Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Φραγκίστα-Κρέντη 2-3

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες η Κρέντη πήρε δίκαια την νίκη στο γειτονικό ντέρμπι επικρατώντας της Φραγκίστας με 2-3.
Το γειτονικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (13/10) στο γήπεδο της Δυτικής Φραγκίστας και άρχισε στις 4.30 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας και το παρακολούθησαν περίπου 80 θεατές. Έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και θερμοκρασία γύρω στους 25 βαθμούς.
Η Φραγκίστα, του Γιώργου Περούλα, έκανε την χειρότερη της φετινή εμφάνιση και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Ήταν κακή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Στο πρώτο μέρος έμεινε πίσω στο σκορ, όμως στην επανάληψης μέσα σε 3 λεπτά από στημένα έκανε την ολική ανατροπή. Στην συνέχεια οπισθοχώρησε και δέχτηκε αρκετή πίεση, που είχε ως αποτέλεσμα να «λυγίσει» και να ηττηθεί με 2-3. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν ο Κώστας Κατσαδούρος και με αυτογκόλ ο Άκης Καρανταλής.
Η Κρέντη, του Νίκου Βούρτσα, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δημιούργησε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Γιώργου Λαθύρη. Με το σημαντικό διπλό οι Κρεντιώτες ξεφεύγουν από τις τελευταίες θέσεις και ανεβαίνουν ψυχολογικά εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Αφού έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο πήραν προβάδισμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος «αφυπνίστηκαν» και χωρίς να το καταλάβουν έμειναν στα πρώτα λεπτά πίσω στο σκορ. Πίεσαν και δεν το έβαλαν κάτω και τελικώς δικαιώθηκαν γυρνώντας το ματς σε 2-3 με γκολ του Κώστα Σταμούλη και του Πάνου Βλάχου. Στις καθυστερήσεις του ματς αποβλήθηκε με απ ευθείας κόκκινη ο τερματοφύλακας Αποστόλης Ντάλλας.
Την επόμενη(5η) αγωνιστική η Φραγκίστα ταξιδεύει στο Καρπενήσι για να αγωνιστεί κόντρα στα Άγραφα το Σάββατο (19/10), ενώ η Κρέντη ταξιδεύει στο Ραπτόπουλο για να παίξει με την τοπική Δόξα. Οι ομάδες μετά το σημερινό αποτέλεσμα ισοβαθμούν στην 5η θέση έχοντας 4 βαθμούς.

Προσέλκυσε το ενδιαφέρον
Η γειτονική αναμέτρηση σε συνδυασμό με τις καλές καιρικές συνθήκες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της γύρω περιοχής. Το ματς έγινε παρουσία περίπου 80 θεατών.



Και τα 5 από στημένα
Και τα 5 τέρματα της αναμέτρησης προήλθαν από στημένα. Τα 2 προήλθαν από κόρνερ και τα υπόλοιπα από φάουλ, πλάγιο άουτ και πέναλτι.

Επιτυχημένα αποτελέσματα


Τους Κρεντιώτες καθοδήγησε από τον πάγκο και σε αυτό το ματς ο τραυματίας μέσος Νίκος Βούρτσας (Φωτογραφία). Η ομάδα με την καθοδήγηση του Βούρτσα είναι αήττητη έχοντας αποσπάσει 4 βαθμούς και έχει «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση. Φαίνεται ότι η ομάδα θα ακολουθήσει όπως και πέρυσι την επιτυχημένη «συνταγή» του παίκτη-προπονητή. Πέρυσι την ομάδα καθοδηγούσε ο επιθετικός Κώστας Μάκκας κάνοντας εξαιρετική πορεία.

Από τα πόδια του Ζήκα


Και τα δυο τέρματα της Φραγκίστας προήλθαν από στημένα του μέσου Μάκη Ζήκα. Το πρώτο τέρμα προήλθε από εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στον Κώστα Κατσαδούρο και το δεύτερο από κόρνερ, με τον Άκη Καρανταλή να σημειώνει αυτογκόλ.

Επέστρεψαν Μπισμπίκης Β. & Γούλας

 












Δυο ποδοσφαιριστές απουσίαζαν στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στο Ραπτόπουλο και τέθηκαν ξανά στην διάθεση του Γιώργου Περούλα. Πρόκειται για τον κεντρικό μέσο Βασίλη Μπισμπίκη (Φωτογραφία Αριστερά, Εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του) και τον πλάγιο μεσοεπιθετικό Ταξιάρχη Γούλα (Φωτογραφία Δεξιά). Αντικατέστηκαν τους Κώστα Μάκκα και Πάνο Καζάκο, οι οποίοι έμειναν στον πάγκο.  Αυτές ήταν οι δυο και μοναδικές διαφοροποιήσεις της Φραγκίστας σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής.

2 νέα πρόσωπα
Ο Νίκος Βούρτσας της Κρέντης παρέταξε την ομάδα του με 2 νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Ποταμιά. Κάτω από τα δοκάρια επέστρεψε ο Αποστόλης Ντάλλας και στο κέντρο αγωνίστηκε ο έμπειρος Κώστας Σταμούλης. Πήραν τις θέσεις των: Σωτήρη Ντάλλα και Θανάση (Ν) Ντάλλα (Έπαιξε ως αλλαγή).

Σκόραραν ξανά
Συνολικά 3 ποδοσφαιριστές σκόραραν για 2ο συνεχόμενο ματς. Ο Κώστας Μάκκας και ο Πάνος Βλάχος της Κρέντης σκόραραν για δεύτερο συνεχόμενο ματς από πλευράς Κρέντης. Ο πρώτος είχε σκοράρει με πέναλτι και την περασμένη αγωνιστική και ο δεύτερος είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο τελικό 2-2. Σήμερα πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του. Ενώ για την Φραγκίστα ο επιθετικός της Κώστας Κατσαδούρος σκόραρε για 2η συνεχή συνάντηση. Είχε πετύχει το 2ο γκολ στην εκτός έδρας επικράτηση του ΑΠΟΔΦ μέσα στο Ραπτόπουλο.

Άλλαξαν ομάδα

 












Δυο παίκτες πέρυσι αγωνίζονταν σε διαφορετική ομάδα και τέθηκαν αντιμέτωποι με την πρώην τους ομάδας. Πρόκειται για τον λίμπερο της Κρέντης Κώστα Ντάλλα (Φωτογραφία Δεξιά) και τον μεσοαμυντικό της Φραγκίστας Γιάννη Ντάλλα (Φωτογραφία Αριστερά). Οι δυο τους ακολούθησαν διαφορετική διαδρομή στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Το αγαπημένο 2-3
Η Κρέντη και πέρυσι είχε φύγει νικήτρια από το ίδιο γήπεδο με σκορ 2-3. Στις 4 εκτός έδρας νίκες της πλέον μέσα στην Φραγκίστα οι 3 είναι με σκορ 2-3, ενώ έχει κερδίσει και άλλη μια φορά με σκορ 1-3. Φίλοι της ομάδας πριν την έναρξη της ομάδας χαριτολογώντας προέβλεψαν ότι θα κερδίσουν και φέτος με 2-3!

Στον πάγκο οι Πρόεδροι


Από τον πάγκο παρακολούθησαν το ματς οι δυο Πρόεδροι των ομάδα Κώστας Λάππας (Φωτογραφία Δεξιά, Κρέντη) και Χρήστος Γαλανός (Φωτογραφία Αριστερά, Φραγκίστα). Στο δεύτερο μέρος παραβρέθηκε στην συνάντηση ο πρώην παράγοντας και των δυο ομάδων π. Ευάγγελος Φεγγούλης (Φωτογραφία Κάτω). Παρών ήταν επίσης οι διοικητικοί: Θεόδωρος Τουφεκούλας (Φραγκίστα) και Χρυσόστομος Μάκκας (Φωτογραφία Κέντρι, Κρέντη).


Απονεμήθηκε το κύπελλο
Πριν την έναρξη του αγώνα το μέλος της ΕΠΣ Ευρυτανίας απένειμε στην Φραγκίστα το περσινό κύπελλο ήθους που κατέκτησε. Το κύπελλο παρέδωσε στον αρχηγό και προπονητή της ομάδας Γιώργο Περούλα.



Α΄ μέρος

Στο κέντρο
Το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου παίχτηκε στην μεσαία γραμμή, με τις ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες να είναι λιγοστές.

Τις ευκαιρίες η Κρέντη


Η Κρέντη «πατώντας» καλύτερα στο πρώτο μέρος έδειξε από νωρίς διαθέσεις να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 15ο λεπτό ο Κώστας Μάκκας πλάσαρε μέσα από την περιοχή και ο Πάνος Γερονίκος (Φωτογραφία) απέκρουσε προ της γραμμής. Σημαντική ευκαιρία έχασε στο 33ο λεπτό ο Πάνος Βλάχος, η κεφαλιά του οποίου αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον Γιώργο Λαθύρη.




Με πέναλτι στις καθυστερήσεις

 
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Βαγγέλης Μάκκας (Φωτογραφία Αριστερά) μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε καθαρά από τον Δημήτρη Μακρή (Φωτογραφία Κέντρο). Ο διαιτητής Δημήτρης Αθανασιάς καταλόγισε την παράβαση και έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κώστας Μάκκας (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος σούταρε ψηλά στην δεξιά γωνία του Γιώργου Λαθύρη και έκανε το 0-1.





Πολλά λάθη
Η Φραγκίστα δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στο πρώτο μέρος και υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Απείλησε μόνο με σουτ εκτός περιοχής στα τελευταία λεπτά του 1ου μέρους.

Οι καλύτερες φάσεις
15΄: Ο Βούρτσας Γ. έκανε την μπαλιά για τον Μάκκα Κ., που «τσίμπησε» την μπάλα, την πέρασε πάνω από τον Λαθύρη με πλασέ και ο Γερονίκος απέκρουσε σωτήρια προ της γραμμής.
23΄: Εκτέλεση φάουλ του Μπισμπίκη Β. πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Κρέντης.
33΄: Ο Καρανταλής εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, ο Βλάχος πήρε την γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και ο πορτιέρο της Φραγκίστας απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.
35΄: Σουτ του Ζήκα εκτός περιοχής πέρασε πάνω από το τέρμα της Κρέντης.
42΄: Χαμηλό σουτ του Ντάλλα Ι. εκτός περιοχής και αριστερά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στην δεξιά του γωνία ο Ντάλλας Απ..
45΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κεφαλιά του Σταμούλη από κοντά πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι
45΄+1΄: Ο Λάππας εκτέλεσε το πλάγιο για τον Μάκκα Ε., ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Λάππα με τον ρέφερι Αθανασιά να καταλογίζει το πέναλτι. Ο Μάκκας Κ. το εκτέλεσε, σούταρε ψηλά στην δεξιά γωνία της Φραγκίστας και έκανε το 0-1.
45΄+3΄: Εκτέλεση φάουλ του Γούλα Τ. απέκρουσε με τις γροθιές ο γκολκίπερ της Κρέντης.

Β΄ μέρος

Ξεκίνησε δυνατά
Με άλλον «αέρα» μπήκε στην επανάληψη η γηπεδούχος Φραγκίστας. Στο πρώτο 15λεπτο του ματς πίεσε τον αντίπαλο και έκανε την ανατροπή.

Έφερε «τούμπα» το ματς

 












Μέσα σε 3 λεπτά η γηπεδούχος ομάδα έφερε τα πάνω-κάτω κάνοντας την ολική ανατροπή. Στο 48ο λεπτό ο Μάκης Ζήκας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Κώστα Κατσαδούρο (Φωτογραφία Αριστερά) και κατέληξε στην δεξιά γωνία του Αποστόλη Ντάλλα (1-1). Τρία λεπτά αργότερα ο Μάκης Ζήκας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Άκης Καρανταλής (Φωτογραφία Δεξιά) στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας άθελα του το 2-1.





Ξεπέρασε την «ψυχρολουσία»
Η Κρέντη πολύ γρήγορα ξεπέρασε την «ψυχρολουσία» και ήταν καλύτερη από το 60ο λεπτό μέχρι και το 80ο λεπτό, όπου χάρις την επιμονή της και την ανωτερότητα της γύρισε το ματς.

Δίλεπτο ευκαιριών
Στο 61ο λεπτό η κεφαλιά του Πάνου Βλάχου, έπειτα από κόρνερ του Γιώργου Βούρτσα, πέρασε άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Κώστας Μάκκας έκανε την κεφαλιά, έπειτα από το πλάγιο του Γιώργου Βούρτσα και ο Πάνος Γερονίκος απέκρουσε ξανά την προσπάθεια του αρχηγού της Κρέντης. Αυτές ήταν οι πρώτες ευκαιρίες της Κρέντης, που έδειχναν τις διαθέσεις της για ανατροπή.



Συμμετοχή για Σ. Περούλα


Ο Μάκης Περούλας κατάγραψε την πρώτη του φετινή συμμετοχή. Αποτέλεσε την μοναδική αλλαγή των γηπεδούχων, μπαίνοντας στο ματς στο 72ο λεπτό, στην θέση του αδερφού του Γιώργου.

Απάντησε με τον ίδιο τρόπο

 












Μέσα σε 3 λεπτά η Κρέντη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, όμως η ομάδα του Νίκου Βούρτσα απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Μέσα σε ένα 3λεπτο έκανε την ολική ανατροπή. Πρώτα στο 74ο λεπτό ο Γιώργος Βούρτσας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Κώστας Σταμούλης (Φωτογραφία Αριστερά) στο δεύτερο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 77΄ μετά από πλάγιο άουτ του Γιώργου Λάππα από αριστερά και μετά από απομάκρυνση της άμυνας ο Πάνος Βλάχος (Φωτογραφία Δεξιά) έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ ψηλά στην αριστερή γωνία του Γιώργου Λαθύρη έγραψε το τελικό 2-3.





Κλειστοί οι διάδρομοι
Η Φραγκίστα δεν μπόρεσε για δεύτερη φορά να κάνει την ολική ανατροπή. Ευκαιρία στο 78ο λεπτό έχασε ο Ταξιάρχης Γούλας, που εκτέλεσε φάουλ με τον Αποστόλη Ντάλλα να αποκρούει. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία είχαν την εδαφική υπεροχή, όμως δεν βρήκαν κενούς χώρους.


Μικροεπεισοόδια και αποβολή του Ντάλλα Απ.


Δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γειτονικό ντέρμπι. Ο Βασίλης Μπισμπίκης της Φραγκίστας αψιμάχησε με τον γκολκίπερ της Κρέντης Αποστόλη Ντάλλα. Ο γκολκίπερ μάλιστα του επιτέθηκε και τον χτύπησε εκτός φάσης στο 91ο λεπτό και αντίκρισε την απ ευθείας κόκκινη του διαιτητή Δημήτρη Αθανασιά. Ο παίκτης της Φραγκίστας τιμωρήθηκε με κίτρινη. Την εστία υπερασπίστηκε στα υπόλοιπα 4 λεπτά των καθυστερήσεων ο μέσος Πάνος Βλάχος, αφού δεν υπήρχε άλλη αλλαγή. 





Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Ο Ζήκας εκτέλεσε χαμηλά το φάουλ από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Κατσαδούρο και κατέληξε στην δεξιά γωνία της Κρέντης (1-1).
51΄: Από μπαλιά του Μπισμπίκη Ι. η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο και έφτασε στον Γούλα Τ., που σούταρε μέσα από την περιοχή και αριστερά με τον Ντάλλα Απ. να μην συγκρατεί την μπάλα και αυτή να καταλήγει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζήκας από αριστερά, ο Καρανταλής στο πρώτο δοκάρι προσπάθησε να αποκρούσει προ του Ντάλλα Ι. και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας αυτογκόλ για το 2-1.
61΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κεφαλιά του Βλάχου από καλή θέση πέρασε άουτ από το δεξί «Γ» της Φραγκίστας.
61΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε δυνατά το αράουτ από δεξιά ο Μάκκας Κ. έκανε την κεφαλιά και ο Γερονίκος απέκρουσε ξανά προ της γραμμής του τέρματος.
62΄: Ο Λάππας εκτέλεσε πλάγιο από αριστερά και ο Μάκκας Ε. έκανε την κεφαλιά από κοντά, με τον Λαθύρη να αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ.
65΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε ακόμη ένα πλάγιο άουτ από δεξιά με το πλασέ του Μάκκα Κ. να φεύγει ελάχιστα άουτ από την αριστερή γωνία του Λαθύρη.
69΄: Ο Μπισμπίκης Ι. έκανε ατομική προσπάθεια εκτός περιοχής σούταρε και ο πορτιέρο της Κρέντης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.
71΄: Ο Μάκκας Ε. σέντραρε από αριστερά και την προβολή του Ντάλλα Αθ. στο δεύτερο δοκάρι μπλόκαρε εύκολα ο Λαθύρης.
73΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε πλάγιο από δεξιά και η κεφαλιά του Μάκκα Ε. από κοντά πέρασε πάνω από το τέρμα της Φραγκίστας.
74΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Σταμούλης από κοντά στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά στην αριστερή γωνία των γηπεδούχων ισοφάρισε σε 2-2.
77΄: Ο Λάππας εκτέλεσε πλάγιο από αριστερά, η άμυνα της Φραγκίστας απέκρουσε προσωρινά και ο Βλάχος με δυνατό σουτ στην  ψηλά αριστερή γωνία του Λαθύρη έγραψε το τελικό 2-3.
78΄: Εκτέλεση φάουλ του Γούλα Τ. απέκρουσε ο πορτιέρο της Κρέντης.
91΄: Ο γκολκίπερ της Κρέντης Ντάλλας Απ. χτύπησε εκτός φάσης τον Μπισμπίκη Β. και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Γκολκίπερ στα τελευταία λεπτά ήταν ο Βλάχος.

Ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς
Μετά το τέλος του γειτονικού ντέρμπι οι φιλοξενούμενοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Κίτρινες Κάρτες
Μακρής Δ., Νταλαφούρας, Μπισμπίκης Β.,  Λεπενιώτης

Διακριθέντες
Φραγκίστα: Ζήκας, Ντάλλας Ι.  
Κρέντη: Μάκκας Κ., Βούρτσας Γ., Βλάχος, Σταμούλης 

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Περούλας (Φραγκίστα): «Η ομάδα μου βρέθηκε σε μια άσχημη ημέρα. Αν και ήμασταν πλήρης δεν αποδώσαμε ούτε το 50% των δυνατοτήτων μας. Όταν ξεκινάει η γκρίνια στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα είναι λογικό να μεταφέρεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα η Κρέντη έπαιξε πολύ πιο καλύτερα από μας . Ήταν στα σημεία καλύτερη, είχε περισσότερες ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ αν και βρέθηκε πίσω. Με την έναρξη του δεύτερου ημίχρονου μπόρεσε και πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Πέσαμε ψυχολογικά μετά τον «αέρα» των προηγούμενων παιχνιδιών και λόγω ότι πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας και της εμφάνισης της ομάδας.  Ακολουθούν δύσκολοι αγώνες  και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι το καλύτερο μπορούμε. Θα ήθελα να αναφερθώ στην αποβολή του τερματοφύλακα της Κρέντης και ήθελα να πω ότι είμαστε γειτονικές ομάδες και βρισκόμαστε κάθε μέρα. Θεωρώ ότι ο Ντάλλας επιτέθηκε χωρίς αιτία στο παίκτη της ομάδας μου εκείνη την χρονική στιγμή και πόσο μάλλον ενώ κέρδιζε η ομάδα του.  Καλή συνέχεια στην ομάδα στην ομάδα της Κρέντης.»

Νίκος Βούρτσας (Κρέντη): «Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας γιατί ήταν ένα τοπικό ντέρμπι.  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί μπόρεσαν και έκαναν μια τεράστια ανατροπή. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την Φραγκίστα, ήταν ένα 5λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που «κοιμηθήκαμε» και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Η ομάδα μου έπαιξε καλά. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε όποια κενά υπήρχαν στην άμυνα μας και πιστεύω ότι το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό απλά αυτή η ολιγωρία μας στοίχησε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα οι συμπαίκτες μου έδειξαν ψυχικά απόθεμα και μπόρεσαν να γυρίσουν ένα παιχνίδι σε μια έδρα δύσκολη, όπως αυτή της Φραγκίστας. Πιστεύω ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς κυριάρχησε η δύναμη. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, και αυτοί που ξεκίνησαν βασικοί και αυτοί που έπαιξαν ως αλλαγή, γιατί βοήθησαν τα μέγιστα για να έρθει αυτή η ανατροπή. Κοιτάμε πλέον το επόμενο στο Ραπτόπουλο, το οποίο είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την συνέχεια. Αυτή η νίκη, μας δίνει ψυχικά αποθέματα για την συνέχεια. Να ευχαριστήσουμε την Φραγκίστα για την φιλοξενία που είχαμε και της εύχομαι καλή συνέχεια.»

Συνθέσεις Ομάδων

Φραγκίστα (Γιώργος Περούλας):  Λαθύρης Γ., Μακρής Δ., Γερονίκος Π., Νταλαφούρας, Περούλας Γ.(72΄ Περούλας Σ.), Ντάλλας Ι., Μπισμπίκης Ι., Γούλας Τ., Μπισμπίκης Β.(Κ-Γ), Ζήκας, Κατσαδούρος Κ.

Κρέντη (Νίκος Βούρτσας) : Ντάλλας Απ., Καρανταλής, Λάππας, Μπύρος Σ., Ντάλλας Κ., Μάκκας Ε.(85΄ Λεπενιώτης), Τσάκνης(57΄ Ντάλλας Αθ.(Ν.)), Βλάχος, Μάκκας Κ., Βούρτσας Γ., Σταμούλης(82΄ Γκούρλιας)

Διαιτητής: Δημήτρης Αθανασιάς (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Βασίλης Ίβρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες:  Παναγιώτης  Κολλημένος