Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Σύλλογος Νέων Καρπενησίου-Καφραϊκός 3-1

Ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου και επικράτησε με 3-1 του Καφραϊκού, παίρνοντας την πρόκριση στην φάση των «16».
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Ιουλίου και άρχισε στις 20:50. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Οι δυο ομάδες διεκδικούσαν το «εισιτήριο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου έπαιζε για δυο αποτελέσματα και βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο στο «καναβάτσο». Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Κοντογεώργου κατάφερε να πιέσει τον αντίπαλο και να κάνει την ανατροπή, που τους έδωσε την πρόκριση. Η δεύτερη νίκη της ομάδας, που σηματοδοτούσε με είσοδο στην επόμενη φάση κρίνει απόλυτα επιτυχημένη την πορεία της στον θεσμό. Οι νέοι τερμάτισαν στην 4η θέση με 6 βαθμούς.
Ο Καφραϊκός ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε. Προηγήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννόπουλο και διεκδίκησε την πρόκριση επί ίσοις όροις. Στα τελευταία παιχνίδια είχε αρκετά βελτιωμένη παρουσία με την παρουσία του πορτιέρο Κώστα Γκορόγια να είναι καθοριστική. Οι «Κάφροι» ολοκλήρωσαν την πορεία τους στον θεσμό, έχοντας 3 πόντους (5η θέση) και αξιοπρεπή παρουσία. Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν στους «16» το δυνατό Dolce Café.

Πρόκριση νέων
Οι δυο ομάδες διεκδικούσαν την πρόκριση. Ο Καφραϊκός ήθελε μόνο νίκη, ενώ οι «ροζ» βολευόταν και με την ισοπαλία.

Αντιμετωπίζουν το Dolce
Οι νέοι θα αντιμετωπίσουν για την φάση των «16» την Πέμπτη στις 19:45 το Dolce Café, το οποίο τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α΄ Ομίλου.

4η κίτρινη του αρχηγού
Ο αρχηγός των νικητών Γιώργος Κοντογεώργος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης, που φτάνει τις 4 κίτρινες κάρτες.


Μέσα ο Κουτσουπιάς


Επανεμφανίστηκε ύστερα από τον αγώνα της πρεμιέρας ο προπονητής του Καφραϊκού Άκης Κουτσουπιάς, που έπαιξε στην άμυνα και όχι ως τερματοφύλακας.

Μπροστά με Γιαννόπουλο

 












Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 χάρης σε γκολ του ανεβασμένου Δημήτρη Γιαννόπουλου (Φωτογραφία Αριστερά), ύστερα από πάσα του Σπύρου Ευθυμίου. Νωρίτερα ο αρχηγός του Καφραϊκού είχε προσπάθεια στο αντίπαλο δοκάρι. Κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Γιώργος Κοντογεώργος (Φωτογραφία Δεξιά) του Συλλόγου Νέων.



Η πρόκριση στους «ροζ»


Ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου είχε καλύτερη απόδοση στην επανάληψη και έφτασε στην νίκη-ανατροπή με 3-1. Ο Δημήτρης Κώτσιας (Φωτογραφία Αριστερά) με πολύ ωραίο μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Πάνος Μαντέκας (Φωτογραφία Κέντρο) τροφοδοτήθηκε από τον Πάνο Παχή και έκανε το 2-1. Στο φινάλε ο Πάνος Κατσούδας (Φωτογραφία Δεξιά) «έγραψε» το 3-1 από ασίστ του Δημήτρη Ξαγάρας. Ο Ξαγάρας μάλιστα είχε δυνατό σουτ στο αντίπαλο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία για το 4-1.



Κόκκινη Κ. Γκορόγια-Τέρμα ο Ρούσσης

 












Και ενώ οι νέοι προηγούνταν με 2-1 ο τερματοφύλακας του Καφραϊκού Κώστας Γκορόγιας (Φωτογραφία Αριστερά) αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ανατρέποντας τον Πάνο Κατσούδα μέσα στην περιοχή. Κάτω από τα δοκάρια των ηττημένων κάθισε για τα τελευταία λεπτά ο Σάκης Ρούσσης (Φωτογραφία Δεξιά).


Έχασε πέναλτι πριν σκοράρει
Ο Πάνος Κατσούδας κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος πέναλτι, αλλά σούταρε έξω από το δεξί δοκάρι των αντιπάλων.


Σκορ Ημιχρόνου: 0-1

Συνθέσεις Ομάδων

Σύλλογος Νέων Καρπενησίου (Γιώργος Κοντογεώργος): Κοντογεώργος Δ., Κοντογεώργος Γ., Παχής, Κώτσιας 1, Τριανταφύλλου (Κατσούδας 1, Μαντέκας 1, Ξαγάρας)

Καφραϊκός (Άκης Κουτσουπιάς): Γκορόγιας Κ., Καραχρήστος, Ευθυμίου, Ρούσσης, Γιαννόπουλος 1 (Γκορόγιας Σ., Κουτσουπιάς)

Διαιτητής : Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος