Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Δόξα-Evrytania Sport 11-5

Με το ευρύ 11-5 η Δόξα πανηγύρισε την πρόκριση της στον τελικό του τουρνουά 5Χ5 του Δήμου Αγράφων. Οι Ραπτοπουλίτες κατέβαλλαν με 11-5 το Evrytania Sport.
Ο δεύτερος ημιτελικός άρχισε στις 20:40 την Παρασκευή 16 Αυγούστου και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο 6Χ6 της Βούλπης. «Κοντραρίστηκαν» ο δεύτερος του Α΄ Ομίλου με τον πρώτο του Α΄ Ομίλου.
Οι «Δοξίτες» έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και με «όπλο» την επιθετική τους γραμμή και έχοντας πληρότητα σε όλες τις γραμμές έφτασαν δίκαια στην νίκη. Την ομάδα ενίσχυσαν κατά πολύ τα αδέρφια Μάριος Μπαστάνης και Φάνης Μπαστάνης του Νικολάου, που διαμένουν στην Αθήνα. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας επιθετικό Πάνος Παπαδήμος.
To Evrytania Sport παρουσίασε αρκετά αμυντικά κενά και σε αυτό συντέλεσε η έλλειψη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή Πάνου Βλάχου. Επιθετικά ήταν αρκετά ανταγωνιστικό στο πρώτο 25λεπτο όπου μάλιστα είχε προηγηθεί με 3-2. Η έλλειψη λύσεων αποδείχτηκε καθοριστική για τους Καρπενησιώτες που φυσιολογικά υπέκυψαν.
Η Δόξα αντιμετωπίζει στον τελικό τον Πανμπυραΐκό, ενώ οι «άσπροι» ολοκλήρωσαν την πορεία τους στην διοργάνωση, έχοντας 3 νίκες και 3 ήττες.

Αμερόληπτος ο Παπαδήμος


Ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Παπαδήμος έχει καταγωγή από το Ραπτόπουλο, αλλά στον αγώνα ήταν αντικειμενικός, μοιράζοντας το «καρπούζι» στην μέση.

Ο αποτελεσματικός Ζαχαράκης


Την αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα έδειξε ξανά ο Δημήτρης Ζαχαράκης. Ο 32χρονος φορ πέτυχε 4 συνολικά γκολ και έφτασε τα 15 στην διοργάνωση.

Επιδιώκει την ρεβάνς
Η Δόξα θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Κυριακής (18-8) τον Πανμπυραΐκό, επιδιώκοντας να πάρει την ρεβάνς και να πάρει το τρόπαιο.

Πρώτη για Τ. Καλύβα


Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Evrytania Sport πραγματοποίησε ο αμυντικός Ταξιάρχης Καλύβας.

Εντυπωσιακός ο Μάρκης


Πρώτος σκόρερ του τουρνουά είναι ο Πάνος Μάρκης του Evrytania Sport. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε 3 φορές συνολικά, πετυχαίνοντας όμορφα γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο.

Προηγήθηκαν με 5-3

 












Ο Δημήτρης Ζαχαράκης άνοιξε το σκορ και ο Πάνος Μάρκης ισοφάρισε. Ο ίδιος διαμόρφωσε το 1-2 και το 2-3 για την ομάδα του, κάνοντας χατ-τρικ, ενώ ο Φάνης Μπαστάνης του Νικολάου (Φωτογραφία Αριστερά) είχε κάνει το 2-2. Με τέρματα των Δημήτρη Ζαχαράκη, Μάριου Μπαστάνη και Γιώργου Ντζίμα (Φωτογραφία Δεξιά) η Δόξα προηγήθηκε με 5-3, βάζοντας υποθήκη νίκης.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο















Χωρίς δυσκολίες έφτασε στην τελική επικράτηση το συγκρότημα του Ραπτοπούλου. Ο Δημήτρης Ζαχαράκης έκανε το 6-3, για να μειώσει ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά). Με δυο γκολ του Φάνη Μπαστάνη του Ελευθερίου (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά) το σκορ έγινε 8-4. Ο Μάριος Μπαστάνης (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά) πέτυχε το 2ο του τέρμα (9-4), όπως και ο Γιώργος Ντζίμας (10-4). Ο Σάκης Θεοχάρης (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά) σημείωσε το τελευταίο γκολ της ομάδας του για το 10-5, με τον Ζαχαράκη να συμπληρώνει το καρέ του «γράφοντας» το τελικό 11-5. Time out πήρε το Evrytania Sport κατά την διάρκεια της επανάληψης.

Σκορ Ημιχρόνου: 5-3

Κίτρινες Κάρτες
-

Συνθέσεις Ομάδων

Δόξα (Φάνης Ντζίμας): Στασινός, Ζαχαράκης 4, Ντζίμας Γ. 2, Μπαστάνης Θ.(Ε) 2, Μπαστάνης Μ. 2, Μπαστάνης Θ.(Ν) 1, Ντζίμας Θ.

Evrytania Sport (Δημήτρης Κολλημένος): Ράπτης, Καλύβας Τ., Σβερώνης Π., Μάρκης 3, Θεοχάρης 1, Καλύβας Κ. 1, Κολλημένος

Διαιτητής: Γιώργος Παπαδήμος

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας