Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Τσουβάλια-Φοιτητές F.C. 1-2 (1-1 Κανονική Διάρκεια)

«Δραματική» νίκη πέτυχαν οι Φοιτητές, οι οποίοι σε ένα ματς-ντέρμπι επικράτησαν των Τσουβαλίων στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με σκορ 2-1.
Ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση, περίπου στις 22:10 καθώς ο προηγούμενος προημιτελικός είχε οδηγηθεί και αυτός στην παράταση. Ήταν ο 3ος κατά σειρά αγώνας της φάσης των «8» του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Τα Τσουβάλια έκαναν υπερπροσπάθεια, αγωνιζόμενα σε όλη την διάρκεια της κανονικής διάρκειας και της παράτασης με 5 ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του Κώστα Τσιάμη έκανε ένα αρκετά καλό τουρνουά, φτάνοντας στην πρώτη 8αδα. Ισοφάρισε στο πρώτο ημίχρονο με «δράστη» τον Κώστα Κουτσουπιά.
Οι Φοιτητές απέδειξαν και σε αυτό παιχνίδι την ποιότητα και το βάθος, που έχουν στον πάγκο. Τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο, όμως το φινάλε τους βρήκε νικητές. Σκόρερ χρίστηκαν οι: Γιώργος Ζαγκότσης και Δημήτρης Ρούσσης με τον τελευταίο να σκοράρει στην εκπνοή της 10λεπτης παράτασης.
Οι νικητές αντιμετωπίζουν στα ημιτελικά την Βεντούζα την Τρίτη 15-7 στις 21:05.

2ο σερί στην παράταση
Το παιχνίδι κατέληξε στην παράταση, όπως και το προηγούμενο ανάμεσα σε Δυτική Φθιώτιδα και Βεντούζα.

Πολύ καλός ο Καρφής


Σωρεία επεμβάσεων και έχοντας σταθερή παρουσία έκανε ο 23χρονος πορτιέρο των Τσουβαλίων Νίκος Καρφής. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα της Ευρυτανίας.

Ικανοποιητική πορεία
Τα Τσουβάλια ήταν για πολλούς η ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης, αγγίζοντας την πρόκριση στους «4».

Στους «4» με Βεντούζα
Οι Φοιτητές θα αγωνιστούν στα ημιτελικά με την περυσινή κάτοχο Βεντούζα την Τρίτη 15-7 στις 21:05, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Χωρίς αλλαγή
Τα Τσουβάλια έβγαλαν τον αγώνα με την ίδια 5αδα, παρότι υπήρχαν 5 διαθέσιμες αλλαγές, κανείς εκ των: Σβερώνη Ν., Νούλα Ο., Τσιάμη, Λάμπρου και Λελούδη δεν πέρασε στο τερέν. Από τους Φοιτητές δεν έπαιξαν οι: Πάνος Κοντογιάννης και Γιάννης Καραγιάννης.

Προπονητής ο Ντουφεκιάς


Τους Φοιτητές καθοδήγησε στην νίκη-πρόκριση ο τραυματίας πρώτος σκόρερ της ομάδας Βασίλης Ντουφεκιάς.

«Χ» σε όλα
 
 












Ισοπαλία με 1-1 στα γκολ, αλλά και στα δοκάρια υπήρξε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Ο Γιώργος Ζαγκότσης (Φωτογραφία Αριστερά) μετά από μπαλιά του Γιάννη Ηλιάδη έκανε το 0-1, ενώ ο Κώστας Κουτσουπιάς (Φωτογραφία Δεξιά) εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μιχάλη Νούλα και ισοφάρισε (1-1). Δοκάρι είχαν οι: Μιχάλης Νούλας και Γιάννης Ηλιάδης από κόρνερ του Μπάμπη Καρβέλη.



Χωρίς γκολ η επανάληψη
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποιο τέρμα. Τα Τσουβάλια είχαν δοκάρι με τον Κώστα Κουτσουπιά, ύστερα από μπαλιά του Λάμπρου Σβερώνη.

Πρώτη κίτρινη


Τα Τσουβάλια δέχτηκαν την πρώτη τους κάρτα στην διοργάνωση, την οποία πήρε ο Γιώργος Βούρτσας (Φωτογραφία) για τράβηγμα στον Γιάννη Ηλιάδη.


2ο δοκάρι «Ήλι»


Στο πρώτο 5λεπτο της παράτασης οι Φοιτητές είχαν δοκάρι με χτύπημα φάουλ-«κεραυνός» του Γιάννη Ηλιάδη (Φωτογραφία, 2ο του στο παιχνίδι).

«Χτύπημα» στο 60΄


Όλοι ετοιμαζόταν για την διαδικασία των πέναλτι, αλλά στην εκπνοή μίλησε η εμπειρία των Φοιτητών, καθώς βγήκε και η κούραση στον αντίπαλο. Ο Γιάννης Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ, ο Μπάμπης Καρβέλης έκανε το γύρισμα και ο Δημήτρης Ρούσσης (Φωτογραφία) με κοντινό γυριστό σουτ και αφού η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι πραγματοποίησε το τελικό 1-2. Nωρίτερα ο σκόρερ είχε τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον προ 10ετιας συμπαίχτη του στον ΑΠΟΚ Γιώργο Βούρτσα. Τα Τσουβάλια διαμαρτυρήθηκαν θεωρώντας ότι κακώς δώθηκε φάουλ, από το οποίο δέχτηκαν το γκολ.



Σκορ Ημιχρόνου: 1-1

Συνθέσεις Ομάδων

Τσουβάλια (Κώστας Τσιάμης): Καρφής, Σβερώνης Λ., Κουτσουπιάς 1, Νούλας Μ., Βούρτσας

Φοιτητές F.C. (Γιάννης Καραγιάννης): Κουτούμπας, Ηλιάδης, Ρούσσης 1, Φλωράκης, Ζαγκότσης 1(Καρβέλης, Κόγιας, Μπούτσι, Γιαννακόπουλος)

Διαιτητές: Βασίλης Λάμπρου& Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας





















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος