Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τριπλή Ευρυτανική επιτυχία από ΕΠΣΕ και Ακαδημία

Ευρυτανικό «χρώμα» είχε το 2ο τουρνουά ακαδημιών Karpenisi Summer Soccer Cup. Και οι τρεις ομάδες της Ευρυτανίας ανέβηκαν στο βάθρο, κατακτώντας 1 χρυσό και 2 αργυρά μετάλλια. Οι έφηβοι (1996-1998) της ΕΠΣ Ευρυτανίας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Χρυσαφόπουλου έκαναν 4 νίκες και κατέκτησαν την πρώτη θέση.
Η ομάδα αποτελούνταν από τους:  Δημήτρη Γενιτσαρόπουλο, Πάνο Γενιτσαρόπουλο, Γιώργο Γιόγιο, Αποστόλη Φούκα, Πάνο Λιάγκα, Πάνο Αντωνίου, Βαγγέλη Αθανασόπουλο, Δημήτρη Κοτρώνη, Πάνο Μπλέντζο, Άρη Σιταρά, Κώστα Χρυσαφόπουλο, Δημήτρη Ράπτη, Αργύρη Τσάκνη, Τόμι Χρυσαφόπουλο, Αντώνη Κουτσοθόδωρο, Φλοριάν Μπούτσι και Ράντου Πάτρου.
Κέρδισαν με 3-1 και 3-0 τον Υμηττό σε όμιλο και ημιτελικό αντίστοιχα, με 1-0 το Κερατσίνι και με τε 2-0 τον Ασπρόπυργο. 4 γκολ πέτυχε ο Κώστας Χρυσαφόπουλος, 2 ο Φλοριάν Μπούτσι και από 1 οι: Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Πάνος Γενιτσαρόπουλος και Πάνος Αντωνίου. Το κύπελλο για τους Ευρυτάνες σήκωσε ο μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Αθανασόπουλος.
Τα Juniors της Ακαδημίας των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα (2003-2004) κατετάγησαν δεύτερα. Έχασαν με 4-2 από το Λέχαιον της Κορίνθου και είχαν μια νίκη με 4-2 επί της Α.Ε. Μαλεσίνας και μια ισοπαλία 0-0 με το Ίλιον. Σε φιλικό με την Α.Ε. Μαλεσίνας ηττήθηκαν με 3-1. Τα γκολ πέτυχαν οι: Παναγιώτης Μπίκας(4) και Γιάννης Τσούκας(2), με τον δεύτερο να σκοράρει και στο φιλικό. 
Το ρόστερ ήταν το ακόλουθο: Μάνθος Καβατζόπουλος, Στέφανος Μήτσιου, Παναγιώτης Μπίκας, Δημήτρης Μπουλάκος, Κωνσταντίνος Νικοπολίδης, Νάσος Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Τσούκας, Γιάννης Καμαρέτσος, Γιώργος Παπανικολάου, Γιάννης Τσάρας, Γιάννης Υφαντής, Γιώργος Κελεσίδης, Δημήτρης Λάππας, Παναγιώτης Δροσίνης, Παναγιώτης Λάππας, Χάρης Σουλιώτης, Κωνσταντίνος Φλωράκης και Γιάννης Κοκκοτίνης.
Οι παμπαίδες (2001-2002) αναδείχτηκαν δεύτεροι, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό με 4-2 από τον Απόλλωνα Αθηνών 1. Είχαν κερδίσει με 2-0 το Ίλιον στον ημιτελικό. Στον όμιλο είχαν βγει πρώτοι, νικώντας με 4-3 τον Απόλλωνα 2 και με 4-2 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.
Σκόρερ ήταν οι: Γιώργος Σερπάνος(5), Αλέξανδρος Τόλης(4), Γιάννης Μοτσιόλας(1) Θανάσης Τριανταφύλλου(1) και 1 αυτογκόλ. 
Η ομάδα αποτελούνταν από τους εξής αθλητές: Παναγιώτης Καραγιάννης, Γιώργος Καραθάνος, Δημήτρης Κυλλής, Γιάννης Μοτσιόλας, Γιώργος Σερπάνος, Γρηγόρης Τάσιος, Αποστόλης Νούλας, Δημήτρης Τσάμης, Στάθης Μπουμπουρής, Ερμής Καραμπάς, Στέργιος Καραντάνας, Χριστόφορος Μακρυπίδης, Σεραφείμ Μπομποτσιάρης, Μάριος Πατρώνης, Αλέξανδρος Τόλης, Νίκος Τόλης, Θανάσης Τριανταφύλλου και Πέτρος Καββαδίας. Την κούπα της 2ης θέσης παρέλαβε ο αρχηγός Γρηγόρης Τάσιος.
Εκπροσώπηση για την Ευρυτανία δεν υπήρχε μόνο στην κατηγορία των παίδων.
Παρών ήταν από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Πάνος Παπαδημητρίου, ενώ προεξοχόντων τον προπονητών Δημήτρη Αντωνίου, Χρήστου Καλαμπάκα (Ακαδημία) και Γιώργου Χρυσαφόπουλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας) οι ομάδες πανηγύρισαν και φωτογραφήθηκαν μαζί σε ένα ευχάριστο και πανηγυρικό κλίμα.














































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος