιάς Κ. 1, Βούρτσας 4 (Λάμπρου, Χονδρός, Τσιάμης, Λελούδης)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος