Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Coetus-The Black Wolves 34-25

Στο πιο όμορφο παιχνίδι του τουρνουά το Coetus επιβλήθηκε των Black Wolves με 34-25 και κατέκτησε το τρίτο κατά «εισιτήριο» για την φάση των προημιτελικών.
Ο αγώνας, ο οποίος ήταν στα πλαίσια του 2ου τουρνουά μπάσκετ του συλλόγου νέων Κρέντης άρχισε περίπου στις 19:30. Τον παρακολούθησαν και αυτόν αρκετοί θεατές.
Το Coetus (Αγωνίστηκε με τις φανέλες των Krenti Bulls) παίζοντας γρήγορο μπάσκετ και έχοντας την τριπλέτα των Μάκκα-Βούρτσα Ν.-Βούρτσα Γ. σε αρκετά καλή ημέρα έφτασε στην νίκη-πρόκριση χωρίς δυσκολίες. Η ομάδα του Πάνου Λεπενιώτη έπαιξε πολύ ωραία και κέρδισε δίκαια, έχοντας την πρωτοπορία σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Οι Black Wolves είχαν για μόνιμο σκόρερ τους τον Μιχάλη Λάππα, που τους κρατούσε «ζωντανούς» στο παιχνίδι. Πάλεψαν, όμως δεν μπόρεσαν να φέρουν την διαφορά σε απόσταση 5 πόντων και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.
Οι νικητές προκρίθηκαν για δεύτερο σερί τουρνουά στα ημιτελικά. Θα αντιμετωπίσουν τους περυσινούς τροπαιούχους της Drink Team.

«Κρεντιώτικη» μονομαχία
Αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες της Κρέντης με αυτήν του Coetus να «χαμογελά».

Οι ποδοσφαιριστές του Ευρυτανικού














Με τους «μαύρους λύκους» αγωνίστηκαν τα αδέρφια Βάιος (Φωτογραφία Δεξιά) και Χρήστος Ντάλλας (Φωτογραφία Αριστερά). Είναι ποδοσφαιριστές του Ευρυτανικού, που αγωνίζεται στην Α1΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας και η καταγωγή τους είναι από την Κρέντη.

Κορυφαίος ο Κώστας Μάκκας


Ο ιδιοκτήτης του coetus Κώστας Μάκκας έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών. Σημείωσε συνολικά 14 πόντους με 2 τρίποντα.


One man show!


Ο σέντερ των Black Wolves Μιχάλης Λάππας (Φωτογραφία) πέτυχε τους 20 από τους 25 πόντους της ομάδας του και με δικές του προσπάθειες οι «λύκοι» κρατήθηκαν κοντά στο παιχνίδι. Τρεις πόντους σημείωσε ο αρχηγός Βαγγέλης Μάκκας.

Μπροστά το Coetus
Ανώτερο από τον αντίπαλο του το Coetus προηγήθηκε με 9 πόντους στο πρώτο 14λεπτο και συγκεκριμένα με 14-5.

«Καθάρισαν» την νίκη


Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους με «μπροστάρηδες» τους Μάκκα Κ. και τους αδερφούς Γιώργο (Φωτογραφία) και Νίκο Βούρτσα. Οι Wolves προσπάθησαν και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι.

Τα 7λεπτα
7-2, 14-5, 25-15, 34-25

Διαιτητές: Δημήτρης Ξανθόπουλος & Ηλίας Τσιγαρίδας

Συνθέσεις Ομάδων

Coetus (Πάνος Λεπενιώτης): Βούρτσας Ν. 7, Βούρτσας Γ. 7, Λεπενιώτης, Μπύρος Ε., Μπύρος Σ., Μάκκας 14(2), Κουτσούμπας 6

Black Wolves (Νίκος Καραΐσκος & Βαγγέλης Μάκκας): Μάκκας Ε. 3, Ντάλλας Ν., Ντάλλας Β., Ντάλλας Χ. 2, Λιάγκας, Γαλανός, Ζιωζιός, Λάππας 20, Γώγος 



























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας