Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Drink Team-Comanto B.C. 37-24

Έχοντας πληθώρα λύσεων η Drink Team επικράτησε 37-24 των μαχητικών Comanto B.C. και πέρασε στους «4», στοχεύοντας στην διατήρηση των κεκτημένων.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/8, άρχισε στις 20:30 και με αυτόν ολοκληρώθηκαν οι προημιτελικοί στο τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει ο σύλλογος νέων Κρέντης στο γήπεδο Κερασόβου στο «Σύνορο».
H Drink Team του Πάνου Βλάχου έλεγχε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του και πήρε την νίκη-πρόκριση σε ρυθμούς ρελαντί. Πλουραλισμός υπήρξε στο σκοράρισμα των «μαύρων», καθώς 9 αθλητές βρήκαν τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι.
Οι νεανικοί Comanto στην πρώτη τους παρουσία σε τουρνουά πάλεψαν φιλότιμα και κατάφεραν να έχουν μια αρκετά αξιοπρεπή παρουσία. Οι παίχτες του Νίκου Καμαρέτσου, που είχαν μόλις μια 7αδα αθλητών σκόραραν 4 φορές έξω από τα 6,25.
Οι νικητές θα έχουν δύσκολο έργο στα ημιτελικά, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι με το Coetus.

Υπό το φώς των προβολέων
Χρειάστηκε να ανάψουν οι προβολείς του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ, καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε περίπου στις 21:30.

Κορυφαίοι Τρίκας & Ντάλλας

 












Από πλευράς νικητών πολύ καλός ήταν ο σέντερ Γιώργος Τρίκας (Φωτογραφία Αριστερά) που σκόραρε 7 πόντους συνολικά, όσους είχε και ο Γιώργος Ντάλλας (Φωτογραφία Δεξιά), που προήλθε από τον πάγκο.

Ξεχώρισε ο Γεωργαλής














Με 9 πόντους ο Ντίνος Γεωργαλής (Φωτογραφία Αριστερά) ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων. Σκόραρε μάλιστα μια φορά έξω από τα 6,25. Ο αθλητής είχε αγωνιστεί στο τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου με την φανέλα του Μεγάλου Χωριού. Στους 8 με δυο τρίποντα σταμάτησε ο Στέφανος Καμαρέτσος (Φωτογραφία Δεξιά).

+13


Οι Κερασοβίτες προηγήθηκαν με διαφορά ασφαλείας στο πρώτο 14λεπτο και συγκεκριμένα με 23-10. Κυριάρχησαν κάτω από τα καλάθια οι: Γιώργος Τρίκας και Πάνος Βλάχος (Φωτογραφία, Στο μικρό διάστημα που έπαιξε). Ένα εντυπωσιακό τρίποντο πέτυχε ο Στέφανος Καμαρέτσος, που ήταν το πιο όμορφο και πιο μακρινό της αγωνιστικής ημέρας.

Βελτιωμένοι οι Comantos


Παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο τρίτο επτάλεπτο οι comantos δεν δέχτηκαν κανέναν πόντο και μείωσαν στους 6 (23-17). Η συνέχεια ωστόσο άνηκε στην Drink Team, η οποία με ένα επιμέρους 14-7 διαμόρφωσε το τελικό 37-24. Ένα πολύ ωραίο καλάθι σημείωσε ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία).

Τα επτάλεπτα
9-0, 23-10, 23-17, 37-24

Διαιτητές: Κώστας Μάκκας & Γιώργος Βούρτσας

Συνθέσεις Ομάδων

Drink Team (Πάνος Βλάχος): Βλάχος Π. 5, Βλάχος Ξ., Κοσμάς Χ., Πλατικώνης 3(1), Σβερώνης 2, Θεοχάρης 2, Τρίκας Σ., Τρίκας Γ. 7, Ξανθόπουλος 2, Καλύβας Κ. 6, Κομματάς 3(1), Ντάλλας 7

Comanto B.C. (Νίκος Καμαρέτσος): Καμαρέτσος Ν. 2, Κωστής 2, Καμαρέτσος Σ. 8(2), Γεωργαλής 9(1), Μαυρογόνατος, Μάρκης 3(1)



























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας