Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Αγραίοι-Πανμπυραΐκός 0-3

Την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά πανηγύρισε ο Πανμπυραΐκός, ο οποίος επιβλήθηκε στην επανάληψη με 3-0 των Αγραιών, έχοντας την ανωτερότητα σε όλον τον αγώνα.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Βούλπης και άρχισε στις 19:20 το απόγευμα. Ήταν ο πρώτος ημιτελικός του τουρνουά, που διοργανώνει ο Δήμος Αγράφων. Αρκετοί θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα από την γύρω περιοχή.
Ο Πανμπυραΐκός έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κυριάρχησε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Προκρίθηκε δίκαια, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Ανέπαφη έμεινε η εστία της ομάδας και σε αυτό συνέβαλε αρκετά ο πολύ καλός αμυντικά Δημήτρης Γούλας.
Οι Αγραίοι από την Κρέντη ήταν αρκετά κακοί και δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή τους ημέρα. Δεν κατάφεραν να «παραβιάσουν» την αντίπαλη εστία με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι, που είχαν στην επανάληψη. Την ομάδα δεν κατάφερε να ενισχύσει καθόλου ο επιθετικός Κώστας Μάκκας λόγω εργασίας.
Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την Δόξα, ενώ οι Κρεντιώτες ολοκλήρωσαν την πετυχημένη πορεία τους στο τουρνουά.

Στο 6Χ6 της Βούλπης
Το Final 4 του 1ου τουρνουά 5Χ5 Δήμου Αγράφων πραγματοποιείται στο γήπεδο της Βούλπης και συμμετέχουν 6 αθλητές σε κάθε ομάδα.


Επανεμφανίστηκαν 2

 












Μετά από αρκετό καιρό αγωνίστηκε ο Σπύρος Μάκκας (Φωτογραφία Αριστερά) των Αγραίων, που έχει παίξει στην Α΄ ΕΠΣΕ με την Κρέντη. Σε Ευρυτανικά γήπεδα έκανε την επανεμφάνιση του ο Κώστας Λαθύρης (Φωτογραφία Δεξιά) του Λαρισαϊκού.

Αήττητος στο γήπεδο
Οι Γρανιτσιώτες προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά, έχοντας ηττηθεί μόνο σε ένα παιχνίδι στα χαρτιά. Θα αντιμετωπίσουν την Δόξα, την οποία είχαν κερδίσει στον όμιλο με 5-4. Αντίθετα οι Αγραίοι που τερμάτισαν στην κορυφή του Α΄ Ομίλου αποκλείστηκαν μετά την πρώτη τους ήττα.

Παρούσα η Αντιδήμαρχος


Τον αγώνα παρακολούθησε η Αντιδήμαρχος Δήμου Αγράφων Βάσω Φεγγούλη (Φωτογραφία) μαζί με τον ποδοσφαιρικό παράγοντα π. Ευάγγελο Φεγγούλη (Πατέρας της Αντιδημάρχου).

«Λευκό» ημίχρονο
Το πρώτο 25λεπτο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0

Σκόραρε ο Σ. Γούλας


Ο ποδοσφαιριστής του Πανμπυραΐκού Στέφανος Γούλας άνοιξε το σκορ σε 0-1 λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Χαμένο πέναλτι


Ο πρώτος σκόρερ των Αγραίων Γιώργος Βούρτσας του Ιωάννη (Φωτογραφία) αστόχησε σε πέναλτι στην επανάληψη, στέλνοντας την μπάλα άουτ και ενώ το σκορ ήταν 0-2.

Ένταση στην επανάληψη
Στα χέρια πήγαν να έρθουν ποδοσφαιριστές των δυο ομάδες κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά με την επέμβαση ψυχραιμότερων το σκηνικό έλαβε λήξη. 



Βρήκαν δίχτυα Αλέστας & Λ. Γούλας

 












Με τέρματα του Βασίλη Αλέστα (Φωτογραφία Αριστερά) και του Λάμπρου Γούλα (Φωτογραφία Δεξιά) οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν θριαμβευτικά στην πρόκριση με 0-3.

Σκορ Ημιχρόνου: 0-0

Κίτρινες Κάρτες
Βούρτσας Ν., Διαμάντης, Λαθύρης

Συνθέσεις Ομάδων

Αγραίοι (-): Μπύρος Ε., Βούρτσας Γ.(Ι), Ντάλλας, Βούρτσας Ν., Μπύρος Σ., Κουτσούμπας, Βούρτσας Γ.(Δ), Μάκκας Σ.

Πανμπυραΐκός (Λάμπρος Ζαχαράκης):  Γούλας Α., Γούλας Δ., Γούλας Σ. 1, Γούλας Λ. 1, Διαμάντης, Αλέστας 1, Λαθύρης, Ζαχαράκης

Διαιτητής: Γιώργος Παπαδήμος





















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας